Дата и час: Чет Фев 06, 2025 5:20 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 9 от 14 [ 201 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 14  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Яну 22, 2008 10:14 pm 
Аватар

Тоя сезон честно взе много да ми лази по нервите,добре че беше последната сцена да спаси положението(иначе дрооооп...) :?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Яну 27, 2008 2:13 am 
Аватар

Лол :shock:
В тоя епизод се случиха повече неща отколкото в предишните взети заедно :lol:
Юджи толкоз тренировки и какво направи накрая...яко зле :?
друг е въпроса че всички си бъркаха в г*за 3 часа за да изчакат онея 2те да се слеят....
Е поне се разбра нещото което "никога" не подозирахме - Коное се оказа зла...
Дано Марджъри се окаже права и да почне интересната част на анимето ^^

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Яну 27, 2008 3:38 am 

След тази серия вече съм абсолютно убеден, че Южи е възможно най-протовният главен мъжки персонаж, който съм срещал. Просто нямам думи да изпиша колко още по-отвратителен ми стана - самият факт, че в момента ми остана от епизода повече анатипатичност към Южи, отколкото кеф от битката и развитието говори само за себе си. Никога не съм виждал толкова некадърно слаб герой:
1. Тотале страхливец пищеше като малко дете, на което са му взели играчката - грам мъжественост няма в него.
2. Изобщо не е в час - не се бие, даже не казва една култова реплика от сорта на комерсиалния репертоар "I will protect you". Към никоя героияна не показва какъвто и да е афинитет - седи като пън, загнездил се е в саскията и не иска да излезе оттам.
3. Отвратително слаб е - големите тренировки ги правиха само за пълнеж като дойдоха големите риби и му се свиха ташаците. Абсолютно нищо не направи, за да помогне, подмятаха го налавяо и надясно като гнила круша, бодяха го връзваха го, увиваха го - тоя няма никъв инстинкт ни да се мръдне нещо, да се опита да избегне някой удар.... няма седи си като пън и не мърда - най-голямото дърво на света.
4. Никакво развитие на героя или ако имаше някаква развитие, то е направо нищожно - липса на решителност, умение ..... мозък?!? Имам чувството, че тоя герой са го сложили само, за да могат да разтягат локуми в първите 14 епизода за любовния триъгълник между него-Шана-Йошида - при това не е ясно даже дали на него му пука, защото Йошида като му каза, че му се "кефи" си замалча като ням, сви си на топка езика и си го глътна в стомаха....

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Яну 27, 2008 4:41 am 
Аватар

ъъъъ нищо не разбрах от тоя епизод :lol: тоя сребърния що се появи, как го прибраха, Хекате кво искаше, защо Йохан се появи и пак изчезна :o
Юджи тъкмо си мислех, че супер странно седи във въздуха сам като се сбиха Шана и Хекате и той взе, че падна :lol: И тъкмо си помислих, че умря и ще стане мега драма + отмъщение от тук нататък и той взе, че се завърна :o
А Йошида за 13 000 път си мисля "Някой да я набие/пребие/убие тая беееееее!" :evil:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Яну 27, 2008 1:36 pm 
Аватар

Zung написа:
...
И все пак Раки (Claymore) е с класи по-тъп

Колкото до епизода - освен че се разкри най-накрая какво е Коное, продължавам да нямам идея какво точно става в това аниме

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Фев 04, 2008 8:02 pm 
Аватар

ОЛЕ! Вече имам надежда Йошида да вземе да умре по някое време, дано по скоро Юджи изпадне в голяма беда, та тя да реши да се жертва :twisted:
Танака май вече не му се занимава с флеймхейзали и томогари, а иска само с гаджето да кисне.. няма лошо 8) добре че Ейта остава верен на Марджъри ^_^

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Фев 04, 2008 11:48 pm 
Аватар

Ъ за к'во утрепа бедното момиче :( По-добре Шана и Йошида да открят, че са Би и могат да имат извратена троина връзка с Юджи Изображение

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Фев 05, 2008 1:30 am 

:lol: Дори не бях забелязал че има 2 ри сезон; е ще има какво да гледам

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Фев 10, 2008 11:19 pm 
Аватар

17 еп. излязал ли е ? и ако е плс дайте ми някав линк

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Фев 11, 2008 2:18 am 
Аватар

С втория сезон направо се уляха! Бозичка в първите 15тина епизода... и после БУМ и ти натрясват толкова информация дет пожизнено не мож побереш... Какво пък анимето не е лошо и ако продължи с такова развитие ще бъде супер :P

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Фев 11, 2008 8:51 pm 
Аватар

Bloody написа:
17 еп. излязал ли е ? и ако е плс дайте ми някав линк

*click* :)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Фев 12, 2008 9:53 pm 
Аватар
RyuKo FanSubs

Равносметката за изледаното досега: 16 епизода трагедии, цупене, взаимоотношения, с други думи, романс...
1 епизод (почти пълен :shock: ) с истинско млатене.

Това определено не ми харесва. те отлагат и отлагат едно зверско млатене на всички добри срещу всички лоши вместо по някакъв начин да заържат интереса. Все пак го гледам, защото се надявам, че последните няколко епа ще си заслужават очакването... :)

А, издразни ме ролята, която са намерили на Йошида, пак излиза някаква трагична героиня =/

Изображение
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Фев 19, 2008 5:04 pm 
Аватар

Хаха как го зарязаха и двете :lol: Ама те пък всичките хейзълки толкова ли не му усетиха присъствието на тоя Томогара, лол -.-
Шана беше много сладичка като се притесняваше за Чигуса, не че винаги не е :wink:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Фев 27, 2008 4:11 pm 
Аватар

Юджи президент!!! 8)

Ееех той най сетне поумня и се би, и то много успешно.. идват лудите битки, които се надявам да ми харесат, колкото и новия епизод :D В крайна сметка втория сезон също си струва пЪк! :mm:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Фев 27, 2008 5:10 pm 
Аватар

Наваксах до 19(естествено не съм мазохистка за да търпя епизодите до 13-14 някъде и ги изкарах по кратката процедура) и всичко това само и само да видя Ушида да пуква :x Къде ми е късмета?! В скоро време няма изглед подобно нещо да се случи. Но да след 15 епизодите са добри. Предполагам, че ще изгледам втория епизод до край и дай боже този трън Ушида дет ме дразни още от първия сезон да пукне :onegai:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 9 от 14 [ 201 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 14  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]