|
Дата и час: Нед Фев 09, 2025 2:13 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Фев 16, 2008 2:16 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6046_1314136453.png) |
Kudrokoska |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Съб Дек 23, 2006 4:06 pm Мнения: 3358 Местоположение: София
|
17еп.. браво на Лайнър /тва как звучи xD/ и Зиглинде, че тръгнаха веднага ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) друго хубаво не видях.. и на тия всичките умиранията им са ебати странните.. как да разбере човек умряли ли са или не.. О.о трябва като в Ayakashi да им отрязват половината тяло, че да си сигурен, че повече няма да станат XDDD
18еп.. WTF?! Кво изтървах?! Първо си помислих, че може някой да сънува, после, че може да е някво алтернативни бъдеще, после, че са почнали както в LOST след като даваха за миналото са почнали за бъдещето.. накрая кво се оказа ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) Тоа беше ебати смешната с тия очила, Джин още го е срам даже да я целуне О.о Гио с тая престилка - oh my... xD Оня малкия хомосексуалист е жив, а тъпата драконка още му помага .. waiiiiii O.o те не казаха ли всъщност, че ако изгубиш dragonaut-а откачаш като Макина, пък тая май си няма, ама е наред.. или не съвсем.. все пак помага на тоя плужек >.< Шефът на ISDA за кво ги е заебал тей.. баси спрелия тип.. и кво е направил с дъщеря си.. или с нейния клонинг /все тва си мисля, че е.. все пак тя не умря ли в катастрофата дето Джин е оцелял/.. а и оня журналист ли къв беше къв е в крайна сметка О.о
Изобщо бях тотално изумена.. чакам само наще да отидат да спасят ония хванатите, да цъфне Танатос, да се сбият.. и квото сабя покаже ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Ест, ако не са умряли преди това всичките дракони на Земята .. ония знаци по гърбовете .. О.о
edit: сега гледах 19ти... ъъъ тоя простак Сакаки ли както се казва как може да е такова безчувствено животно.. just a convinient tool TT^TT .. още не мога да зацепна на 100% тва дъщеря му, клонинг или дракон е и все пак .. отвратително!
Следващият еп явно ще се спасяваме, якуу ; ) почвам да се чудя дали ако убият Танатос драконите ще оживеят.. и дали Тоа или тоя професора-дракон няма да реши да се жертва за останалите ^^
Зиглинде ми стана любимка определено, тя и преди си ме кефеше де, няква леко надута такава, безчувствена, но супер сладка като се размекне х3~~ /напомня ми на Шана супер много х3 даже и по гласа доста/ ии последното нещо, което ми хрумна щом Амадеус е копие на дядо и, дали чрез резонанса даваш физически облик на дракона си, както на теб ти се иска да изглежда ^?^ (xD)
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Фев 17, 2008 6:49 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1967.jpg) |
shadowblack |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Чет Яну 05, 2006 7:16 pm Мнения: 1343 Местоположение: Пловдив
|
19-ти ми беше скучен. Нищо чак толкова не стана, а на всичкото отгоре започват да се повтарят. Преди им трябваше оригинален дракон - и сега им трябва оригинален дракон. Преди все някой трябваше да бъде спасен - и сега пак някой трябва да бъде спасен. ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) Само дето преди имаше доста повече цици, а сега няма понеже Макина и Гарнет ги няма.
Сакаки ме дразни все повече. Не знам какво му се е случило та да се отнася по този начин с дракончето си (може би не му е пуснала ![=))](./images/smilies/=)).gif) ), но ако вземе да умре много ще ме зарадва. Оная патка дето се мъкне с Казуки и тя - учения обяснява как смятат да унищожат всички дракони, а тя стои и гледа въпреки че и тя е дракон.
Друго, друго... Ааа, да - май Танатос нещо му говореше на Гио. Интересно защо при него го няма тоя знак, че ще мре. Има го май при всички други дракони, само при него не си спомням да съм го виждал.
