|
Дата и час: Чет Мар 06, 2025 7:25 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие:  Публикувано на: Вто Фев 05, 2008 11:11 pm |
 |
alucard_itachi`` |
|
 |
Регистриран на: Нед Юли 08, 2007 1:23 pm Мнения: 2641 Местоположение: varna
|
НОВ РАЗДЕЛ
щом не ми харесвате писането хах....
Сакура стана от леглото,беше 6 часа сутринта...навън беше вече светло,виждаха се малките фигурки,мърдащи из уличките.Повечето от населението на селото вече беше станало и се прибираше от сутрешен пазар.
30мин късно
Тя вече излизаше от апартамента и се насочваше към къщата на хокагето. Днес трябваше да е доста труден ден ,натоварен с работа,но това не я плашеше,вече бе свикнала.
давайте...
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Фев 08, 2008 11:52 pm |
 |
Pan_Pan |
|
 |
Регистриран на: Пон Окт 22, 2007 3:01 pm Мнения: 48 Местоположение: Банкя
|
Първо искам да кажа че това ще бъде първото нещо от този тип,което пиша, така че сори ако не ви хареса
Докато вървеше към централата на Тсунаде погледа на Сакура съвсем случайно беше привлечен от някакъв странно шарен плакат.Тя приближи към него, водена от обзелото я любопитство.Плаката примамваше жителите на Коноха да отидат на концерта на звездата от Селото на Тютюна Дон Хазис де Хасан (представете си Дон Канонджи само че дебел и с грим  ).
...
"Най-накрая свърши!" - мислеше си Сакура. "Ама че скапан ден!" Адски уморена тя се прибра вкъщи и се просна на леглото."Днес няма да си покажа носа навън"- промърмори тя.Изведнъж се стресна от силното чукане по вратата и."Сакура-чан, Сакура-чан отвори по дяволите!"-крещеше с цяло гърло Наруто, "Хайде, идвай, имам изненада за теб "- продължи той.
"Какво по дяволите искаш Наруто?"- изкрещя Сакура, отваряйки вратата. "Ела и ще видиш!" - изрепчи се веднага той, размахвайки пред лицето и няколко билета за концерта на Дон Хасан де Хазис.
...
Малко по- късно Сакура разбра, че преди да се стовари пред вратата и ,Наруто бе направил същото и с Ино, Шикамару, Киба,Хината и естествено Сасуке.Така изведнъж се оказа, че всички заедно щяха да отидат на концерта на прословутия певец.
...
Точно в седем часа вечерта всички се бяха събрали пред входа на залата на Двореца на Нинджите и чакаха с нетърпение концерта.Най-накрая така очакваното шоу започна и светлините загаснаха.Сакура естествно успя да избута Ино и седна до Сасуке, който както обикновено се правеше, че не забелязва нищо.
Дон Хазис си подскачаше из сцената, преструвайки се че пее наживо,докато изведнъж замръзна на мястото си и посочи Сакура с пръст: "Хабиби ,ще имам нужда от специален помощник ,за да създам необходимата обстановка за следващата песен" - каза той -"Качи се сцената при мен, моля те!" "ООО кво по дяволите става днес?" много ядосана си помисли Сакура- "Сега ще трябва и да помагам на някакъв дебел ,стар перверзник, вместо да седя до Сасуке" Сякаш усещайки нейното колебание помощниците на Дон Хасан се спогледаха и един отиде до мястото,където седеше Сакура,за да я придружи до сцената.
