|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 11:32 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Фев 04, 2008 12:05 am |
ki6i |
|
|
|
накрая сакура ще скочи на конохамару,наруто ще налети на хината от отчаяние,а саске който тайно е харесвал конохамару ще налети на сай който ще открие чуството на педалската обич ops:
_________________ Конохамару ThE bEsT
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Фев 04, 2008 1:52 am |
|
oversoul |
RyuKo FanSubs |
|
Имам чувството, че японците имат някаква мания с "яденето на очи"... Вече в трета манга това забелязвам А като цяло - главата беше кратка и неясна Струва ми се, че Кишимото изтезава феновете - пуска по фрагмент от историята на една седмица - ще рече - действие, което в реално време ще мина за максимум 30 минути ние си го гледаме в мангата има-няма 3 месеца Не му стигна садистичната наслада от това, че една година ще ни занимава с Учиха, та взе и локуми да разтяга X_x
Такаа, сега като си излях душата иде време и за малко конспирация Та как мислите - дали няма случайно Саске да се присне на множество гарвани и да се окаже, че това в същност е било клонинг? Че нещо хич не ми се връзва баш в началото на "Учиха сезона" да остане без очи...
_________________ My Music - OverSoul A.K.A Plamen Tsvetanov
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Фев 04, 2008 5:14 pm |
Zung |
|
|
|
Стига с тия генджутсута писна ми вече от тях. Друго си е да гледаме някакви нинджи дето си се бият само с тупалки - якия селски варгал тия двамата не бяха змии, не бяха гарги/свраки метаха кво ли не. На Итачи му развалиха готиния имидж стана някво хахо : "I will have my light" (rofl). На Саске и да му боднат едното око няма да е много голяма загуба: Какаши има едно, Обито/Мадара има едно ама това не им пречи да са (макар Саске да е емо и да не му се кефя хич). На мен ми е интересно ония Зетсу кво прави там. Пък и сега Саске сигурно най-вероятно ще му се появи мангкюто, че да е както винаги - GODLIKE...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Фев 04, 2008 7:07 pm |
Starfall |
|
|
|
Zenith написа: Ми той като е емо,'ептен няма да има проблем с едното си око.Ще си скрива липсата с бретончето. Тия генджуцута ли са,менджуцута ли са са яко зле и ако пак се окаже,че са се набутали в някое ще си повърна върху монитора...
Ми не мисля ,че този път е genjutsu, тъй като заглавието на чаптъра беше "Reality"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|