|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 3:46 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Фев 02, 2008 11:19 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Фев 07, 2008 12:38 pm |
|
CaBa |
Модератор |
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 12:17 am Мнения: 14913 Местоположение: Сливен
|
Всичко са обърна на 180 от това което очаквах . Тая била баро зле, още по средата на чаптъра се зарадвах, че тоя я е утрепал. Пак после к'во стана той не я е пипал, даже незнаеше, че е мъртва.
Ма тя баро зле наистина, като знае, че неможе да ползва магията си къде отива ?
Агнето кефеше XD
Изкефи ме и гилд мастъра на тея. Неокачвах с такава физиономия да го видя, а и разбрахме вероятно една от магиите които ползва.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Фев 07, 2008 8:02 pm |
|
CaBa |
Модератор |
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 12:17 am Мнения: 14913 Местоположение: Сливен
|
Като стана дума за агнето (да направо Lucy си беше, да ева :>), вече видяхме 7 от зодиакалните ключове. И Lucy ако вземе сега Loki и Aries, ще има повече от половината златни ключа.
Чудно ми е, оная и тя е stellar spirit mage, пак къртела. Незнам колко златни ключа е имала, ама Lucy в момента е с 5, и леко казано е гъбичка :>. Нямам спомен, ама нямаше по-силни от златните ключове нали ?
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Фев 08, 2008 11:03 pm |
|
Nilion |
|
|
Регистриран на: Вто Авг 30, 2005 3:38 pm Мнения: 4992 Местоположение: sofha-ha Състояние : присхически болна
|
CaBa написа: Нямам спомен, ама нямаше по-силни от златните ключове нали ?
Ми за сега няма xD Виж по правило ще се измислят някакви по-гъзарски и ще се сдобие с някой Люси xD Ама аз искам да видя как ще го спаси, защото ако не успее Но сигурно ще се окаже някакъв специален скил xD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|