Дата и час: Нед Мар 09, 2025 4:32 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 6 от 6 [ 84 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Фев 16, 2006 11:17 am 
Аватар

Цитат:
Мислите ли че някий като нас може да пробие в Япония или тук с рисуване на манга?

знам за един такъв българин казва се Затанасов.... и скоро пуснаха БЪЛГАРСКИ МАНГА КОМИКС Q-TEN в него той учасвтва в рисуването на един от комиксите....
Цитат:
Да може да публикуваш работите си,да четеш новини за развитието на мангата, интервюта с художници,конкурси и тн.

ами вече има нещо подобно виш този линк и виш онлаин списанието... разгледайго тук има много фенове на АНИМЕ стила..както и рабитят върху доста проекти дори има и манга група ...... но маи няма нещо развитие.....
http://fumetsu.hit.bg/Locator.html

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Фев 16, 2006 11:27 am 
Аватар

Имам предвид нвещо книжно което да се издава,да могат всички да го видят.Онлайн списанията са хубави ама са си онлайн,а знаеш ли за Нео ГЕЙМЪР там имаше нещо по въпроса.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Мар 01, 2006 11:23 pm 
Аватар

inuyasha написа:
Да точно тема за мен.Ами вижте сега аз не ги рисувам така сам да си ги измислям.Аз просто гледам от една картинка и рисувам на лист тази картинка(не я прекопирам).Бих казал че всички са се получили добре.Но някой от вас ще каже "Да бе то да гледам и аз мога",но аз ще кажа само едно и да гледаш и да рисуваш не е лесно на мен лично ми отне 4 години докато почна да ги правя както си трябва.Сега съм на 15 години почнах от 11 години да рисувам горе-долу и постепенно докато не се усъваршенствам така че да ги рисувам много добре(не че се изтъквам).Иначе съм правил опити сам да си ги измислям и да си рисувам.Не си падам по графитите.

И аз така само че първо почнах да ги рисувам от тиливизията (записвах си ги на касетки) :mrgreen:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Апр 21, 2006 12:00 am 

ми и аз се пробвам да рисувам :? то става, ама :( :D :shock: :mrgreen:
понякога съвсем се отнасям нанякъде. много се кефя като направя готин типаж, съживя го, пораздвижа го - ат -два, ат -два, да заподскача :kicking: и да измисля някой готин свят, където да заживее. дам..но има да се уча още много :whistle: пък и здравето ми се поразклаща от време на време :ambulance: тъкмо вляза в творчески подем и айдее :hmm: учех се от един туториал ли, как да го нарека - How to drаw manga - има много полезни неща :idea:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Апр 21, 2006 5:57 pm 
Аватар

...

Последна промяна Yumi-chan на Сря Ное 04, 2015 12:04 pm, променена общо 1 път

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Апр 21, 2006 7:27 pm 
Аватар

lucy написа:
О.о оооо на мен хобото ми е да драскам треа се опражнявам все пак искем да ставам аниматор :roll:

и аз ама трудничко е :? а и в България :thumbsdown:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Апр 21, 2006 9:40 pm 
Аватар

Ако имаш късмет :roll: , но какво да се прави като това искам да правя ще си живея мизерно :lol:

Профил  

Заглавие: :)
МнениеПубликувано на: Нед Дек 03, 2006 12:27 am 
Аватар

Да,и аз обичам,незнам колко съм добър в това обаче,не съм се занимавал професионално,всмисъл да съм учил изобразително изкуство и т.н имам няколко рисунки тук http://billy85.minitokyo.net/gallery/ за да ги свалите и да ги видите в реалния размер ще ви иска регистрация :?

Профил  

Заглавие: Re: Има ли някой тук, който да драска аниме герои?
МнениеПубликувано на: Пет Юли 26, 2013 4:52 pm 
Аватар

Да си призная, аз рисувам що - годе читаво от някъде май на около сетем годинки. Ама с аниме - стил почнах на 11. Накратко казано - доста скоро. Рисувам често, ама засега само мои герои. Веднъж се пробвах да наподобя една, ама я рисувах само по спомен...и стана едно голямо : "Ууу! "Иначе, мога да се похваля с долу горе сполучливи създания. Пръсти на ръцете - слабото ми място ... понякога приличат на жабешки ходила! :'(Да де, ама още се чудя как да ги кача тука... Имам ги само на снимки на тела.Е, едва ли се очаква да качвам със (още не купеният) скенер картина от асфалта зад блока, направена с тебешири XD.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 6 от 6 [ 84 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]