Регистриран на: Съб Окт 14, 2006 4:17 pm Мнения: 3049 Местоположение: In Silent Hill, in the Grand Line's TOKYO-3 city... in the 3-4 Oonizuka's classroom...In a coffin.
На колко си? Иначе е добре за нуб,но ако решиш да се занимаеш малко по-сериозно,може и да станат хубави
Много се дразна на такива като тебе ае покажи ми да те вида тебе дали можеш да правиш по-добри та си тръгнал да разправяш на другите кви са и кво треа да праат
_________________ Ако видиш някой да си почива - помогни му!
За да коментирам нещо,не е задължително да го умея.Казвам това,което мисля,защото човека е помолил за мнението ми.Иначе съм замислял някой път и аз да ъплоудна няколко
Бтв защо се дразниш? Да не си некав ритард?
Публикувано на: Пон Фев 18, 2008 1:03 am
nikito13
Регистриран на: Нед Мар 18, 2007 1:28 am Мнения: 265 Местоположение: South from heaven
like it very very much! Некото е много сладко (всъщност и двете некота - това на преден и това на заден план ) обаче и чибитата много си ги заобичах. И аз се включвам в молбата за още
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 118 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения