|
Дата и час: Вто Мар 04, 2025 4:08 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие:  Публикувано на: Съб Фев 09, 2008 6:03 pm |
 |
Mephisto |
|
 |
Регистриран на: Съб Мар 11, 2006 1:01 am Мнения: 2112 Местоположение: Plovdiv, Bulgaria
|
Divinity написа: Идейно е. Ако имах нещо, което бих написал, бих написал нещо.
Напиши това изречение!
Красиво! Кефи ме "з"-то на форсейкън
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Нед Фев 10, 2008 12:51 pm |
 |
dadaadda |
The No-Goodnick |
Регистриран на: Пет Май 04, 2007 5:05 pm Мнения: 9848 Местоположение: PervTown
|
Shadowcat написа: BlossomStar написа: aaaa pretty ^_^ ама нечетливо ^^"""" но стиил прити~~~  И какво му е нечетливото
аз го разчитам без проблем
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Нед Фев 10, 2008 1:21 pm |
 |
dadaadda |
The No-Goodnick |
Регистриран на: Пет Май 04, 2007 5:05 pm Мнения: 9848 Местоположение: PervTown
|
"Нямам любим цитат."
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Нед Фев 10, 2008 5:21 pm |
 |
nem13 |
|
 |
|
vegetosayajin написа: nem13 написа: За пръв път виждам тази тема.... Е, моята любима мисъл  Това не е ли от Четирилогията на Хиперион незнам кой си но имаш дълбокия ми респект за тази фраза и особенно за начина по който е написана и зад всико което стои зад нея това е моята най-любима също Енея ftw  Точно оттам е. И по този повод, един любим цитат от въпросната книга: Дан Симънс, Rise of Endymion написа: „Избери отново.“ Двамата с Енея се любихме в тъмната ни капсула, въпреки умората и късния час. Любихме се бавно, нежно и почти непоносимо блажено. „Избери отново.“ Това бяха последните думи в ума ми, когато накрая се унесох в сън. „Избери отново.“ Разбирах. Бях избрал Енея и живота с Енея. И вярвам, че тя бе избрала мен. И на другия ден отново щях да избера нея, и тя щеше да избере мен, и в други ден, и във всеки час през тези предстоящи дни. Избери отново.» Да. Да.
Ай със здраве:V.

|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|