Дата и час: Вто Фев 25, 2025 12:00 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 3 от 12 [ 166 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Фев 14, 2008 8:54 pm 
Аватар

sasusaku_love написа:
Невероятно е :love: :love: :love: ... първото нещо, което прочетох на Свети Валентин, струваше си , супер си, @zeret :D

нямам какво да добавя!

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Фев 16, 2008 12:21 am 
Аватар

Много се радвам ,че и тази глава ви хареса вчера докато пътувах успях да напиша още две глави (беше ме хванала музата :D ) т.е. Глава № 7 и 8 и колкото и нескромно да звучи станаха СУПЕР !!! Но за съжаление не знам дали ще мога да ги пусна преди идващата сряда ако ли не в сряда вечерта със сигурност ще имате Глава № 7 . Е ще се постарая и за утре ,но не обещавам :?

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Фев 17, 2008 12:50 am 
Аватар

Здравейте остана ми малко време и успях да напише глава №7 надявам се да ви хареса :D ENJOY !!!

Глава № 7 : Любовта променя хората (Кой каза , че хората не се променят ? )

Те бяха най-щастливите хора на света ! Наруто се бе облегнал на възглавницата и с удоволствие галеше косата на Хината , която се бе сгушила в него облегнала глава на гърдите му ! И двамата мълчаха , но този път мълчанието между тях не бе тягостно те просто се бяха отдали на блаженството да бъдат заедно припомняйки си целувката :
„Когато Наруто чу думите на Хината се облещи на среща й , а тя видяла физиономията му се засмя ! – Смехът и е приятен ! – помисли си той . Тогава се вгледа в очите й и най-сетне разпозна любовта струеща от тях . От радост ,че чувствата му са споделени и неговите очи светнаха ! Наруто също прегърна Хината , каза : - Искам я ако ти вземеш в замяна моята !? – след това се наведе устните му плениха нейните в гореща целувка ! Чрез целувката си те се постараха да изразят изпълващите ги чувства !!!”
Явно усетили , че и двамата си припомнят отминалия момент Наруто и Хината се спогледаха , след това той я придърпа към себе си и отново я целуна . Задълбочени в целувката не чуха почукването на вратата , отдръпнаха се един от друг чак ,когато чуха настойчиво изкашляне !
На вратата стоеше Джирая-сама глупаво ухилен ! Бе разбрал за гнева на Наруто , Сакура-чан бе дотичала до него с разтревожено лице , когато му разказа ,какво се е случило той също се притесни . Знаеше , че Наруто изпитва симпатия към момичето и ,че той не би се отнесъл с нея така ако не беше нещо сериозно !? Веднага тръгна да го търси като реши първо да мине през апартаментът му . Бе почукал на вратата ,но когато никой не му отговори просто влезе . Пред очите му попадна раздробеният гардероб !? Той се извърна към мястото , където трябваше да се намира леглото и замръзна пред откриващата се гледка . Вътрешно кипна от удоволствие разпознавайки любовта в очите им !
- Значи Нарто е успял да преживее глупавато си увлечение по Сакура-чан !? – каза си – Не че не харесваше момичето , просто имаше непреодолимото усещане ,че тя използваше Наруто като заместител на онова момче ... Учиха ! В същото време бе забелязъл как другото момиче от клана Хюга го гледаше с чиста , неприкрита любов ! И тайно започна да се надява момчето да я забележи и да забрави Сакура-чан . Сега , когато желанието му бе станало реалност той усети как иначе закоравялото му сърце се изпълва с умиление ! :D Писателят в него се пробуди ! Реши да им посвети книга щеше да я озаглави : „Любовната история между Наруто и Хината.” Щастлив от идеята си той реши да покаже присъствието си и силно се изкашля .
Когато най-после двамата влюбени си откъснаха един от друг , и го погледнаха той се засмя с глас ! Хината се изчерви , а Наруто погледна Джирая с убииствен поглед , но виждайки , че той не дава ефект просто се ухили глупаво показвайки , колко е щастлев .
- Хмм...извинявам се ако прекъсвам нещо !? – Каза мъжът . Ха много добре знаеше , какво е прекъснал и затова се усмихна злорадо . Реши да ги попече на бавен оган преди да им честити ! – А вие , какво по-точно правехте ? – попита Джирая с невинно изражение , но вътрешно кипеше .
- Проверявах къде му е по-добре на езикът ми в нейната или в моята уста . – каза заядливо с нарастващо раздразнение Наруто , а Хината се изчерви още повече (ако е възможно :D )
- Наруто-кун !?!?!? – Осъзнала в каква поза се намираха двамата тя се опита да се отдръпне , но той просто не и позволи . Погледите им отново се насочиха към Джирая , който се забавляваше от сцената . Знаеше че с това ще прекрачи границата ,но не можа да се стърпи ,попита :
- И какво установи ? – Едва успяваше да остане сериозен имаше усещането , че ще да се пръсне от въздържания смях ! Но все по-честото потрепване на устните му го издаваше.
Решен да сложи край на това Наруто отмести нежно Хината и се надигна с буреносно изражение . Вече дошла на себе си от шока и завладелият я срам Хината предусети , какво щеше да последва особено след като разпозна нарастващият гнав в погледа на любимия си и видя упоритото изражение на Джирая-сама , реши да се намеси !
- Престанете и двамата . – каза рязко тя . Два чифта учудени очи се спряха на нея . Досега никога не я бяха чували Хината да повишава тон , на когото и да е . Удволетворена ,че е привлякла вниманието на двамата мъже тя се изправи . Поглеждайки първо Джирая-сама каза :
- Джирая-сама , разочаровате ме ! Винаги съм Ви смятала за очарователен мъж , един от великите санини , учителят на великия Йондайме ! Също така уважавам вашата творческа душа ,която доказва изключително находчивият Ви ум – Чувайки това Наруто изпръхтя , но когато Хината го погледна вдигна рамене и й направи знак да продължи . – И в момент като този разбирам , че преценката ми е била погрешна !?! – последните думи тя произнесе с тих ,но укорителен тон издаващ разочаронанието й.
Джирая се почувства ужасно ! Предпочиташе истеричните крясъци на Тцунаде ,както и болезнените и юмруци пред тихият укорителен тон и разочарованото личице на Хината. Искаше му се да потъне в дън земя ,но за съжаление , трябваше да изтърпи това което сам бе предизвикал . В очите му се прокрадна уважение методът на момичето от клана Хюга бе 100% по-ефективен от чукоподобните юмруци на съотборничката му ! Тонът й го накара да се почувства като току що смъмрен хлапак . Небрежно подпрян на стената Наруто открито се забавляваше от нарастващото неудобство на сенсея си . Радваше го мисълта , че неговото срамежливо цвете има и бодли . След хилядите извинения великият санин най-накрая си тръгна претърпял погром .
Хината гледа около минута след затворената врата , след това преднамерено бавно се обърна към любимия си . Подпряла ръце на хълбока си тя се опита да го погледне строго , но усилията й не пожънаха успех ! Очите й придобиха особен блясък , когато го видяха да се оттласква от мястото , където се бе подпрял . Наруто бавно запристъпва към нея и се спря чак ,когато носовете им се докоснаха . Чувстваха се най-щастливите хора на света .
- Знам че семейството ти ще се притесни ако не се прибереш Хината , но не искам да си тръгваш . Мола те остани при мен !? – казвайки това той я притисна по-силно към себе си .
- И аз искам да съм с теб Наруто , но дори и обяд не е минало и бих искала да излезем . Ще се разходим , а след това ще отидем и до дома ми , за да кажа , че няма да се прибирам . Вече съм голямо момиче те ще зе зарадват за мен, а и татко никога не се е интересувал къде ходя.
- Хъммм да и сигурно ,когато обявиш , че ще останеш при мен ще изритат задника ми от къщата – каза Наруто с такава трагико-комична физиономия , че Хината падна на пода от смях .
- Ха значи предстоящата ми съдба те разсмива а ! Е сега ще ти покажа , какво е смях – казвайки това той приклекна до все още смеещата се Хината и започна да я гъделичка . Така двамата започнаха да се търкалят , смеят и целуват. И за втори път бяха прекъснати !
Киба се бе разтревожил от буреносното изражение на приятеля си . Знаеше , че и той е допринесъл за това , но чувстваше че има нещо по-дълбоко предизвикало гнева на Наруто . Щеше да попита Хината ,но тя стоеше там с насълзени очи и гледаше след него , сигурно не се бяха минали и 5 минути , когато Киба видя решителност да изпълва погледа на Хината и тя тръгна след Наруто ! Той знаеше , че приятелят му не би я наранил , той не би наранил никога ,но се разтревожи , а стреснатата Сакура-чан ,която търсеше спешно Джирая-сама не допринесе за душевното му равновесие . След дълги разговори с Акамаро реши да отиде до апартамента на Наруто-кун .
Киба бе вече пред вратата , когато чу писъци и влетя вътре ,но се спря удивен приятелите му се търкаляха по пода като деца и неспираха да се гъделичкат и целуват !
Той също се усмихна и се приготви за разпит и естествено разпитващият щеше да бъде той !

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Фев 17, 2008 12:53 am 
Аватар

Пуснах я сега , защото пътуването ми се отложи :D Но следващите ще мога да ги пусна някъде в четвъртък :?

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Фев 17, 2008 8:19 pm 
Аватар

Докато четох как Джирая ги разпитва не можах да спра да се смея. Официално тази глава вече ми е любима(преди беше трета).

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Фев 17, 2008 8:54 pm 
Аватар

Джирая си намери майстора :lol: :D :D
Главата беше много яка,трепач! :)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Фев 17, 2008 9:09 pm 
Аватар

Невероятна глава! Страхотна! Нямам думи :love:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Фев 17, 2008 9:35 pm 

Naru & Hina are very very sweet.Много сладък фик кефи ме.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Фев 17, 2008 11:33 pm 
Аватар

^^TeN TeN^^ написа:
Naru & Hina are very very sweet.Много сладък фик кефи ме.

Me too :D :D :D

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Фев 19, 2008 3:09 pm 
Аватар

sasusaku_love написа:
Невероятна глава! Страхотна! Нямам думи :love:

x2 :D много са сладки :D направо ме изпълват отвсякъде :lol:

Свободата означава отговорност,
ето защо мнозина се боят от нея!
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Фев 19, 2008 8:55 pm 
Аватар

:blush: Благодаря за добрите отзиви ! Надявям се до утре вечерта да съм пуснала и Глава № 8 :D Сега започнах и нова история , в която става въпрос за Наруто поколението :D Пиша я с удоволствие и смятам ,че ще ви допадне! Първа глава ще пусна в Четвъртък предполагам :love:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Фев 19, 2008 9:47 pm 

Леле нямам търпение за новата глава и за новата история.Историята е красива и да си призная просълзиме попринцип рядко плача на фикове но този е един от малкото на който плаках нямам търпение за следващата глава.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2008 6:15 pm 
Аватар

@zeret написа:
:blush: Благодаря за добрите отзиви ! Надявям се до утре вечерта да съм пуснала и Глава № 8 :D Сега започнах и нова история , в която става въпрос за Наруто поколението :D Пиша я с удоволствие и смятам ,че ще ви допадне! Първа глава ще пусна в Четвъртък предполагам :love:

Наруто поколение?! Yes!!! Бог и @zeret са добри!

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2008 8:18 pm 
Аватар

NOXITA написа:
@zeret написа:

Напълно съгласна :D Чакам с нетърпение новата история :)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2008 9:46 pm 
Аватар

sasusaku_love написа:
NOXITA написа:
@zeret написа:

Напълно съгласна :D Чакам с нетърпение новата история :)

x2 :D

Свободата означава отговорност,
ето защо мнозина се боят от нея!
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 3 от 12 [ 166 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]