Дата и час: Чет Фев 13, 2025 12:21 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 24 от 44 [ 657 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 44  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Фев 09, 2008 8:02 pm 
Аватар
Цар Алко

SayanMk написа:
В милиони ли се мереха бе, не беха ли хиляди xD Луфи е 300 000, а Брук и според мен е 90 000(или милиона, се тая, ма се мислех, че са хиляди).
едно голямо ХАХАХАЪХХАХАХАХХАХА. :lol: :lol:

Sunlance досега човек с 2 плода не се е мяркал, но това не означава, че не е възможно... :roll: Както каза Мечо Пух, че Вегапънк е надминал времето си с 500 години, може и да е успял да направи некъв special edition, например кръстоски между плодове. Досега никой не е казал как са създадени. Явно SH като се видят с Вегапънк тогава ще им се обясни.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Фев 09, 2008 10:01 pm 
Аватар

Хмммм...наистина в близките 200 епа се очаква от мен поне,да дадът инфо за този лекар.Той не ги е измислил,а само ги е изучил и описал май,иначе за Брук идеята ми беше,че нали като е изял плода на прераждането и е умрял,плода си е свършил работата и вече е изчезнал и предодения Брук вече може да изяде друг без да се превърне на прах както каза Лучи.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Фев 09, 2008 10:35 pm 
Аватар
Цар Алко

За там не знам, но за мен накрая ще се окаже, че Вегапънк > петимата от правителството. Един зъл гений и естествено бъдещия крал на пиратите трябва да го победи за другите старчета има наками. :lol: :wink: Единствено на него от враговете не му е дадено лицето, а за мен това е фактор колко е могъщ. Няма да се учудя ако изкара някакви клонинги на Роджър, белобрадия, императори и тн. срещу Луфи (иска ми се, но няма как да стане, прекалено са силни, а маймунката няма толкова сила да ги победи).

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Фев 16, 2008 10:31 pm 
Аватар

Има нещо за което си мисля от много отдавна, незабелязах някъде е е повдиган въпросът, но дали е възможно голд роджър и дракона да са братя :)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Фев 16, 2008 10:35 pm 
Аватар
Цар Алко

Ами явно ще трябва да им е голяма разликата или Dragon на стари години да е станал татко...Според мен майката на Luffy е дъщеря на Roger.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Фев 16, 2008 10:53 pm 
Аватар

spiralkinda написа:
Ами явно ще трябва да им е голяма разликата или Dragon на стари години да е станал татко...Според мен майката на Luffy е дъщеря на Roger.

това звучи много логично , на базата на десетките прочетени книги на Емилио Салгари и сие за пирати , като малък :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Фев 16, 2008 10:55 pm 
Аватар

Gold D. Roger и Monkey D. Dragon е трудно да са братя,главно заради несъответствието в фамилните имена.Аз подкрепям spiralkinda и аз съм мислил нещо такова за майката на Луфи.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Фев 16, 2008 11:13 pm 
Аватар

Selem написа:
Има ли сцени/глави в мангата които не са показани в анимето( за тази дето Лъфи си забива ножа във фейса знам)

уф , много труден въпрос - мисля че не

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Фев 16, 2008 11:34 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Omega Red написа:
Selem написа:
Има ли сцени/глави в мангата които не са показани в анимето( за тази дето Лъфи си забива ножа във фейса знам)

уф , много труден въпрос - мисля че не

По-скоро в анимето има сцени/глави дето не показани в мангата :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Фев 16, 2008 11:51 pm 
Аватар
Цар Алко

Ако се не лъжа сценката в Longuetown бара я нямаше в мангата ;)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Фев 17, 2008 12:09 am 
Аватар

оо да, има много (е чак много :roll: ) сцени от анимето , дето ги няма в мангата, затова си струва да се следят и двете ... аз така си представям едно аниме правено по манга :D

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Фев 17, 2008 1:08 pm 
Аватар

Sunlance написа:
Gold D. Roger и Monkey D. Dragon е трудно да са братя,главно заради несъответствието в фамилните имена.Аз подкрепям spiralkinda и аз съм мислил нещо такова за майката на Луфи.

Извинявай братле, я ми припомни каква е фамилията нa твоя любим герой от One Piece, брат на Monkey D. Luffy :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Фев 17, 2008 1:18 pm 
Аватар
Цар Алко

Но никъде не е и казано, че Ace и Luffy са кръвни братя? Сигурно след някоя друга годинка може и да научим.Ах, да щях да забравя, когато обявиха първата награда за главата на Luffy кмета на родното му селце каза, че това да бъде пират не е мечта, а негова съдба... Какво е искал да каже, само може да гадаем, а и Oda може и през годините да е променил доста от първоначално заплануваната история.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Фев 17, 2008 3:21 pm 

Като стана дума за Gold D. Roger, някой мислил ли е кой го е заловил?Дали е някой от разкритите герои, някой още неразкрит или някой, който вече не е жив...

Ясно е, че Monkey D. Garp е преследвал и приклещвал Roger много пъти, но така и не го е заловил..

От досегаразкритите, другия възможен е Fleet Admiral Sengoku. Но Roger да бъде заловен от човек с чайки на шапката си, който отглажда коза.. но това е OP все пак. Може би точно затова Sengoku е получил този пост.

Whitebeard каза, че от хората, които са кръстосвали моретата по времето на Roger, са останали само Garp и Sengoku.

Според мен остава възможността да бъде Sengoku или някой вече умрял.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Фев 19, 2008 9:46 am 
Аватар

LOLz ,честно казано не смятам,че Roger е бил "заловен".Аз мисля,че просто се е предал след като е притежавал вече всичко на света и както знаем със своята смърт той е тласнъл света към нов век,мился че това е била неговата мечта,той до самия края пак е весел и усмихнат.

Иначе какво става!? Кога ще излиза нов чаптър?

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 24 от 44 [ 657 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 44  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]