Качвайки се на сцената Сакура се изчерви,усещайки всички погледи, насочени към себе си."Ще умра, ще умра!"- не спираше да си мисли тя, докато не се озова пред лакомо гледащия я певец.Изведнъж Дон Хасан я хвана страстно и я увлече със себе си в танго. "Какво си мисли че прави този тип със Сакура?" - ядосан си мислеше Сасуке и се чудеше защо такива мисли се въртят в главата му,гледайки Сакура да танцува с друг.Изведнъж той застина, а устата му се отвори неусетно,готова да изрече най-долни думи за цялата фамилия на Дон Хазис де Хасан.Причината за тази негова реакция беше Хазис , който стиснал Сакура в мощните си лапи се опита да я целуне, като в замяна за щастие на Сасуке получи такъв юмрук,че отскочи на няколко метра от сцената.Сърцето на Учиха се разтуптя толкова силно при мисълта, че някой друг освен него може да целува алените устни на Сакура."Но защо си мисля такива неща и то точно сега?"- не можеше да спре да се пита той.
...
Пред Двореца Сакура още беснееше за опита на Хасан да я целуне,когато Сасуке излезе през главния вход изобщо не показвайки какво всъщност го вълнуваше.На лицето на Сакура се появи широка усмивка и тя каза:"Хей всички чуйте ме.Да не забравяме ,че тате спечели джакпота от тотото миналата седмица и аз още не съм почерпила,затова нека отидем при"БАЙ ИЧИРАКУ" и да ударим по едно саке?". "Ехаааа откога Сакура-чан е станала толкова щедра?"- си мислеше Наруто, но на глас само каза:"Супер идея Сакура-чан, да вървим!" Всички се съгласиха и бяха готови да тръгват, само Сасуке стоеше на мястото си и не помръдваше.Сакура се приближи до него и му се усмихна с онази усмивка,която пазеше само за него, докосна нежно ръката му и промълви:' Ами ти Сасуке-кун?Няма ли да дойдеш с нас?" Изненадващо и за самата нея Сасуке стисна ръката и и каза:"Този път мисля и аз да дойда и да изпия едно саке за здравето на баща ти." "Супер Сасуке-кун!" - извика Сакура и продължавайки да държи ръката му, те се запътиха към "БАЙ ИЧИРАКУ" следвайки останалите, които също бяха въодушевени от мисълта за алкохол.
Надявам се творението ми да ви хареса
 Идеята ми беше Сакура и Сасуке да се понатрескат и да се понатискат ама нещо мн се отплеснах и не можах да стигна дотам.Оставям вие да продължите
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Сря Фев 13, 2008 3:28 pm |
 |
vesela |
|
 |
Регистриран на: Пон Май 21, 2007 5:39 pm Мнения: 200 Местоположение: In the getto
|
Pan_Pan написа: Първо искам да кажа че това ще бъде първото нещо от този тип,което пиша, така че сори ако не ви хареса Докато вървеше към централата на Тсунаде погледа на Сакура съвсем случайно беше привлечен от някакъв странно шарен плакат.Тя приближи към него, водена от обзелото я любопитство.Плаката примамваше жителите на Коноха да отидат на концерта на звездата от Селото на Тютюна Дон Хазис де Хасан (представете си Дон Канонджи само че дебел и с грим  ). ... "Най-накрая свърши!" - мислеше си Сакура. "Ама че скапан ден!" Адски уморена тя се прибра вкъщи и се просна на леглото."Днес няма да си покажа носа навън"- промърмори тя.Изведнъж се стресна от силното чукане по вратата и."Сакура-чан, Сакура-чан отвори по дяволите!"-крещеше с цяло гърло Наруто, "Хайде, идвай, имам изненада за теб "- продължи той. "Какво по дяволите искаш Наруто?"- изкрещя Сакура, отваряйки вратата. "Ела и ще видиш!" - изрепчи се веднага той, размахвайки пред лицето и няколко билета за концерта на Дон Хасан де Хазис. ... Малко по- късно Сакура разбра, че преди да се стовари пред вратата и ,Наруто бе направил същото и с Ино, Шикамару, Киба,Хината и естествено Сасуке.Така изведнъж се оказа, че всички заедно щяха да отидат на концерта на прословутия певец. ... Точно в седем часа вечерта всички се бяха събрали пред входа на залата на Двореца на Нинджите и чакаха с нетърпение концерта.