Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
Богомолка .. ок мен ме кефят богомолките, но тоя еспада не ...
А на всички е ясно, че Зараки няма да бъде победен, просто е таковано невъзможно. Чакаме банкай и фенсървис ФТВ
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
Богомолка .. ок мен ме кефят богомолките, но тоя еспада не ... А на всички е ясно, че Зараки няма да бъде победен, просто е таковано невъзможно. Чакаме банкай и фенсървис ФТВ
Кенпачи няма банкай , а мечът му е в освободена форма...ще има нещо със силата в окото му...
я си кажете мненията , кой искате да спечели? , аз съм за ноитора х)
иначе релииснатата му форма си ме кефи
Заглавие:
Публикувано на: Нед Фев 10, 2008 12:22 am
KISSSY
Spamoza Vulgaris
Регистриран на: Пон Май 21, 2007 12:27 pm Мнения: 8529 Местоположение: On the highway to hell
И мен много ме радва!!! Pray Santa Teresa....жестоко! Ама все пак - време е Заракиииииии, време за БАНКАЙ Не може да не изкара тоя банкай
Публикувано на: Нед Фев 10, 2008 10:29 am
Azmudar
Регистриран на: Чет Юни 28, 2007 7:46 pm Мнения: 2174 Местоположение: Висящ от някой стълб, псувайки работници на EVN
може може Кен-чан е изрод той и без банкаи пак ше го лакълца на ситно
надали ще има банкаи понеже нали бил в релиизнато състояние меча му. Аз лично обаче още си се надявам да видя реплика от сорта на
"- Мухахаха аи хав ъ БАНКАААИИИ"
може може Кен-чан е изрод той и без банкаи пак ше го лакълца на ситно надали ще има банкаи понеже нали бил в релиизнато състояние меча му. Аз лично обаче още си се надявам да видя реплика от сорта на "- Мухахаха аи хав ъ БАНКАААИИИ"
и аз много ще е яко,ама и така си е много як кенпачи,много ме кефят такива ...персони ГОУ КЕНПАЧИ!!
Публикувано на: Нед Фев 10, 2008 2:51 pm
Joy
Регистриран на: Съб Сеп 15, 2007 2:15 pm Мнения: 1029 Местоположение: In the wrong era
Azmudar написа:
Да той и Кон ще ги разбие всичките Видя се тоя маааалко му се опъна на Зараки.. Ся и раните му се излекуваха и има още сила... Зараки ще трябва да иизвади все нещо /всички ще се радваме да го видим това нещо /
Публикувано на: Нед Фев 10, 2008 7:33 pm
oversoul
RyuKo FanSubs
Joy написа:
Azmudar написа:
Да той и Кон ще ги разбие всичките Видя се тоя маааалко му се опъна на Зараки.. Ся и раните му се излекуваха и има още сила... Зараки ще трябва да иизвади все нещо /всички ще се радваме да го видим това нещо /
Да... Представям си го само как казва: "You are strong... I'm so happy! But soon it'll be over... Because I have... a GUN!"
Регистриран на: Чет Юни 28, 2007 7:46 pm Мнения: 2174 Местоположение: Висящ от някой стълб, псувайки работници на EVN
oversoul написа:
Joy написа:
Azmudar написа:
Да... Представям си го само как казва: "You are strong... I'm so happy! But soon it'll be over... Because I have... a GUN!"
O, RLY
Ya, RLY?
Публикувано на: Нед Фев 10, 2008 10:12 pm
chaos_master
Регистриран на: Съб Май 06, 2006 11:50 am Мнения: 220 Местоположение: София <-> Шумен
Ей не се сдържах и днес от последния чаптър по анимето до последния излязъл ги изчетох Май трябваше поне за още ден-два да си запазя, ама то на принципа "Хайде само още 1" стигнах до съсичането на Зараки. И сега ... it's Bankai time! Единствения друг вариянт който виждам е Ичи да направи Нойтра на мезе, но по-скоро Кенпачи тепърва ще злобее
Публикувано на: Пон Фев 11, 2008 1:29 am
Evility
Богомолка, а... :/ До край вярвах, че Ной ще е кобра... е, нищо. Не ми пречи xD
Регистриран на: Съб Мар 31, 2007 11:48 am Мнения: 2219 Местоположение: Харманли!The town :D!
ААААаа новия чап мнооу див, или поне Кенпачи беше такъв, мале викам си тоя човек го няма вече а тои само се преструвал егати.Как му клацна раката на оня усобняк!
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 17 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения