|
Дата и час: Нед Фев 02, 2025 2:44 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Фев 10, 2008 4:02 pm |
|
123Ichiban |
|
|
Регистриран на: Нед Фев 25, 2007 9:11 pm Мнения: 89 Местоположение: Раковски
|
iRoNWill написа: Колко странна работа... Итачи убива най-добрия си приятел,и част от клана си(разбрахме,че не го е избил сам,някой му е помогнал) и овладява Мангалски шаринган. Появаява се Саске с обикновенни и го чупи от бой-леле колко реалистично....
Братле ти чу ли се кво каза... все едно МШ е най-силното оръжие... кажи ми ако двама се бият, единия с катана, другия с уазакиши... не значи, че тоя с катаната ще спечели щото му е по-дълъг меча...
Сичко е до скила, до таланта и т.н. Личи си, че Сасуке има повече талант от Итачи. И не ми излизайте с тфа "ама итачи от по-малък е бил в анбу, бил е такъв унакъв, можел да си ръга пъпеш в гъзъ без да мигн..." мани ги тея, таланта може да се появи и по-късно.
_________________ 123
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Фев 10, 2008 4:53 pm |
|
Cypher |
|
|
Регистриран на: Съб Яну 20, 2007 6:23 pm Мнения: 656 Местоположение: Велико Търново
|
123Ichiban написа: Tочно това мисля и аз , ма нещях да поствам щото знаех , че ше се намери някой дет да спори , пък на мен не ми се занимава с глупости .
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Фев 10, 2008 10:30 pm |
Hajutze |
|
|
|
ми то и итачи го е тренирал не кой да е, а мадара ... то за това може да е имал шаринган на 8 год сеш се ?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Фев 10, 2008 11:05 pm |
|
animeFAN |
|
|
|
ShinChan написа: Хахах,тва са пълни глупости,че Саске е по талантлив от Итачи,точно обратното е ако се говори за естесвен талант.Итачи е имал Шаринган от 8годишна възраст:/Саске разбра,че единствения начин по който може да изравни разликата е като приеме помоща на Орочимару,който му е дал някои екстра способности.Ей тва най-мe дразни в Саске,че избира винаги педалски начин за да стане по-силен Наруто има много по-толям потенциял от "Гейсуке",което ще се види при следващата им среща
И Саске можеше да има МШ , но не искаше да го постигне както брат му направи . И както виждаш Итачи неможе да го победи само с МШ ,а той е избрал педалския начин за да придобие МШ . Оро е дал екстра способности на Саске , а Мадара на Итачи не е ли ? Та се чудя кой е по-талантлив ....
Може би лисицата по някакъв начин пречи на Наруто да разкрие истинският си потенциал , но все пак Наруто си е стратег
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Фев 11, 2008 1:32 am |
Hajutze |
|
|
|
Joy написа: Мадара само е тренирал Итачи, не му е давал никви печати, мечати, лисици и прочие... Нима може да тренираш нещо което няма никакъв потенциал? Но съм съгласна че и Саске има някакъв талант, не е колкото без да е... И е абсолютно вярно, че Саске избира по-лесния начин да стане по-силен... Можеше да се труди там в Коноха и да се напъва за да стане по силен ама не... Та се чудя кой е по-талантлив ... ми печата едва ли замества МШ чуда се след кат с нормален Ш до са млати МШ кой ли е по-силен
ако си Ш luser и те тренира човека с предполагаемия най силен Ш или поне един от най силните ... или ако си Ш luser и те тренира параноик който иска да ти вземе тялото ... (да отворим скоба , че едва ли оро се е напъвал да тренира кой знае колко саске .. се пак да не земе да му се опъне нещо .. както и стана)
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Фев 11, 2008 9:52 am |
|
nozo |
|
|
|
Общо взето и двамата отстъпват на Наруто
Не маже да се каже кой е по-талантлив, а и Зетсу го каза Майстора с камък може да победи начинаещ с шурикен, а Итачи въпреки всичко е начинаещ в МШ- то, просто защото не може да го тренира, поради страничния ефект- ослепяването.
Като се говори за обучение да не забравяме, че и двамата са обучавани от хора наясно със способностите на Ш, докато Наруто е тренирал нещо, което се тренира за първи път и никой не знае методиката, защото няма да спра да повтарям, че на Наруто му е даден power up-а който реално повече му пречи отколкото помага
_________________ Kenny Dalglish & Sir Alex Ferguson walk into a bar. The barman says "sorry Kenny, only over 18s in here
ЕФЕКТА ОТ МАНГА Е ПОЧТИ СЪЩИЯ http://myanimelist.net/profile/nozo
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|