|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 10:16 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Aikora Публикувано на: Нед Фев 03, 2008 11:38 am |
|
Safiir |
Пантсу Мастър |
Регистриран на: Сря Фев 15, 2006 1:24 am Мнения: 12758 Местоположение: Nekomimi Rakuen
|
djhot написа: Заглавие: Ai Kora Мангака: Иноуе Казуро (История и Арт) Жанрове: Комедия, Драма, Еччи, Романс, Училищен живот, Шоунен, Харем Статус: Завършена - 12 тома, 120 глави Сериализирано в: Weekly Shounen Sunday (Седмичен)Info @MALLink: MangaFox/MangaTradersРевю:От мангата на Midori no Hibi. За разлика от нормалните мъже, Маеда Хачибе не ходи на лов за жени, а за техните части! Има специални свои изисквания - великолепни сини очи; гърди, като влак стрела; дълбок мелодичен глас; прави, аниме тип крака (преписвам ги от MAL, иначе в мангата имаха по оплетени и идиотски описания). Самия той обаче разбира, че е невъзможно в реалността да намери такава жена. Хачибе решава да продължи образованието си в Токио с надеждата, че в големия град може и да има по-голям успех. Мъжкото общежитие на училището бива изгорено до основи и в следствия на обстоятелствата заживява в женското общежитие, като за негово щастие намира търсеното, но за негов ужас е на различни жени. Лично мнение:Почнах го преди време и както при предшественика си има нестандартни и интересни идеи, но до където го оставих за последно не беше на неговото ниво, но го биваше. Дори свърша с повече глави от него, още съм в началото, така че скоро смятам да продължа и да разбера сам, но ако не друго ще е леко и забавно. Mangaupdate======================== Очаквах да е някаква глупост това, но всъщност се оказа голям майтап Още съм на втори том и не знам как ще продължи нататък, но засега супер ме кефи как се редуват чаптърите за девойките. Силно се надявам да продължи така и нататък, а да не го забият в някакви любовни глупости. Обаче лафовете от рода на "Мрази престъплението, а не фетиша!" и опитите на Хачибей да накара Оотори да каже "манко" ме убиват просто
Последна промяна Ghostbuster на Пет Сеп 10, 2010 5:00 pm, променена общо 1 път |
Reason: Добавих ревю на български, че имаше още една тема :P |
_________________ Ако не ползвате anidb Eri ще ви спипа ^^
I pity the FOO!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Фев 03, 2008 2:54 pm |
|
Safiir |
Пантсу Мастър |
Регистриран на: Сря Фев 15, 2006 1:24 am Мнения: 12758 Местоположение: Nekomimi Rakuen
|
faye написа: Мори те е навил да я почнеш
Всъщност да, въпреки че беше преди бая време Само по ревю ако гледам сигурно нямаше да я почна щото не обичам главния герой като го трепят мацки...ма в тази манга е много готино направено дори това
_________________ Ако не ползвате anidb Eri ще ви спипа ^^
I pity the FOO!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Фев 03, 2008 7:08 pm |
ShApEsHiFt3r |
|
|
|
Тази манга преди 7-8 месеца й прочетох първата глава и си казах "Ба*ти тъпото нещо е това!!!!!!!" (!!!)!!!one)
Но преди 2 месеца реших пак да я погледна защото вече не знаех какво да чета ( ) и се оказа доста добра. Макар края на историята да е очебиен още от самото начало. Какво ти пука...
Яка комедия. Арта не ме радва много, главните героини не са нищо особено... ама е много забавна мангата и в един момент това не ти прави впечатление, а дори ти харесва(арта)
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Фев 04, 2008 5:17 pm |
Zung |
|
|
|
Spokesman Of Madness написа: Т'ва дали ще може да бъде качено в downloads?
То го има Цък , но е каширано нарочно за хора само с фетиши.
На мен лично ми харесва тая богаташката - перверзна и нападателна, как само го манипулираше в едни глави - хахаха
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Фев 04, 2008 6:04 pm |
|
Spokesman Of Madness |
|
|
Регистриран на: Чет Сеп 28, 2006 10:43 pm Мнения: 2496 Местоположение: In the world oф bullshits
|
Zung написа: Spokesman Of Madness написа: Т'ва дали ще може да бъде качено в downloads? То го има Цък , но е каширано нарочно за хора само с фетиши. На мен лично ми харесва тая богаташката - перверзна и нападателна, как само го манипулираше в едни глави - хахаха
мерси!
_________________ Fuck this shit...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Фев 05, 2008 2:06 pm |
Hanabishi_\R/_*cool huh? |
|
|
|
Spokesman Of Madness написа: Тая с котешките очи все едно гледам Ери-чан от School Rumble
И на мен това ми направи впечатление, много си мясат...и по външен вид и по характер....сигурно от там идва това носталгично чувство >.<
Иначе мангата е приятна комедия, а Хачибей е баси ненормалника, особено като някой причини нещо на "частите" му ....само ми е много странен тоя фетиш с краката X_X тея крака без глезени ми мясат като на някво извънземно краката >.>
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|