Дата и час: Съб Фев 08, 2025 9:04 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 9 от 49 [ 722 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 49  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Фев 02, 2008 4:20 pm 
Аватар

Like~ WTF!? >_>
Ъъъъ дори не знам как да го коментирам тоя чаптър... Само се радвам, че все пак се оказаха живи наш'те хора...

spiralkinda написа:
За мен лично четворките ще са на едно ниво с Noah Family

Абе по това, което показаха до сега за Level 4, май са по-силни от Ноа :roll:. В смисъл... с Ноата доста лесно се справиха всички като бяха в Арка, докато сега тая акума на Ален му такова т'вато с един пръст. При положение че чак иносънса му изчезна, значи иде реч за нещо много злобно ~_~
Въпреки че май така и не видяхме до къде се простира силата на Тики, когато се превърна в онова странно нещо... :roll:

CaBa написа:
spiralkinda написа:
Обаче и окото на Allen се разви при level 4.

Нямаше такова нещо, просто му стана лошо от това което видя, а то вероятно беше:
SayanMk написа:
Освен ако не е видял душите на всичките ни хора в нея...

Друго обяснение нямам.

Мдааа... и аз така си мисля. Може би наистина е било някаква съвкупност от всички души, които бяха пожертвани, за да се появи оная бременната... Във всеки случай ще да е било нещо особено нелицеприятно, щом Алън чак повърна. Искам да го видя мамка му >_>

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Фев 04, 2008 5:07 pm 
Аватар

Мааааалииииииии!Тая манга много злобна ве!!!Много ме кефи! :thumbsup: Единствено ми стана тъпо около частта с кораба,дето пътуваха за Едо, не знам що. :dontknow: Генералите кви са злобни,особенно оня с меча(напомня ми за Зараки от Блийч).Но иначе като цяло най-ме кефи бойния стил на Раби(или както там го превеждат) с тея Seal-ове.Ама иначе някой забеяза ли,че оная яката Ноа се явява нещо като смесица от Лъст и Слот от Фулметал Алкемист,че на мен така ми се струва? :o А иначе:Е*ати грозния темерут,просто!Няма такава отвратителна гадина!!!!!Дано Алан по-скоро му такова майката.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Фев 04, 2008 7:47 pm 
Аватар

Ух наи накрая я прочетох тая изрудска манга леле цяла седмица ми отне ама я минах, много лудо, какво ли ще има в яицето според мен е нещо по зло от Акума 4 лвл. Ама на Алан доста му прилуша като я видя очите му на четири станаха.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Фев 09, 2008 1:11 pm 
Аватар

Ужас,терор,мазало.
Какво по дяволите стана?Наще хора имат ли въобще някакъв шанс за оцеляване,камо ли за победа...Тая Акума смаза и генералите.Какво биха направили разпчарчатосания Ален,лудата Миранда или Канда с неговите столове и маси...
Той Ърл ,ако си направи още пет такива Акуми и света си е негов...нема кво да го мислим.
Искам още...

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Фев 09, 2008 1:50 pm 
Аватар
Цар Алко

Този level 4 въобще не подбира свои и врагове, всички под ножа. Алън хубаво се провикна, но откъде ще извади качества за да го победи? Генералите и те го отнесоха, веселба ще е, а в Order-a не остана и здрава стена. :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Фев 09, 2008 2:27 pm 
Аватар

ЛЕле тоя Акума смазва всичко и някъв такъв веселяк :D незнам от каде ще вземат сили да го бият , Алън ще си дигне нивото на Окото и с меча и помоща на другите ще го бие няма друг начин.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Фев 09, 2008 4:09 pm 
Аватар

Алан пак го очаква нов ъпгрейд! :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Фев 09, 2008 5:51 pm 
Аватар
Модератор

Да, да, да. Как пък ще убият това нещо. Трябва всички vs lvl 4, че да имат някакъв шанс. Един ъпдейт на Allen обезсмисля нещата за по-нататък. Защото както и да го гледам lvl 4, е по-силен от всичките Ноа, дето сме видяли. Освен тея които не сме видяли да са още по-големи изроди. Ако Allen се ъпдейт и стане силен колкото lvl 4, то Ноата нямат шанс срещу него. От друга страна трябва да се бие той с Ърл, но едвали ще стигне директно до него.
А за ъпдейт на окото, за какво ще му е ? Да ги вижда още по-добре ли ? :>. Единственото е синхронизацията му да стане по-голяма, но въпроса е колко може да се увеличи. Вече май беше 100%, може ли повече ? Ай сиктир 1000% да стани и вари го спирай и тоя :lol:
Интересно е да се види, дали това чудо приема заповеди от Ноа, и това е един вариант да го спрат. В смисъл, да кажи Лулубел, оттегляме се.
Също за вариант Allen да го победи е с помощта на тоя дето само той го вижда :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Фев 09, 2008 6:37 pm 
Аватар

ЪЪъъм look at my eye twitchin' O_=
Wtf става тука вя? :lol: Просто ми е трудно дори да предположа как може да убият това нещо... И то не стига, че е некво ъбър силно, ми и нагло като за шестима :lol:
Мисля, че сега е моментът Канда да донесе стола :mm:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Фев 09, 2008 8:24 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Ехеее и генереалите чак зле им стана... ае у лево бе, тва е по-силно от Ърла :x А ония с джобното ножче кво сцепи не разбрах... Тоя чап май вече беше 10 стр, мм?
Ма иначе да, са АХА 4ката да счупи стената и тя шсе пръсне от другата страна под напъна на стола на Канда :mm:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Фев 09, 2008 9:11 pm 
Аватар

стига де....тая акума по-силна от всичките Ноа :? ...малко ми е странно така...
а генералите ме съмнява да ги е избила...много трагично ще стане- пък и просто да щракне с пръсти и да избие 4-имата най-силни екзорсиста :roll:

Предполагам че сега Ален настина щи има нужда от доста помощ -въпреки че с ноктите много бързо би 3-ят левъл
така че би трябвало със следващото си ниво/меча / да може да го бие този 4-ти
или поне така мисля аз....

предполагам че ще изкочи този 14-ят да му помогне -друг вариант да го бие не виждам

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Фев 16, 2008 12:05 pm 
Аватар

Олелееееее ~_~
Да се надяваме, че Лави ще попречи на Хитлер да вземе Линали, щото иначе дупе да й е яко :roll:. Просто не ми е ясно тая девойка колко още ще може да понесе, особено сега като е пред nerve breakdown >_<
А Канда няма ли най-сетне да проумее, че без стол няма да стане работата? Заразхождал ми се вече с 2 меча и се мисли за бог. Земи един як стол, бе мойто момче :lol:

И между другото, Хевласка нали и тя се водеше ексзорсист... Дали може да се бие верно? :roll:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Фев 16, 2008 1:22 pm 
Аватар

Те хубаво ни показаха,че Линали и Лави са добре и си търсят столчета,също и Канда,който има цели два меча,но какво стана с останалите?
Най-вече с Ален,щото той на 100% оцеля,него не го затрупа или тама каквото трябваше да го направи онова...И генералите и Миранда,и буукмен-а,и онзи,чието име не помня.
И тая акума как може просто да върви и да си реже глави на принципа "Няма твое,нямам мое -всичко е Берое."
Мисля да изчакам единмесец и накрая да сглобя цялата картинка.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Фев 16, 2008 4:14 pm 
Аватар

Аве да ви питам само на мене ли ми се видя така или Лави беше хванал Линали за гъза на последната страница :D

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Фев 16, 2008 4:40 pm 
Аватар

Chaos_Demon написа:
Аве да ви питам само на мене ли ми се видя така или Лави беше хванал Линали за гъза на последната страница :D

т`ва е ръката на онази мед.сестра не на Лави -_-"

Тоя Хитлер не виждам какво иска да направи с Линали- 4-те генерала не се справиха с нея -тя ли :?: :roll:
Вярно че явно сърцето е в нея -ама все пак -съотношението не ми се вижда чесно....

Канда милият какво се бута между шамарите без Иносенс-а си :roll: Единият от мечовете му се счупи като прасна Акумата остава му само още един и ще почне да взема столовете ( evil grin )
Лави и Линали се бяха бутнали в тъмното ъгълче :blush: ...но онази цъфна и им развали обстановката

Линали дръпна един рев колко гаден е Иносенса - нз как ще се синхронизират после
на всичкото отгоре още не са и сервирали новината че половината хора от ордър-а са ги избили :roll:
така че ще има още един рев и психическа криза -най-малко....

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 9 от 49 [ 722 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 49  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]