Слагайте картинките без img тагове само с линк или thumbnail по възможност за да не става много разтеглено мнението и за по-голяма прегледност на темата! vegetosayajin
Последна промяна ORNI на Сря Фев 06, 2008 6:12 pm, променена общо 1 път
_________________ 10x to frozen
Заглавие:
Публикувано на: Сря Фев 06, 2008 8:04 pm
Azmudar
Регистриран на: Чет Юни 28, 2007 7:46 pm Мнения: 2174 Местоположение: Висящ от някой стълб, псувайки работници на EVN
Търся си учител във Варна да ме научи да рисувам човешки тела като хората Не искам да рисувам кутийки за глава и етц. Ако има желаещи без пари съм свободен :Р За първи пост ми... ми... умрях от смях видях, че не съм толкоз зле хахахаха за останалите якууу :Р
Публикувано на: Чет Фев 07, 2008 6:33 pm
Vego
Мародераторче
Регистриран на: Чет Май 10, 2007 5:27 am Мнения: 15576 Местоположение: Kame House: Where the beaches are fine, and the bitches are finer.
Хмм.. виж, не се бях сещала, че прилича на перде Ами по-скоро си мислех, че са някакви плоскости огънати като фунии, които имат по една топка отгоре. Дойч съква, затова тогава най-много драскам...
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 83 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения