Дата и час: Нед Фев 02, 2025 1:49 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 17 от 38 [ 558 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 38  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2008 10:49 pm 
Аватар

Всъщност, много си неинформиран за колегите си. Аматерасу е БОГИНЯ на слънцето, а Amaterasu, 天照, означава "сиящо/греещо божество".

Баси, зачетете малко японска митология, Аматерасу е най-важната богиня... В Наруто има адски много неща от митологията, поне ако сте фенбойчета, бъдете образовани такива.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2008 10:55 pm 

Опси ... сори :blush: ....
И сега последно какво стана ... Итачи с едно око ли остана или с две? :?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2008 10:56 pm 
Аватар

Две. Беше се хванал така, защото ползването на Мангекьо си е унищожително за очите, а ползването на техники от този калибър също.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2008 11:10 pm 
Аватар

До колкото си спомням в една от легендите за Аматерасу, тя "Излиза от пещерата за да донесе светлина на вселената" подобно се случи в наруто когато Джирая ги затвори в корема на жабата.
Та така, за аматерасу няма смисъл кво да говорим повече.

След като Итачи се провали с тсукойоми и сега веднага скочи към аматерасу предвиждам, че итачи яко насра гащите и ся сасуке ще каже нещо от рода на "пф" и ще убие итачи :). Тогава ще върнат битката при Наруто и Тоби ще застане все едно не се бие с никого и ще каже "пс... убиха го значи?" и ще се телепортира при Сасуке... ще му каже... "аре ба идваш с мене" и ще го нокаутира... Сасуке-чан ще се събуди и ще пита кой си ти, така ще има малко боричкане, Сасуке ще бутне маската на Тоби, тогава той ще притисне Сасуке към стената и ще каже "отсега нататък аз съм твоя сенсей, аз съм втоя бог" Сасуке ще почне да тренира при него, а през тфа време Наруто ще го скрият при някого да тренира... най-вероятно този някой ще е майка му. А през това време коноха компани ще се бият с акатсуки и ще отнесат още 2/3ма.
То излезна малко като предикшън отколкото като комент по епизода... ама и комент има някаде из текста :).

Разочарован съм... обикновенно няколко часа след като излезне мангата тази тема блика с коментари... е може би щото излезна 1 ден по-рано, но това не е извинение... аз сядам пред компютъра от сряда за мангата наруто и блийч.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2008 11:12 pm 
Аватар

Аматерасу според мен е по-слаба (или поне по-ниско ниво) техника в сравнение с Тсукоьоми. При битката с Джирая видяхме някакъв черен огън. Изглежда това е просто нападателна техника с голяма сила. Виж, ако подпали всичко в радиус, ще е доста страховито, но ако трябва да се цели, ще е безполезно срещу противник от ранга на Сасуке, който не е обездвижен.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2008 11:23 pm 
Аватар

За жалост когато стане въпрос за Саскето, изненади май не са възможни. Киши просто го прави непобедим и в тази битка го показва толкова силен, че досега в мангата никой не е демонстрирал такава сила.
Лошото е че при битката Итачи също не показва нищо което не сме видели от него- всичко е показвано вече, а аз лично я очаквах, за да видим и другите му умения, все пак е бил на 12 когато е водил АНБУ а това едва ли е възможно само с генджуцуто на обикновения Шаринган и малко Катон :?

http://myanimelist.net/profile/nozo
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Фев 09, 2008 12:01 am 
Аватар

Хаха Итачи още не е показал нищо , макар че саске определено е направен по силен от него в всеки аспект, но това което ще видим според мен ще е доста ъъъъ вълнуващо, щом Зетси някъв такув стана супер развалнуван.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Фев 09, 2008 12:41 am 

SHADOWSONG написа:
Хаха Итачи още не е показал нищо , макар че саске определено е направен по силен от него в всеки аспект, но това което ще видим според мен ще е доста ъъъъ вълнуващо, щом Зетси някъв такув стана супер развалнуван.

Да ... направо ще пусне корени ( или пък може би ще цъфне? :? )

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Фев 09, 2008 12:45 am 
Аватар

Гледам аз още на първата страница Итачи отскубва окото на Саске и си казвам "Брей, тука наистина се завърза интригата, не очаквах Киши така да прецака малкото братче" и още преди наистина да ме обземе еуфорията от неочакваното развитие на сценария и ... генджитсу. И сега следва Аматерасу, което съдейки по радиуса му когато Итачи го ползва в жабата, надали ще направи каквито и да било проблеми за Саске, но сигурно отидоха още 2 чаптъра "интригуваща" битка.

Общо взето - нищо неочаквано :?

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Фев 09, 2008 1:27 am 
Аватар

Ако ще си отидат на Саске очите,искам да са и двете.Няма да ми плагиатства от Тоби и Какаш,я!
Иначе тия братя убиват всички глупости,които мама и тате са разправяли за братска обич.Смърт и изтръгване на очи.Егати семейството.А Зетсу,душата той,седи отстрани и ни обяснява.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Фев 09, 2008 1:41 am 
Аватар

чаптера беше хубав...лошо че нему истрьгна окото и да си го прибере...
сега остава да видиме ammy как идва и ги разбива всички с четчицата си и прави всичко в цветя и дьрвета :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Фев 09, 2008 6:28 am 
Аватар

да за окото беше интересно... в смисъл отначалото толкова ни вкараха в филма, че тоя наистина му е изтръгнал окото, че си нямате и представа...
Че такова, че онакова, че слага в буркани за зимата, че тръгва към второто... абе страшно беше :0. Поне разбрахме, че и двете очи е тръгнал да му вади, а не само 1то :).

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Фев 09, 2008 11:15 am 
Аватар

...чаптърите са прекалено малки :\ докат го почнеш и хоп свършва >3< ...ама аз съм си разочерована че не му извади окото...вярно има време ама искам да е по скоро :lol: нз що xD oh, and Amaterasu?

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Фев 09, 2008 11:37 am 
Аватар

....ОМГ...чак не разбрах какво стана :lol: ха саске останал без око ха без другото и хоп било илюзия...бреййййй става напечено :twisted: :P

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Фев 09, 2008 1:12 pm 
Аватар

На бас че накрая Саске ще му извади очите :mrgreen:

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 17 от 38 [ 558 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 38  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]