|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 9:43 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Фев 16, 2008 1:38 pm |
|
raga4ka |
|
|
Регистриран на: Вто Фев 14, 2006 5:57 pm Мнения: 39 Местоположение: Sofiq
|
chaos_master написа: Хахаха, репликата "Реших да си полежа та да измисля какво да направя с ръцете ти" беше бомба! Това Зараки не ми е сред любимите персонажи без причина, но и Нойтра е teh изрод. Нещата се заплитат и или Нойтра ще сбърка някъде, или някой ще дойде на помощ (доста капитани още не са се вясвали) или ще има "Абе не щях да си ползвам банкая, че ще те смажа без да ми е интересно, ама щом си толкова настоятелен ..."
По - вероятно е Нойтра да почне да плямпа некви глупости , Зараки ще му омръзне ще каже нещо от рода "How stupid или Ridiculous" и ще го разсече как той си знае
_________________ Whatever you do , I will make it look easy !
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Фев 16, 2008 4:07 pm |
|
nem13 |
|
|
|
seth.vicious написа: Е време е за Шикай бате !!! Няма накъде повече! Или направо БанКай = sv_next_level = Айзен Сама Бонус левел = И на есен нов Блийч : Ячирус Адвенчърс !
Толкоз ли не вързахте, че Зараки вече има Шикай... леймърски истории....
Готин чаптър... абе щом има Зараки, чаптъра ще е готин. Заради тия чаптъри някой дне пак ще си сваля Блийч...
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Фев 16, 2008 6:03 pm |
|
raga4ka |
|
|
Регистриран на: Вто Фев 14, 2006 5:57 pm Мнения: 39 Местоположение: Sofiq
|
123Ichiban написа: Зераки има дупка в тялото... не може да продължи да се бие освен, ако не вдигне левел или не я хеалне... Най-яко за мен ще е, ако ячиру се включи... било то да излезне, че е неговия соул слейър или да счупи от бой ннойтора с репликата "how dare you kill ken-chan". Имало е реплики от рода на "аз още очистя силните и ще оставя мравките за вас"... или пък когато оня вестоносеца и каза, че било спешно как и излезна реиатсуто...мхм тая ще е доста силна... ако бутне ннойтора ше умра от кеф...
Нойтра има дупка в главата ама се бие ...
_________________ Whatever you do , I will make it look easy !
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Фев 16, 2008 9:15 pm |
|
alucard_itachi`` |
|
|
Регистриран на: Нед Юли 08, 2007 1:23 pm Мнения: 2641 Местоположение: varna
|
Super_Beast написа: трябва да му се сложи един банкай и na Zaraki...и момента е много подходящ за такъв но да видим.....
да бе жалко,че няма банкай
ама Кен-чан си е страхотен и така много ме кефи,няма банкай и пак е дзвер!!! Тоя с стоте ръце е обречен,само да ядоса още малко Кен-чан и ААУУУУТ!!!
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Фев 17, 2008 3:22 pm |
|
Omega Red |
|
|
|
TheExar написа: Зараки сега просто се кефи, че има кой да го реже. Той си е малко мазохист. Затова се прави на интересен.
и аз се сетих за това и ето какво изрових от битката му с Ичиго в SS арката
цък
Плюс това би било наистина голям майтап Зараки да има онази розова кукличка за банкай, единственото което не се връзва е, че всички в SS я приемат за шинигами или поне се държат с нея като такава ... ако знаехме защо, това щеше да е още един довод за тази теория. Все пак тя е доста различна от всички шинигамите, което в някаква степен я доближава до мечовете и техните образи
Плюс че до сега няма капитан без банкай, възможно е да са оставили Зараки за капитан, само защото всички са видяли неговия банакай (пък и Кенпачи никога не е бил особенно интелигентен ) да се разхожда с него.
Само остава въпроса какво всъщност му дава малката ... и тя е толкова загубена като него
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Фев 17, 2008 4:02 pm |
|
Cypher |
|
|
Регистриран на: Съб Яну 20, 2007 6:23 pm Мнения: 656 Местоположение: Велико Търново
|
Omega Red написа: и аз се сетих за това и ето какво изрових от битката му с Ичиго в SS арката .... Това найстина е добро
Що се отнася до лейтананта на 11 отряд ..... идеята че тя може да е неговия soul slayer е много добра , но ако не е така , то поне дано историята околонея да се окаже дълбока и интересна (наистина ми се ще тя да е нещо по-специално от колкото изглежда) , а ако и това не стане .... пак бих се задоволил , ако отношенията им продължат да са си такива ... като на баща и дъщеря
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|