|
Дата и час: Чет Мар 06, 2025 4:55 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие:  Публикувано на: Сря Фев 15, 2006 3:11 am |
 |
Cell |
|
 |
Регистриран на: Пон Окт 03, 2005 4:24 am Мнения: 28 Местоположение: Hell`vill
|
Gatler написа: Еми какво да направя като на ме е страх от нищо. Да бъда пограбан жив.....и какво свършва ти кислорода и умираш. От смъртта ли да ме е страх, и без това ще умра. Опитай се да победиш страшовете си, лесно е. Когато се замислиш разбираш че са глупави. Dunan_Knut написа: Например , когато ме ограбиха , толкова се уплаших, че се вцепених от страх.
Напълно си прав Dunan_Knut.
Gatler ае, ае пичми ти добре ли си е!!! Ае искаш ли да те фане на бързо страха от смърта,а ? Бате ще си зема патлата и ще ти го насоча към главата и щесе попикаеш от страх... ще ми се молиш да те остаа жив (на тва му се вика инстинкт за само сахранение ако не знаеш  )
Ако си мислиш че тва е заплаха не е! Просто ди давам пример!
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Сря Фев 15, 2006 7:33 pm |
 |
BuPyC |
|
 |
Регистриран на: Пет Ное 25, 2005 12:05 pm Мнения: 1057 Местоположение: On the runway. I am a Speed Demon !
|
Cell написа: Напълно си прав Dunan_Knut. Gatler ае, ае пичми ти добре ли си е!!! Ае искаш ли да те фане на бързо страха от смърта,а ? Бате ще си зема патлата и ще ти го насоча към главата и щесе попикаеш от страх... ще ми се молиш да те остаа жив (на тва му се вика инстинкт за само сахранение ако не знаеш  ) Ако си мислиш че тва е заплаха не е! Просто ди давам пример!
що ве при некои хора липсва тоя инстинкт аз бате съм падал от мноо висок склон (изкачвахме Вихрен) и докато съм се суркал не си мислих леле ше умра ами "дали ше успея да се хвана за тоя камък или за оня клон" важно е да запазиш самообладание а не да се панираш след това идва времето да се поразтрепериш
бтв страх ме е от игли под ноктите брррр
_________________ Death God on a Rampage !
The Universe ends where this signature does !
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Съб Фев 18, 2006 10:58 pm |
 |
Kagome |
|
 |
|
dripper написа: Като изключим, че ме е страх от кръв ( припадам яко  )
И аз така, но не каква да е, а само и единствено моята собствена, незнам що ама чуждата не ми действа ама ни най-малко! И какво друго, по-скоро ме е яд, отколкото да ме е страх, че няма да доживея дълбока старост, щото до тогава няма да има планета на която да живеем!
_________________ ~~~
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|