|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 3:57 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Фев 15, 2008 1:19 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Ба, хич не си поплюва Хиро Вкара ни в егати филма с краля на спиритите, нищо не ни спестява. И той хиге-йароо-то, перв., не устоя на чара и волята на наща мацка. И все пак и аз бях също толкова шокиран като Локи. Кралят да се появи, защото някакъв си мейдж е казал "ше променя правилата као тряя" ... супер. И всичките й спирити като се появиха и гледаха злобно към краля беше страничка достойна за "best manga pgs-" темата ^^ Тва е да имаш силен договор и връзка със спиритите си. Но й трябва и ще й трябва доста повече стамина, за да изкарва Локи и прочее... То Локи кат се възстанови всъщност нз как ще го прибира XD Но иначе стана очакваното де, взе му ключа, сключиха договор(и то какъв - с подкрепа от краля :-0) и може би за тва нямаше сми да бави и да прави драми. Просто трябваше да стане така ^о^
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Фев 15, 2008 2:19 pm |
Hanabishi_\R/_*cool huh? |
|
|
|
Малко набързо верно стана, ма по-добре, няма к'во да го мотат, то се знаеше, така или иначе изхода от ситуацията.....Дядо се оказа пич и всичко мина гладко .....тюх като се появиха половината й спирити си помислих, че ще му скочат на бой на Хиге xD ......хммм....чудно ми е останалите зодиакални спирити к'ви са....Риби xD .....Близнаци..може би 2 близначки >.< (too muchu KissxSis xD)
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Фев 18, 2008 5:44 pm |
|
Sango-chan |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 30, 2006 9:49 pm Мнения: 5269 Местоположение: Стара Загора
|
trigun написа: Интересно зали Локи ще изглежда по същия начин,когато Луси го призове? дано да е с по дълга коса както е бил преди Цитат: чудно ми е останалите зодиакални спирити к'ви са....Риби xD
или някъв водолаз или като стрелеца...човек във рибешки костюм (или пък нещо подобно на рисунките на Luffy XDDD)
а те бтв другите от гилда знаеха ли че Локи е стелър спирит?
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Фев 18, 2008 7:18 pm |
|
Nilion |
|
|
Регистриран на: Вто Авг 30, 2005 3:38 pm Мнения: 4992 Местоположение: sofha-ha Състояние : присхически болна
|
Е тоя чаптър ме разочарова Егати стана ебати нищото - тя го накара да се върне и то без никви проблеми =/ Нещо странно да го кажа, но слаб чаптър >.<
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Фев 19, 2008 9:30 pm |
|
Sango-chan |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 30, 2006 9:49 pm Мнения: 5269 Местоположение: Стара Загора
|
Omega Red написа: Интересно другите магове като Люси пак ли имат зодиакални ключове или тя се явява нещо като "супер маг" с толкова много у нея
тя е Stelar Spiryt Mage, тоест има способноста с помощтта на тези ключове да призовава съществата Само Stelar Spirit Mage-овете могат да ползват ключове....другите не...
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Фев 19, 2008 10:15 pm |
|
Omega Red |
|
|
|
дъъъ това го знам лол
питах за Зодиакалните духове - дали са лимитит версия или има N-на брой ключове и може да има два мага с еднакви комплекти зодиакални духчета
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Фев 19, 2008 10:28 pm |
Hanabishi_\R/_*cool huh? |
|
|
|
И аз се чудъх т'ва .....ама пък нали се каза, че като умре mage-a спирита е "свободен", докато друг не сключи контакт.....така, че пак не е много ясно.....може би има много ключове за 1 и същ спирит, но да може само 1 mage да сключва ъъ....договор с него. :/
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|