Дата и час: Нед Фев 02, 2025 2:45 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 19 от 38 [ 558 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 38  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Фев 10, 2008 2:48 pm 
Аватар

Силен добре... ама той победи и Дейдара, сигурно ще победи и Итачи... А Наруто не тренира ли усърдно при Джирая? :o Я го виж къв е слабак -.-''' /ама като се замисля може само да са зяпали голи мацки/ Но може това е защото Саске има Шаринган? Ми и Наруто има Кюби ама на... :? Можеше да се научи да се контролира при повече опашки... или некоя друга техника О.о

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Фев 10, 2008 4:02 pm 
Аватар

iRoNWill написа:
Колко странна работа...
Итачи убива най-добрия си приятел,и част от клана си(разбрахме,че не го е избил сам,някой му е помогнал) и овладява Мангалски шаринган.
Появаява се Саске с обикновенни и го чупи от бой-леле колко реалистично....

Братле ти чу ли се кво каза... все едно МШ е най-силното оръжие... кажи ми ако двама се бият, единия с катана, другия с уазакиши... не значи, че тоя с катаната ще спечели щото му е по-дълъг меча...
Сичко е до скила, до таланта и т.н. Личи си, че Сасуке има повече талант от Итачи. И не ми излизайте с тфа "ама итачи от по-малък е бил в анбу, бил е такъв унакъв, можел да си ръга пъпеш в гъзъ без да мигн..." мани ги тея, таланта може да се появи и по-късно.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Фев 10, 2008 4:53 pm 
Аватар

123Ichiban написа:
iRoNWill написа:
...

...
Tочно това мисля и аз , ма нещях да поствам щото знаех , че ше се намери някой дет да спори :roll: , пък на мен не ми се занимава с глупости .

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Фев 10, 2008 5:52 pm 
Аватар

И ся като му пусне аматерасу саске излиза и казва тва ми е 3тия клонинг на 4тата илузия нали 8)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Фев 10, 2008 6:08 pm 

ми кво бе , момчетата гледат кой кой ще надцака =/ загряват още :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Фев 10, 2008 6:27 pm 
Аватар

хах Саске да умре да бе той ще надживее и Наруто :lol:
Не разбрахте,ли че в света на Наруто нещата,които са се случвали се повтарят. Нарутоо щее стане хокаге и финалната битка ще е със супер мощният зел двете очи на брат си убил собственоръчно мадара и всички от Акатсуки умопобъркал се за власт Саске. Двамата имат разногласия за управлението на Коноха и се връщаме към миналата битка и so on.
Но това ще е след или няколко тиме jumpa или след доста време наш животец :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Фев 10, 2008 7:30 pm 
Аватар
RyuKo FanSubs

kidamy написа:
...Но това ще е след или няколко тиме jumpa или след доста време наш животец :lol:

Или няколко наши поколения :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Фев 10, 2008 10:11 pm 
Аватар

Хахах,тва са пълни глупости,че Саске е по талантлив от Итачи,точно обратното е ако се говори за естесвен талант.Итачи е имал Шаринган от 8годишна възраст:/Саске разбра,че единствения начин по който може да изравни разликата е като приеме помоща на Орочимару,който му е дал някои екстра способности.Ей тва най-мe дразни в Саске,че избира винаги педалски начин за да стане по-силен :x Наруто има много по-толям потенциял от "Гейсуке",което ще се види при следващата им среща :)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Фев 10, 2008 10:30 pm 

ми то и итачи го е тренирал не кой да е, а мадара ... то за това може да е имал шаринган на 8 год сеш се ?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Фев 10, 2008 11:05 pm 
Аватар

ShinChan написа:
Хахах,тва са пълни глупости,че Саске е по талантлив от Итачи,точно обратното е ако се говори за естесвен талант.Итачи е имал Шаринган от 8годишна възраст:/Саске разбра,че единствения начин по който може да изравни разликата е като приеме помоща на Орочимару,който му е дал някои екстра способности.Ей тва най-мe дразни в Саске,че избира винаги педалски начин за да стане по-силен :x Наруто има много по-толям потенциял от "Гейсуке",което ще се види при следващата им среща :)

И Саске можеше да има МШ , но не искаше да го постигне както брат му направи . И както виждаш Итачи неможе да го победи само с МШ ,а той е избрал педалския начин за да придобие МШ . Оро е дал екстра способности на Саске , а Мадара на Итачи не е ли ? Та се чудя кой е по-талантлив ....
Може би лисицата по някакъв начин пречи на Наруто да разкрие истинският си потенциал , но все пак Наруто си е стратег :)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Фев 11, 2008 12:52 am 
Аватар

Мадара само е тренирал Итачи, не му е давал никви печати, мечати, лисици и прочие... Нима може да тренираш нещо което няма никакъв потенциал? Но съм съгласна че и Саске има някакъв талант, не е колкото без да е... И е абсолютно вярно, че Саске избира по-лесния начин да стане по-силен... Можеше да се труди там в Коноха и да се напъва за да стане по силен ама не... Та се чудя кой е по-талантлив ...

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Фев 11, 2008 1:32 am 

Joy написа:
Мадара само е тренирал Итачи, не му е давал никви печати, мечати, лисици и прочие... Нима може да тренираш нещо което няма никакъв потенциал? Но съм съгласна че и Саске има някакъв талант, не е колкото без да е... И е абсолютно вярно, че Саске избира по-лесния начин да стане по-силен... Можеше да се труди там в Коноха и да се напъва за да стане по силен ама не... Та се чудя кой е по-талантлив ...
ми печата едва ли замества МШ чуда се след кат с нормален Ш до са млати МШ кой ли е по-силен :?
ако си Ш luser и те тренира човека с предполагаемия най силен Ш или поне един от най силните ... или ако си Ш luser и те тренира параноик който иска да ти вземе тялото ... (да отворим скоба , че едва ли оро се е напъвал да тренира кой знае колко саске .. се пак да не земе да му се опъне нещо .. както и стана)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Фев 11, 2008 2:06 am 
Аватар

То е ясно че Саске е по-силен... Но силата и таланта са две различни неща... и МШ не се ли изучаваше вместо само да го получиш като печата? :o

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Фев 11, 2008 9:52 am 
Аватар

Общо взето и двамата отстъпват на Наруто :D
Не маже да се каже кой е по-талантлив, а и Зетсу го каза Майстора с камък може да победи начинаещ с шурикен, а Итачи въпреки всичко е начинаещ в МШ- то, просто защото не може да го тренира, поради страничния ефект- ослепяването.
Като се говори за обучение да не забравяме, че и двамата са обучавани от хора наясно със способностите на Ш, докато Наруто е тренирал нещо, което се тренира за първи път и никой не знае методиката, защото няма да спра да повтарям, че на Наруто му е даден power up-а който реално повече му пречи отколкото помага :?

http://myanimelist.net/profile/nozo
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Фев 11, 2008 12:41 pm 
Аватар

Аз първо казах,че Итачи е имал обикновен Шаринган на 8годишна възраст,МШ идва много по-късно,когато влиза Мадара в действие :)
Саске имаше Шаринган ако не се лъжа в битката с Хаку за първи път,там на моста:/И Мадара не е подсилвал силите на Итачи изкуствено,както го е направил Орочимару със Саске нали?Новите способности на Саске са много по IMBA от Киуби силата в Наруто даже :evil:

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 19 от 38 [ 558 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 38  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]