Цитат: дали чрез резонанса даваш физически облик на дракона си, както на теб ти се иска да изглежда ^?^ (xD)
Ами да - на база видяното и казаното в предните епизоди така излиза.
Като гледам имената на следващите епизоди май и 20-ти няма да ми хареса особено, но поне има надежда от 21-ви да почне екшъна.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Фев 25, 2008 11:16 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1967.jpg) |
shadowblack |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Чет Яну 05, 2006 7:16 pm Мнения: 1343 Местоположение: Пловдив
|
Цитат: Kazuki wore panties on his forehead for that?!
Напълно съм съгласен. Заради ТОВА ли беше тая превръзка? Някакво си малко белегче?
Да видим остатъка от епизода:
1) Гио изчезна просто ей така. Май Танатос има някаква способност да привиква драконите обратно при себе си (или поне някои от тях).
1.1.) Най-после Джин да поязди Тоа. В смисъл, че я направляваше в драконовската й форма - някой да не си помисли нещо друго?
2) Джин се радва, че Казуки е жив? WTF? Тоя пич въобще чува ли се какво приказва?
3) Лаура (дракончето на Сакаки) е встщност Раум? WTF? За който е забравил (което предполагам е почти всички ![:drop:](./images/smilies/drop.gif) ) Раум е от оригиналните дракони също като Тоа и професора. Именно той унищожи драконовското й тяло преди да тръгне да се бие с оня огнения дракон. Явно обаче човешкото й тяло си стои и тя е жива, че и все още служи на Сакаки, патката й с патка
4) Гио се завърна, ама вече не е същия и поне за момента е антагонист. WTF? Поне да беше убил Казуки и Уидоу, а той само ги нокаутира.
Честно си признавам, че това аниме продължавам да го гледам на принципа "изгледах го дотук, дай да го догледам - и без това почти свърши". Почнах да го гледам само заради Акира/Макина - надявах се да стане нещо между тях, ама докато си признаят, че са влюбени една в друга те взеха, че умряха. ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) А откакто те двете не участват нещо не ми е интересен сериала...
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Фев 27, 2008 2:12 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8009_1281383381.gif) |
Ryoka__ |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
|
Цитат: Kazuki wore panties on his forehead for that?!
![:hotl:](./images/smilies/hotl.gif) Доста основателна причина си има да носи превръзката..Белега е покъртителен
Накрая очаквах Гио да се появи и да спаси всички от ISDA.
Но след като е получил някакви специални сили нямам нищо против да изтрепе всичко и да се свършва най-накрая
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Фев 29, 2008 4:49 pm |
Kudrokoska |
|
|
Е тоя белег верно е ааадски смешна история xD
shadowblack добре, че припомни за Раум ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) хич не се сетих, че така се казваше първия(?) от оригиналните дракони и тъкмо мислех да пиша как явно чак последния еп ще обяснят ква е тая малката, което много щеше да ме издразни ^^
Гио май май има нещо като резонанс с Танатос О.о и му стана някво превъплащение or sth like that ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Но сигурно неговата си душа ще проговори и няма да ги убие добрите накрая.. ^^
Абе не се оплаквам като цяло от анимето, получиха се интересни обрати, които определено не очаквах ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) а и Зиглинде направо ме уби като каза на професорката, че млекоцентралите ще и пречат да управлява професора-дракон xD
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Апр 02, 2008 5:13 pm |
Kudrokoska |
|
|
Е и това свърши.. (:
Последните 2-3 епа супер много ми напомняха на "Армагедон" в рисуван вариант, а професорът сега като се жертва в последния на героя на Брус Уилис
Получихме си хепи-енда, само не зацепих къде замина Гио и защо.. а и в крайна сметка Танатос като някъв пазител или може би владетел на Вселената ли се явяваше
Anyway не беше прекалено лошо анименцето, изключвайки твърде многото млекоцентрали xD , имаше си яки герои и поне за мене що годе оригинална история ^_^
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Апр 02, 2008 8:59 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8009_1281383381.gif) |
Ryoka__ |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
|
Love saves the world..again
Целия свят се молеше да не ги прегази огромната сфера ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) Ей трябваше да се блъсне Танатос в Земята и всичко да изчезне..
