|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 12:41 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Фев 07, 2008 4:56 pm |
kratos |
|
|
|
shadow_dweller написа: kratos написа: много мощ Ама вече е дразнещо да свършва на най-якото
Погледни положително , следващия чаптър ще е изпълнен с екшън . Само незнам как ще дочакам 1 месец.
Немога да разбера мангата нали е успешна , защо не почнат по често да я издават.
BTW някой да си е купил фигурката на Клеър , яко да нека даде малко инфо на ЛС за цената , цената на доствката и до колко време е дошла , както и от къде я е купил
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Фев 07, 2008 7:14 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Яко свърши чаптъра. Не очаквах, че точно накрая ще се появи Клеър. Сега чакане пак един месец.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Фев 07, 2008 8:33 pm |
|
thefolenangel |
Всепризнат Спамър |
|
CaBa написа: Фигурката е над 150 лв.
Да не е златна ве?
Иначе чаптъра рулираше, ама се получи малко клише
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Фев 07, 2008 10:05 pm |
Zung |
|
|
|
В Япония 150 лв. за фигурака сигурно не са много като се има предвид, че това е единствената държава в света, в която се смята, че най-бедните принадлежат към "средната класа" т.е. няма японец под прага на бедността.
На мен пък края ми хареса. Сега ще гледаме (след един месец.......) как я разфасоват тая на парчета за някоя месарница (макар че като си спомян някъде се казваше, че йомите са кисели на вкус). Клеър сега ще я видим дали е станал машина
Великата конспирация ще е какво ще правят тия с организацията. Да не забравяме и ония оръфляк Раки дето Клеър още му се кефи.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Фев 07, 2008 11:18 pm |
kratos |
|
|
|
То има една дето е 600$ ама има и една по евтина 40-50$ а ся $ е нисък и се замислям дали да не си купя че съм голям фен
Раки ще е станал машина . От много секс с Присила ще е направил мускули а от много бой от Айсли ще е вдигнал дефенса . Само дет ще е същия ревлио
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Фев 09, 2008 9:06 pm |
|
Beren |
|
|
Регистриран на: Нед Юли 24, 2005 11:10 pm Мнения: 4907 Местоположение: Rome-Berlin-Tokyo
|
Domus написа: Unok написа: Иначе искам много да вида Isley на какво е научил Raki и как Raki изглежда сега(трябва да е около 20год вече). Raki се преименува на Gambino в по-късните си години и потегля в посока запад към съседен континент. О,о
раики се преименува в гамбино
тва да не е малка закачка от създателите на клеимор към създателите не берсерк >_>
Много дълъг цитат. В случая като некоментираш картинката, беше добре да я махнеш. CaBa
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Фев 11, 2008 12:34 pm |
|
Furian |
|
|
Регистриран на: Сря Мар 01, 2006 11:50 pm Мнения: 146 Местоположение: The Emerald Dream
|
Това, което се случи накрая се очакваше. Само че спря на най-якото място. Сега ще има бой един-два чаптъра. И много ясно кой ще победи.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|