|
Дата и час: Сря Фев 05, 2025 5:10 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Фев 15, 2008 10:50 pm |
|
caprice06 |
|
|
Регистриран на: Чет Мар 09, 2006 6:25 am Мнения: 1755 Местоположение: 22-4 Shinsu-dong, Mapo-gu, Seoul 121-854, South Korea
|
На линкове, които Кариа е дала, просто им направи копи-паста тук ( с благодарности, цветя и бонбони за нея xD), защото RQ темата ще замине за кофата, след като вече има нормална тема за групата
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Фев 15, 2008 10:54 pm |
|
Karia~chan |
|
|
Регистриран на: Чет Сеп 15, 2005 10:57 pm Мнения: 1922 Местоположение: GSL~хахахаххаха да дръпнем по още една:P~
|
caprice06 написа: ( с благодарности, цветя и бонбони за нея xD)
Oх мерсиии XD Ама по-хуу някой бишонен да ми беше бутнала на поднос по панделка XD
_________________ I love you// I'll think of you always// I'll remember you always// I'll wait for you forever// I'll watch over you forever...// ..Words you can't trust...
TheUnknownOne написа: Ти щот си про~VIP~комерс~AnimeS лице... XD
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Фев 18, 2008 1:34 pm |
|
kcekce |
|
|
|
caprice06 написа: На линкове, които Кариа е дала, просто им направи копи-паста тук ( с благодарности, цветя и бонбони за нея xD), защото RQ темата ще замине за кофата, след като вече има нормална тема за групата
Изчакай с кофата! Не съм си в Сф в момента, имам само временен достъп до нетец и линковете от мегаъплоуда ми правят номера... Ако не те мързи можеш да проявиш модераторска жертвоготовност и да пейстнеш линковете в темата Иначе ще ги оправя като се прибера, ама знам ли, кога ще се вдъхновя да се прибирам...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Мар 14, 2008 9:02 am |
ukio |
|
|
|
Наистина ги определят като японските Linkin Park. Интересна подробност за групата е че вокалистът им Moriuchi Takahiro започва музикалната си кариера с News (има го вклипа им Nippon).
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Мар 14, 2008 3:01 pm |
|
kcekce |
|
|
|
Да бе, и аз четох на сто места, че ся японските ЛП, ама го пропуснах... Щото не се радвам мноо на тия определения - то тогава и Salyu е Бьорк, Dragon Ash са Ред Хот Чили Пепърс, а Мияви в настоящия си външен вид е Бой Джордж Такива сравнения някак представят бандичките като понтирачи, дето нищо свое не могат да измислят.
Не се заяждам, просто ме обзе словесна диария
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|