|
Дата и час: Сря Фев 05, 2025 11:49 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Фев 15, 2008 11:35 pm |
|
caprice06 |
|
|
Регистриран на: Чет Мар 09, 2006 6:25 am Мнения: 1755 Местоположение: 22-4 Shinsu-dong, Mapo-gu, Seoul 121-854, South Korea
|
[MalaKai] написа: xD Ахх, добре, щот нещо хич не си го представях xD
Защо не?
При всички положения би стоял по-добре от сегашния Кира, който прилича на хамстера ми Розльо (лека му пръст >.>), като си натъпче бузите
Последна промяна caprice06 на Вто Фев 26, 2008 3:31 am, променена общо 1 път
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Фев 26, 2008 2:49 am |
|
AccJoRo |
|
|
|
caprice06 написа: [MalaKai] написа: xD Ахх, добре, щот нещо хич не си го представях xD Защо не? При всички положения би стоял по-добре от сегашния Кира, който прилича на хамстера ми Розльо (лека му пръст >.>), като си натъпче бузите Не се и съмнявам,че като го субнат,някой ще постне линк.Нали така?( ) Иначе онзи пич на външен вид го "докарва" по-добре от "сегашния light" но дали aктьорска игра щеше да е ниво ако той беше в ролята на Yagami Light?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Фев 26, 2008 3:08 am |
|
caprice06 |
|
|
Регистриран на: Чет Мар 09, 2006 6:25 am Мнения: 1755 Местоположение: 22-4 Shinsu-dong, Mapo-gu, Seoul 121-854, South Korea
|
Ооо, билийв ми, щеше! Това е един от най-талантливите млади актьори на Корея!
А за филма, още преди да излязат субтитри, вече ще го има тук
Едит: Дискусиите за спинофф-а са вече в отделна тема^^
Трябваше още в началото да го изрежа, но сега ще е по-забавно. Представете си на колко хора ще им се обърнат вътрешностите като видят темата
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Фев 26, 2008 3:34 am |
|
AccJoRo |
|
|
|
Еми тогава са го поканили на премиерата само за да дразнят феновете(та дори са го "барнали" с гел и айде черната ризка и да ходим да дразним феновете ).А иначе актьора,който играе Л мисля,че перфектно се справи с ролята си и в двата филма.Иначе,"бузите" на пича дето играе Light не ме "греят".Смисъл за мен е най-важна актьорската игра(немога да не призная разбира се,че има красиви азиатски актьори.Та дори са по хубави от момите. ).Тоест дори да сложат, някой слон( ) в ролята на Yagami Light, играе ли добре това компесира всичко останало "за мен" разбира се де....
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Фев 26, 2008 1:34 pm |
|
Dr. P |
|
|
|
ukio написа:
гадовете мръсни - сложили са му обувки !
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Фев 26, 2008 11:37 pm |
|
animeFAN |
|
|
|
дайте един линк за даунлоуд и ако някой се навие да напраи субс
ще ви черпя всичките по една бира
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Апр 10, 2008 4:20 pm |
|
gal_ps |
|
|
Регистриран на: Сря Окт 24, 2007 4:15 pm Мнения: 118 Местоположение: Sofia
|
Eй хора...ако някой има нерви ето и ДВД-то на филма от торентите (4,3 Гб)
http://www.nyaatorrents.org/?page=torrentinfo&tid=15511
не знам какви субс има, все пак го е пуснал бразилец....???
Цитат: (DVDISO) Death Note - L - Change the WorLd Released by some BRAZILIAN FAN and downloaded at share from some JAPANESE FAN ^
аз смятам да изчакам рипа, щото вече почти не ми остана място на компа задръстила съм го с концерти и докато ги сортирам...може някоя добра душа да го е рипнала и качила в мрежата
Е enjoy
_________________ 膜焙悉ρ匀~でも say anything 断ち切れない心に
Just tell me all your sweet lies 演じきれない心に※
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|