|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 11:36 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Яну 04, 2008 12:52 am |
|
crazy_little_crow |
|
|
|
sm0k392 написа: Филма е як мно е як според мене Смисал аз съм ценител на си4ко което е с наруто и бен 10 и о6те мно раоти
Филмът още не е излязъл ...иначе да прав си очертава се да бъде
много интересен -ест ако не се провали тотално
@Joint -не се заяждай онегайшимасууу -ти и аз знаем защо няма смисъл да постваш това
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3
If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Яну 30, 2008 3:54 pm |
|
InuYasha_F |
|
|
|
Здравейте
Познайте днес на какво се натъкнах някой е качил Naruto Movie 4 на торент и естествено аз го изтеглих обаче има една малка подробност на *.rar формат е и е със парола и като напиша някоя от дадените пароли започва да се разерхивира и до там дава ми грешна парола.После четох коментарите и някой от хората казват че е лъжа други че е филма знам много добре че филма излиза април месец и едва ли ще е пуснат до сега в нета,ама гледам има из някой от сайтевете Кракове за тоя филм дето аз съм изтеглила...и сега от чисто любопитство искам да го отворя....(ама не става)
Може поста да не ми е за тука но да попитам някой да е чувал за тоя лъжлив филм дето са го пуснали
А инъче по темата и аз като останалите мисля че филма ще е много интересен,нямам търпение да излиза на ДВД гледах двата трейлъра и съм малко разочарована че не всъщност Сакура крещи името на Наруто а онова русокосото....
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Яну 30, 2008 4:22 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Какво ти movie 4 след като то ще излиза лятото чак при това в киносалоните в Япония. Чист fake си набарала .
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Яну 30, 2008 9:39 pm |
|
loader |
|
|
Регистриран на: Съб Ное 17, 2007 1:35 am Мнения: 3675 Местоположение: Oro Jackson
|
InuYasha_F написа: Здравейте Познайте днес на какво се натъкнах някой е качил Naruto Movie 4 на торент и естествено аз го изтеглих обаче има една малка подробност на *.rar формат е и е със парола и като напиша някоя от дадените пароли започва да се разерхивира и до там дава ми грешна парола.После четох коментарите и някой от хората казват че е лъжа други че е филма знам много добре че филма излиза април месец и едва ли ще е пуснат до сега в нета,ама гледам има из някой от сайтевете Кракове за тоя филм дето аз съм изтеглила...и сега от чисто любопитство искам да го отворя....(ама не става) Може поста да не ми е за тука но да попитам някой да е чувал за тоя лъжлив филм дето са го пуснали А инъче по темата и аз като останалите мисля че филма ще е много интересен,нямам търпение да излиза на ДВД гледах двата трейлъра и съм малко разочарована че не всъщност Сакура крещи името на Наруто а онова русокосото....
което ако имаше по-малка коса щеше да прилича доста на Хината
_________________ You heard it too didn't you?... | MyAnimeList The voice of the wind.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Яну 31, 2008 9:49 am |
|
InuYasha_F |
|
|
|
loader написа: InuYasha_F написа: Здравейте Познайте днес на какво се натъкнах някой е качил Naruto Movie 4 на торент и естествено аз го изтеглих обаче има една малка подробност на *.rar формат е и е със парола и като напиша някоя от дадените пароли започва да се разерхивира и до там дава ми грешна парола.После четох коментарите и някой от хората казват че е лъжа други че е филма знам много добре че филма излиза април месец и едва ли ще е пуснат до сега в нета,ама гледам има из някой от сайтевете Кракове за тоя филм дето аз съм изтеглила...и сега от чисто любопитство искам да го отворя....(ама не става) Може поста да не ми е за тука но да попитам някой да е чувал за тоя лъжлив филм дето са го пуснали А инъче по темата и аз като останалите мисля че филма ще е много интересен,нямам търпение да излиза на ДВД гледах двата трейлъра и съм малко разочарована че не всъщност Сакура крещи името на Наруто а онова русокосото.... което ако имаше по-малка коса щеше да прилича доста на Хината
Ъъъъ да верно бе
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Фев 14, 2008 5:10 pm |
Zung |
|
|
|
Аз се хващам на бас, че всичко ще свърщи с един разенган, както винаги.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Фев 14, 2008 5:42 pm |
|
Safiir |
Пантсу Мастър |
Регистриран на: Сря Фев 15, 2006 1:24 am Мнения: 12758 Местоположение: Nekomimi Rakuen
|
crazywhiteboy написа: Здравейте.От време на време и аз наминавам покрай форума да разгледам,но тази тема събуди интерес в мен.Като прочетох постовете се оказва че повечето от вас незнаят почти нищо за филма.Повярвайте филма ще рулира.. т.е няма да има грешка.Посъбрал съм инфо от чуждестранни приятели (т.е Японци който са гледали филма) едвали ще бъдем разочаровани. Поздрави
Виж ся...някой като теб, който пише за пръв път във форума и почне да приказва как японци са му казали някакви неща...знаеш ли как звучи? Все едно лъже та се къса. Може и верно да си си приказвал. Ма в такъв случай или дай цитати (маркирани като спойлери) или си мълчи. С това "на мен японци са ми казали, че Кишимото щял да завърши Наруто със сцена с орален секс между Наруто и Гейске" всеки може да мине Пак казвам не твърдя, че лъжеш. Просто начина, по който го каза звучи точно така.
_________________ Ако не ползвате anidb Eri ще ви спипа ^^
I pity the FOO!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Фев 20, 2008 12:50 am |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
crazywhiteboy, дали знаеш повече японски от него? Ако знаеш, еваларка, но според теб евентуално ако го е учил дали ще му трябва ти да му пишеш на ПМ какво става с Наруто Шитпуден 1 ?
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Фев 20, 2008 1:04 am |
|
Safiir |
Пантсу Мастър |
Регистриран на: Сря Фев 15, 2006 1:24 am Мнения: 12758 Местоположение: Nekomimi Rakuen
|
crazywhiteboy написа: Ами който иска да разбере да ми пише ПМ ще му кажа за какво става на въпрос във филма. А относно дали е истина или не пиши ми ако искаш да ти кажа после ще гледаш филма и ще видиш че не лъжа Не искам да пускам цитати или снимки или каквото и да е може някой случаино да прочете
Не бе човек, не си ме разбрал. Не те карам да доказваш дали го знаеш това или не. Просто исках да те посъветвам да внимаваш с начина, по който го казваш. Не ми е проблем да намеря някъде където се разва филма. А дори и да не знаех японски вероятно все има някъде където някой го е превел историята. Не е в това въпроса. Както казах исках просто да ти дам съвет за начина ти на изразяване ^^
_________________ Ако не ползвате anidb Eri ще ви спипа ^^
I pity the FOO!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Фев 21, 2008 1:12 am |
|
crazy_little_crow |
|
|
|
dksan написа: Тоя филм последно излязъл ли е или не..?
Не. /все още не е излязъл на ДВД/
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3
If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|