|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 7:34 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Фев 03, 2008 8:10 pm |
|
CaBa |
Модератор |
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 12:17 am Мнения: 14913 Местоположение: Сливен
|
Ако няма да приемате критики, по-добре се откажете отсега.
Все пак критиките, имат за цел не да ви хокат, а за вбъдеще да не ги правите тея грешки.
Както каза PA3YM, заглавието се отнася за Зараки. И можеби едно по-подходящо заглавие, ще е "Дявола в окото".
Имаше и доста други неточности в превода, но няма да ги споменавам, щом държите да не се критикуват.
thefolenangel само нещо за бъдещия ти TS, по-принцип текста нетрябва да докосва края на балона. TS от дълго време си викаш, би трябвало да го знаеш.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Фев 03, 2008 8:14 pm |
|
Shadowcat |
|
|
Регистриран на: Съб Авг 05, 2006 12:36 pm Мнения: 3228 Местоположение: In the middle of nowhere...
|
am ^^" нещо изпитвам трудности със скоростта на сваляне на мангата....всъщност кай всички линкове дето знам ми казваха да изчакам поне 1. 30 мин о.О" но веднага след като я сваля почвам ^^"
Предполагам този линк не го знаеш. CaBa
предполагам, че този линк го знаех ^^" ...нооо нвм
Последна промяна Shadowcat на Нед Фев 03, 2008 10:02 pm, променена общо 1 път
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Фев 03, 2008 8:34 pm |
Zung |
|
|
|
Усещам, че целия форум ще се занимава с преводи хаха А иначе да и аз не пях сигурен за кой точно са отнася тва дали е за Зараки или за тоя 5-я, така че Сатаната явно има "очна ябълка/око", който и да е той хехе Той и нали Зараки като си махне превръзката му се отприщваше цялата сила
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|