Най-накрая така очакваното шоу започна и светлините загаснаха.Сакура естествно успя да избута Ино и седна до Сасуке, който както обикновено се правеше, че не забелязва нищо. Дон Хазис си подскачаше из сцената, преструвайки се че пее наживо,докато изведнъж замръзна на мястото си и посочи Сакура с пръст: "Хабиби ,ще имам нужда от специален помощник ,за да създам необходимата обстановка за следващата песен" - каза той -"Качи се сцената при мен, моля те!" "ООО кво по дяволите става днес?" много ядосана си помисли Сакура- "Сега ще трябва и да помагам на някакъв дебел ,стар перверзник, вместо да седя до Сасуке" Сякаш усещайки нейното колебание помощниците на Дон Хасан се спогледаха и един отиде до мястото,където седеше Сакура,за да я придружи до сцената. Качвайки се на сцената Сакура се изчерви,усещайки всички погледи, насочени към себе си."Ще умра, ще умра!"- не спираше да си мисли тя, докато не се озова пред лакомо гледащия я певец.Изведнъж Дон Хасан я хвана страстно и я увлече със себе си в танго. "Какво си мисли че прави този тип със Сакура?" - ядосан си мислеше Сасуке и се чудеше защо такива мисли се въртят в главата му,гледайки Сакура да танцува с друг.Изведнъж той застина, а устата му се отвори неусетно,готова да изрече най-долни думи за цялата фамилия на Дон Хазис де Хасан.Причината за тази негова реакция беше Хазис , който стиснал Сакура в мощните си лапи се опита да я целуне, като в замяна за щастие на Сасуке получи такъв юмрук,че отскочи на няколко метра от сцената.Сърцето на Учиха се разтуптя толкова силно при мисълта, че някой друг освен него може да целува алените устни на Сакура."Но защо си мисля такива неща и то точно сега?"- не можеше да спре да се пита той. ... Пред Двореца Сакура още беснееше за опита на Хасан да я целуне,когато Сасуке излезе през главния вход изобщо не показвайки какво всъщност го вълнуваше.На лицето на Сакура се появи широка усмивка и тя каза:"Хей всички чуйте ме.Да не забравяме ,че тате спечели джакпота от тотото миналата седмица и аз още не съм почерпила,затова нека отидем при"БАЙ ИЧИРАКУ" и да ударим по едно саке?". "Ехаааа откога Сакура-чан е станала толкова щедра?"- си мислеше Наруто, но на глас само каза:"Супер идея Сакура-чан, да вървим!" Всички се съгласиха и бяха готови да тръгват, само Сасуке стоеше на мястото си и не помръдваше.Сакура се приближи до него и му се усмихна с онази усмивка,която пазеше само за него, докосна нежно ръката му и промълви:' Ами ти Сасуке-кун?Няма ли да дойдеш с нас?" Изненадващо и за самата нея Сасуке стисна ръката и и каза:"Този път мисля и аз да дойда и да изпия едно саке за здравето на баща ти." "Супер Сасуке-кун!" - извика Сакура и продължавайки да държи ръката му, те се запътиха към "БАЙ ИЧИРАКУ" следвайки останалите, които също бяха въодушевени от мисълта за алкохол. Надявам се творението ми да ви хареса  Идеята ми беше Сакура и Сасуке да се понатрескат и да се понатискат ама нещо мн се отплеснах и не можах да стигна дотам.Оставям вие да продължите 
много е добро наистина  много му се изкефих и докато го четох направо си умрях от смях
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Нед Мар 16, 2008 3:39 pm |
 |
haku_chan |
|
 |
Регистриран на: Пет Фев 29, 2008 11:53 pm Мнения: 2023 Местоположение: ~Островът насред Лунното езеро.~
|
Грехота да се изоставя хубавия фик ето малко и от мен:
Те се запътиха към "БАЙ ИЧИРАКУ" следвайки останалите, които също бяха въодушевени от мисълта за алкохол,когато Сакура се сети,че май е оставила печката включена.Тя се обърна към Наруто и му даде пари да се почерпят.После понечи да тръгне сама към къщи но Саске джелтънменски и предложи да я придружи.