Като цяло добре си беше анимето, обаче многоо претупан края 6/10 му давам.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Апр 02, 2008 9:39 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1245_1262876890.png) |
Haruka |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
|
Добре...
Сериозно, това беше едно от най-трагичните анимета, които някога съм гледала XD
До средата ми беше забавно, айде. Мислено му се смеех и после го плюех тук и се хилих на чуждите коментари. Но постепенно коментарите намаляха, сигурно и интересът е спаднал или знам ли. Горе-долу пак от средата почти няма епизод, който да съм изгледала без да уча в същото време, защото иначе ще е само загуба на време. Какво става, що става.. Нищо не стана. Единственото, което можеше да се следи е колко растяха или намаляваха млекоцистерните във всеки епизод. Една нормална героиня имаше и те я убиха. Напълниха със сантиментални клишета. А героите...
Най-фрапиращото беше с Казуки XD. Не само, че му трябваха броени минути, за да заобича пак Джин, ама и изведнъж се промени в доброто старо момченце, чак гласът му и маниерът на говорене се върнаха. Много зле
Нещо хубаво? Ами нямаше XD
Оценка? 1/10
Добре де, понеже съм мила и състрадателна 3/10.
Даже нямам сили да напиша по-дълъг коментар.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Апр 02, 2008 11:30 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=9249_1239778473.gif) |
K i v a. to Last |
|
Регистриран на: Нед Май 13, 2007 9:44 pm Мнения: 4953 Местоположение: Mad tea party
|
Gonzo-- EPIC FAIL ЪGAIN! T_T Бляблябля,изгледах го докрай и кво-- бозааа~ С мазна баничка за 10 стотинки D: Яко бозава история,в която нищо не става буквално *последните епизоди толко и ги следих,като през повечето време си довършвах една рисунка...мда >>*. Героите като цяло също бяха яко феил... Щом не успях да харесам нито един поне мъничко *-* (ок,де,ок... да речем,че Акира беше добре като героиня... но пукна де'а ><) А това с Казуки едва ли не щеше да ме задуши от смях Яко лейм момент,братче XD И млекоцентралите ме дразнеха X_X С една дума,не препоръчвам
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Апр 23, 2008 5:40 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=5718_1276776570.gif) |
dwigga |
RyuKo FanSubs |
Регистриран на: Пон Дек 04, 2006 10:56 pm Мнения: 1378 Местоположение: In a world of music
|
shadowblack написа: НАЙ-ПОСЛЕ го догледах. За всички, които също като мен са се прецакали да го гледат цялото: Моите най-искрени съболезнования.
Споделям душевното ти терзание
GONZO ми взеха акъла с т'ва аниме. Немога само да разбера как Казуки, стана пак най-добрия приятел на Джин, след като го мразише през целия сериал. Та чак беше готов да умре за него. А бе какво и да казвам, то просто няма смисъл във самото аниме...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Дек 28, 2010 9:17 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6319_1693147043.png) |
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
Belgarion написа: Moon написа: Аааа тука имам чувстото, че са си правили контест за най-големи boobs току що успя да ме зарибиш по това аниме ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) ops: И само 3 години и 3 месеца по късно се сещам, че съм забравил да го гледам shadowblack написа: Моля ви, не си причинявайте това! Моля ти сЪ, смятам да си го причиня xD
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: ~ ^ Dragonaut: The Resonance ^ ~ (есен 2007) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Дек 30, 2010 1:41 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6319_1693147043.png) |
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
Довърших го ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Страхотно аниме, заслужи си 8/10
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|