|
Дата и час: Вто Мар 04, 2025 1:09 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Да творим с перо в ръка?  Публикувано на: Пет Фев 08, 2008 12:54 pm |
 |
Mephisto |
|
 |
Регистриран на: Съб Мар 11, 2006 1:01 am Мнения: 2112 Местоположение: Plovdiv, Bulgaria
|
Първо предлагам, за да видя дали ще проявите желание.
Желанието ми се състои в това всеки да вземе бял лист хартия и с химикал, молив, или каквото и друго да е средство да напише на български език в рамките на едно изречение любима своя мисъл. След това да сканира листа и да го покаже в темата. Може да пишете красиво, може да пишете четливо. Идеята е всеки да напише със своя почерк, по свой тертип, любима фраза, мисъл. Не мисля, че всеки може д апише красиво, затова идеята не е да е представяне на калиграфическите ви умения. Просто...да го наречем представяне на "почерка ви".
Повтарям - мисъл/фраза в едно изречение с ваш почерк, на хартия.
Преди да сте се юрнали да го направите, първо си напишете мнението дали сте навити да го направите, дали имате възможност. Нека обсъждането на идеята да е до края на тази вечер. Ако има доволно хора, които искат да покажат какво мислят и как могат да го напишат, ще приспособим темата за целта, за да може да се изяви всеки от нас.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Фев 08, 2008 11:55 pm |
 |
Aspirin4o |
|
 |
Регистриран на: Чет Юли 05, 2007 9:28 am Мнения: 4552 Местоположение: Manchester, United Kingdom
|
Mephisto написа: Мдам, стана ми ясно, правя си извода.
Няма защо да ни благодариш  постарахме се

|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Съб Фев 09, 2008 12:13 am |
 |
Harada Riku |
|
 |
Регистриран на: Вто Окт 17, 2006 2:30 pm Мнения: 864 Местоположение: ~yyeah -somewhere around here.
|
Aspirin4o написа: Mephisto написа: Мдам, стана ми ясно, правя си извода. Няма защо да ни благодариш  постарахме се
Млък бе!
Идеята е много яка^^ Рядко се срещат оригинални хора с мислене като твоето, евала^^ Ако се съберем повече от двама човека съм доста навита да участвам^^ it`s nicuu~
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Съб Фев 09, 2008 1:34 am |
 |
Vego |
Мародераторче |
Регистриран на: Чет Май 10, 2007 5:27 am Мнения: 15576 Местоположение: Kame House: Where the beaches are fine, and the bitches are finer.
|
nem13 написа: За пръв път виждам тази тема.... Е, моята любима мисъл 
Това не е ли от Четирилогията на Хиперион
незнам кой си но имаш дълбокия ми респект за тази фраза и особенно за начина по който е написана и зад всико което стои зад нея
това е моята най-любима също
Енея ftw
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Съб Фев 09, 2008 10:31 am |
 |
Mephisto |
|
 |
Регистриран на: Съб Мар 11, 2006 1:01 am Мнения: 2112 Местоположение: Plovdiv, Bulgaria
|
Ъм...дам...
Окей, става, пускайте. Аз ще мога едва към вторник, когато ще се добера до скенер.
Както сами виждате, важно е не само какво е написано, но и как. Като нямате скенер, пробвайте с камера, фотоапарат. Накрая може да направим някаква галерийка, знам ли.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Съб Фев 09, 2008 11:20 am |
 |
dadaadda |
The No-Goodnick |
Регистриран на: Пет Май 04, 2007 5:05 pm Мнения: 9848 Местоположение: PervTown
|
Идеята е някаква... приятна
За жалост аз все още нямам скенер и едвали ще мога да заснема листа с мойта тухличка, ама се надявам скоро да имам възможност да покажа моя "краснопис"
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|