-Ами добре Саске заповядай таман ако има пожар ще ми помогнеш да го изгасим.-Двамата стигнаха до дома на Сакура но печката си беше наред.Момичето предложи на Саске кафе и той се съгласи.Сакура се обърна да извади чаши за кафето но се,чу ТРЯСССС.Тя се обърна и видя как Саске е съборил всичко от масата и се приближава до нея.
Хайде друг да продължава.
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Нед Мар 16, 2008 4:01 pm |
 |
NOXITA |
|
 |
|
Може ли аз да пиша нататък, макар, че ако иска отсъпвам мястото.
Едитвам и поставям. Малко е, но жалкият ми мозък само това успя да измисли.
След малко Саске се изгуби в облаци дим (който прибави "-ка" ще го разстрелям!) и на негово място се появи Хазис! Той се бе трансформирал в Саске. (е, все пак това е светът на нинджите)
- Сега ще си платиш за това, което ми се случи! - каза Хазис.
В този момент на вратата се позвъня.
- Моля те, влез! - провикна се, с разтревожен глас, Сакура.
Чул това, човекът на вратата бързо влезе, но розовокоската не можа да го види, защото де Хасан беше прекалено дебел и закриваше образа. Донът отиде до момичето и хвана го за врата. Явно не беше чул званенето. Той се мъчеше да удуши Сакура, когато се чу едно мощно: "Чидори". Преди Хасан да падне на пода, той се обърна и за да види нападетеля си. Но тогава токът спря. Все пак в тъмнината се видяха две шаринган очи. Хазис падна в безсъзнание. След 20 секунди токът дойде. Сакура беше права, нейният спасител бе Саске. Той беше придружен от Неджи.
- Ще го занеса при хокагето. - каза момчето от клана Хюга и бързо се изнесе.
Саске и Сакура останаха сами. Момичето беше изплашено от случилото се и нейният съотборник реши да остане да я успокои. Само, че къщата на Харуно заприлича на дискотека, понеже токът отново спря. (те са сами и на тъмно, хора подготвям леглото, исках да кажа почвата)
Последна промяна NOXITA на Нед Мар 16, 2008 5:59 pm, променена общо 3 пъти
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Нед Мар 16, 2008 6:01 pm |
 |
solecito |
|
 |
Регистриран на: Пет Фев 01, 2008 8:18 pm Мнения: 2230 Местоположение: София
|
искам аз нататък ^_^ пускам продължението след 30-40 мин ^_^
Edit: here it is: Enjoy ^_^
Саске и Сакура останаха сами. Момичето беше изплашено от случилото се и нейният съотборник реши да остане да я успокои. Само, че къщата на Харуно заприлича на дискотека, понеже токът отново спря. Сакура се почувства неудобно. Не знаеше какво да каже или направи. Огледа се плахо и се запъти към спалнята. Не каза нищо, чу се само силния трясък на вратата. След секунда излезе, облякла якето си. Запъти се към вратата... отново в мълчание. Саске я следеше с поглед и не знаеше как да я накара да проговори. Когато видя как входната врата се отваря, тръгна натам:
- Сакура, какво има, къде отиваш? - Не можем да стоим тук, тъмно е, да отидем при Наруто за тази вечер... - Защо Наруто... аз си имам апартамент- Сакура се ядоса- първо странния старчок, после спиране на тока, а сега и Саске искаше да си тръгне. Обърна се рязко, за да срещне погледа му и започна буквално да му се кара: - Ако искаш си отивай, аз отивам при Наруто... - обърна се и понечи да си ходи. Беше по- бясна от когато и да е. Вече на вратата, усети здравия хват на Саске около китката си. За секунда целият й гняв изчезна...
Последна промяна solecito на Нед Мар 16, 2008 6:33 pm, променена общо 1 път
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|