|
Дата и час: Вто Фев 11, 2025 8:02 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Фев 08, 2008 5:20 pm |
|
Kudrokoska |
|
|
Регистриран на: Съб Дек 23, 2006 4:06 pm Мнения: 3358 Местоположение: София
|
4 и 5 епизод: Мию-сан с камшика xD, мацките по бански ^_^ (Мию-сан много плоска милата xD), teh forehead poke xDDD, пияните сестрички гушнати голички в леглото (трябва да напия сестра си ;р), Рен и плажното масло, лелеее xDD и Натосе-сан как му счупи врата на оня О.о xD
Яко, че разказаха историята на Бени, много сладка е била като малка ^_^ Наистина сигурно ще продължат малко по малко с на всички историите, дано не забравят и yuri-то ;р
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Фев 08, 2008 7:12 pm |
Bleed4me |
|
|
Регистриран на: Сря Ное 02, 2005 9:47 pm Мнения: 2991 Местоположение: Германия, Бремен
|
Лолз ... брутално и директно еччи
...Пантсу~та на поразия
Последния еп си миришеше на "Черната Лагуна"
Колонела обаче е ултиматната машина нали
Бенис май обича да я хвашат по гащички xD
А Шинра е развратна практикуваща инцест лезбийка
like omfg xDDDD
И все пак след като го изгледах ... освен че се посмях и се нагледах на
гащички ... нямаше нищо друго xD
Нишката на развитието е всъщност дълбока черна яма
пълна до горе с шарени пантсута ... и боксерките на Колонела
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Фев 08, 2008 7:13 pm |
|
dadaadda |
The No-Goodnick |
Регистриран на: Пет Май 04, 2007 5:05 pm Мнения: 9846 Местоположение: PervTown
|
Bleed4me написа: А Шинра е развратна практикуваща инцест лезбийка like omfg xDDDD
edit: Би-сексуална... не е чиста лезбийка
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Фев 17, 2008 11:47 pm |
|
Haruka |
|
|
|
Честно си признавам моя интерес взе да спада, вероятно заради толкова голямото количество еччи, което не оставя да се забележи нищо. От тази страна ме израдва изражението на Бенису когато и показаха какво трябваше да прави, за да изплаща дълга Е това ако беше станало, направо хентай да го пишат.
Генерала обра овациите за номера с косата
Историята и беше приятно откъсване от жестоката H реалност на анимето. Бенису като малка е била страшно сладка. Историята не бих накела трогателна или бликаща от оригиланост, но така като знам от къде й идва целият култ към "Шинра-сама", й се радвам като й се възхищава.
Сестрата е kowaai когато стане дума за нейния "сладък Рен-чан". Каквото и ходещо клише и прототип на героиня с brother complex да е, има талант да ми краде уважението.
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Фев 20, 2008 10:30 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
На мен пък ми се сториха тъпи пародиите.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|