|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 9:15 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Фев 02, 2008 4:20 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4341.jpg) |
Oni_no_ko |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
Регистриран на: Сря Май 03, 2006 12:06 am Мнения: 625 Местоположение: Bishounen~Land
|
Like~ WTF!? >_>
Ъъъъ дори не знам как да го коментирам тоя чаптър... Само се радвам, че все пак се оказаха живи наш'те хора...
spiralkinda написа: За мен лично четворките ще са на едно ниво с Noah Family Абе по това, което показаха до сега за Level 4, май са по-силни от Ноа ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) . В смисъл... с Ноата доста лесно се справиха всички като бяха в Арка, докато сега тая акума на Ален му такова т'вато с един пръст. При положение че чак иносънса му изчезна, значи иде реч за нещо много злобно ~_~ Въпреки че май така и не видяхме до къде се простира силата на Тики, когато се превърна в онова странно нещо... CaBa написа: spiralkinda написа: Обаче и окото на Allen се разви при level 4. Нямаше такова нещо, просто му стана лошо от това което видя, а то вероятно беше: SayanMk написа: Освен ако не е видял душите на всичките ни хора в нея... Друго обяснение нямам.
Мдааа... и аз така си мисля. Може би наистина е било някаква съвкупност от всички души, които бяха пожертвани, за да се появи оная бременната... Във всеки случай ще да е било нещо особено нелицеприятно, щом Алън чак повърна. Искам да го видя мамка му >_>
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Фев 09, 2008 1:50 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4756_1235402323.jpg) |
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Този level 4 въобще не подбира свои и врагове, всички под ножа. Алън хубаво се провикна, но откъде ще извади качества за да го победи? Генералите и те го отнесоха, веселба ще е, а в Order-a не остана и здрава стена.
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Фев 09, 2008 5:51 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=3514_1248823372.png) |
CaBa |
Модератор |
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 12:17 am Мнения: 14913 Местоположение: Сливен
|
Да, да, да. Как пък ще убият това нещо. Трябва всички vs lvl 4, че да имат някакъв шанс. Един ъпдейт на Allen обезсмисля нещата за по-нататък. Защото както и да го гледам lvl 4, е по-силен от всичките Ноа, дето сме видяли. Освен тея които не сме видяли да са още по-големи изроди. Ако Allen се ъпдейт и стане силен колкото lvl 4, то Ноата нямат шанс срещу него. От друга страна трябва да се бие той с Ърл, но едвали ще стигне директно до него.
А за ъпдейт на окото, за какво ще му е ? Да ги вижда още по-добре ли ? :>. Единственото е синхронизацията му да стане по-голяма, но въпроса е колко може да се увеличи. Вече май беше 100%, може ли повече ? Ай сиктир 1000% да стани и вари го спирай и тоя
Интересно е да се види, дали това чудо приема заповеди от Ноа, и това е един вариант да го спрат. В смисъл, да кажи Лулубел, оттегляме се.
Също за вариант Allen да го победи е с помощта на тоя дето само той го вижда
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Фев 09, 2008 9:11 pm |
![Аватар](http://i.imgur.com/VbcX32P.gif) |
crazy_little_crow |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
|
стига де....тая акума по-силна от всичките Ноа ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) ...малко ми е странно така...
а генералите ме съмнява да ги е избила...много трагично ще стане- пък и просто да щракне с пръсти и да избие 4-имата най-силни екзорсиста
Предполагам че сега Ален настина щи има нужда от доста помощ -въпреки че с ноктите много бързо би 3-ят левъл
така че би трябвало със следващото си ниво/меча / да може да го бие този 4-ти
или поне така мисля аз....
предполагам че ще изкочи този 14-ят да му помогне -друг вариант да го бие не виждам
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3
![Изображение](http://i.imgur.com/THbln4X.png) If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Фев 16, 2008 12:05 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4341.jpg) |
Oni_no_ko |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
Регистриран на: Сря Май 03, 2006 12:06 am Мнения: 625 Местоположение: Bishounen~Land
|
Олелееееее ~_~
Да се надяваме, че Лави ще попречи на Хитлер да вземе Линали, щото иначе дупе да й е яко ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) . Просто не ми е ясно тая девойка колко още ще може да понесе, особено сега като е пред nerve breakdown >_<
А Канда няма ли най-сетне да проумее, че без стол няма да стане работата? Заразхождал ми се вече с 2 меча и се мисли за бог. Земи един як стол, бе мойто момче
И между другото, Хевласка нали и тя се водеше ексзорсист... Дали може да се бие верно?
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Фев 16, 2008 1:22 pm |
![Аватар](http://24.media.tumblr.com/tumblr_lcsg5tLR601qa4uc1o1_250.gif) |
Zenith |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
Те хубаво ни показаха,че Линали и Лави са добре и си търсят столчета,също и Канда,който има цели два меча,но какво стана с останалите?
Най-вече с Ален,щото той на 100% оцеля,него не го затрупа или тама каквото трябваше да го направи онова...И генералите и Миранда,и буукмен-а,и онзи,чието име не помня.
И тая акума как може просто да върви и да си реже глави на принципа "Няма твое,нямам мое -всичко е Берое."
Мисля да изчакам единмесец и накрая да сглобя цялата картинка.
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Фев 16, 2008 4:40 pm |
![Аватар](http://i.imgur.com/VbcX32P.gif) |
crazy_little_crow |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
|
Chaos_Demon написа: Аве да ви питам само на мене ли ми се видя така или Лави беше хванал Линали за гъза на последната страница ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
т`ва е ръката на онази мед.сестра не на Лави -_-"
Тоя Хитлер не виждам какво иска да направи с Линали- 4-те генерала не се справиха с нея -тя ли
Вярно че явно сърцето е в нея -ама все пак -съотношението не ми се вижда чесно....
Канда милият какво се бута между шамарите без Иносенс-а си ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) Единият от мечовете му се счупи като прасна Акумата остава му само още един и ще почне да взема столовете ( evil grin )
Лави и Линали се бяха бутнали в тъмното ъгълче ![Embarassed :blush:](./images/smilies/icon_redface.gif) ...но онази цъфна и им развали обстановката
Линали дръпна един рев колко гаден е Иносенса - нз как ще се синхронизират после
на всичкото отгоре още не са и сервирали новината че половината хора от ордър-а са ги избили
така че ще има още един рев и психическа криза -най-малко....
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3
![Изображение](http://i.imgur.com/THbln4X.png) If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|