|
Дата и час: Нед Фев 02, 2025 2:07 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Фев 08, 2008 10:49 pm |
|
nem13 |
|
|
|
Всъщност, много си неинформиран за колегите си. Аматерасу е БОГИНЯ на слънцето, а Amaterasu, 天照, означава "сиящо/греещо божество".
Баси, зачетете малко японска митология, Аматерасу е най-важната богиня... В Наруто има адски много неща от митологията, поне ако сте фенбойчета, бъдете образовани такива.
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Фев 08, 2008 10:55 pm |
ThaiArt |
|
|
|
Опси ... сори ....
И сега последно какво стана ... Итачи с едно око ли остана или с две?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Фев 08, 2008 11:10 pm |
|
123Ichiban |
|
|
Регистриран на: Нед Фев 25, 2007 9:11 pm Мнения: 89 Местоположение: Раковски
|
До колкото си спомням в една от легендите за Аматерасу, тя "Излиза от пещерата за да донесе светлина на вселената" подобно се случи в наруто когато Джирая ги затвори в корема на жабата.
Та така, за аматерасу няма смисъл кво да говорим повече.
След като Итачи се провали с тсукойоми и сега веднага скочи към аматерасу предвиждам, че итачи яко насра гащите и ся сасуке ще каже нещо от рода на "пф" и ще убие итачи . Тогава ще върнат битката при Наруто и Тоби ще застане все едно не се бие с никого и ще каже "пс... убиха го значи?" и ще се телепортира при Сасуке... ще му каже... "аре ба идваш с мене" и ще го нокаутира... Сасуке-чан ще се събуди и ще пита кой си ти, така ще има малко боричкане, Сасуке ще бутне маската на Тоби, тогава той ще притисне Сасуке към стената и ще каже "отсега нататък аз съм твоя сенсей, аз съм втоя бог" Сасуке ще почне да тренира при него, а през тфа време Наруто ще го скрият при някого да тренира... най-вероятно този някой ще е майка му. А през това време коноха компани ще се бият с акатсуки и ще отнесат още 2/3ма.
То излезна малко като предикшън отколкото като комент по епизода... ама и комент има някаде из текста .
Разочарован съм... обикновенно няколко часа след като излезне мангата тази тема блика с коментари... е може би щото излезна 1 ден по-рано, но това не е извинение... аз сядам пред компютъра от сряда за мангата наруто и блийч.
_________________ 123
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Фев 09, 2008 12:41 am |
ThaiArt |
|
|
|
SHADOWSONG написа: Хаха Итачи още не е показал нищо , макар че саске определено е направен по силен от него в всеки аспект, но това което ще видим според мен ще е доста ъъъъ вълнуващо, щом Зетси някъв такув стана супер развалнуван.
Да ... направо ще пусне корени ( или пък може би ще цъфне? )
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Фев 09, 2008 1:41 am |
|
Super_Beast |
|
|
Регистриран на: Вто Яну 24, 2006 9:40 pm Мнения: 7954 Местоположение: FIRELINK SHRINE
|
чаптера беше хубав...лошо че нему истрьгна окото и да си го прибере...
сега остава да видиме ammy как идва и ги разбива всички с четчицата си и прави всичко в цветя и дьрвета
_________________ It`s Over 9000!!!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Фев 09, 2008 6:28 am |
|
123Ichiban |
|
|
Регистриран на: Нед Фев 25, 2007 9:11 pm Мнения: 89 Местоположение: Раковски
|
да за окото беше интересно... в смисъл отначалото толкова ни вкараха в филма, че тоя наистина му е изтръгнал окото, че си нямате и представа...
Че такова, че онакова, че слага в буркани за зимата, че тръгва към второто... абе страшно беше :0. Поне разбрахме, че и двете очи е тръгнал да му вади, а не само 1то .
_________________ 123
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|