|
Дата и час: Съб Фев 15, 2025 3:22 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Фев 03, 2008 4:52 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=9143_1288386142.png) |
Fey |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
Регистриран на: Съб Май 12, 2007 11:59 pm Мнения: 137 Местоположение: murderland
|
FF 7: Advent Children. Не съм намерила аниме, което да го бие.
Освен това определено ми харесват KARAS, Death Note и Ergo Proxy. Оу да и на Trinity Blood ми харесва външния вид
_________________ you can be sick, I'll be nasty 'cause sometimes it's more fun to fight
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Фев 05, 2008 12:39 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=9252_1318239143.gif) |
Spiderm@n |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
|
Уау.
Ми Neon Genesis Evangelion, за сега т'ва за мене си е с най-добрата графика, а за Rebuild-а вече да не говорим, въпреки че старата графика си има своя чар ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) :):).
Tengen Toppa Gurren-Laggan също не с лоша графика.
От това, което съм видял досега, Bakuretsu Tenshi също не е лошо направено ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) .
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Фев 05, 2008 3:51 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4318_1267384268.jpg) |
HollowMan |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
Регистриран на: Съб Апр 29, 2006 3:39 am Мнения: 691 Местоположение: EXILED
|
абе олдскуул графиката FTW!
кви са тея Fatе/Stay Night тъпотии, най-яката графика е от края на 80-те до началото на 2000... там де, докато не почнат да ги правят всичките еднакви.
е, с някои уникални попадения като Kemonozume-то например, но то някакси е прекалено встрани, за да има място в класацията. при всички случаи обаче бива да се спомене. но тенденцията на младото поколение да се увлича по 3D фенсървиси не е хубава... така като прегледах темата, реших да споделя впечатления
а преди май бях писал Angel Sanctuary... и въпреки че има бая сносни заглавия, ако не броим студио 4С по-старото е по-добре. иначе за Спайдърмен със Евата - евала!
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Фев 05, 2008 6:56 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2566_1309361887.png) |
extasy |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
|
Shadowcat написа: Bleed4me написа: Air " . " Точка това въпреки че не съм го доизгледала до края наистина смятам че е направо божествено ^^ + 5 Centimeters per Second
Byousoku 5 cm - напълно съм съгласна. Такъв красив арт никога, никога, никога не съм виждала. Героите можи би има с какво да се сравняват но за бекграунда думи нямам. Гледала съм го ей така
Air обаче, не ми харесва. Малко са им рибешки очите.
От тези които скоро тръгнаха мисля, че мноо ще се съгласят, ако спомена True Tears. Много е красиво това аниме.
Някои продукции на CLAMP също са страхотни, въпреки че познавам хора, които се дразнят на арта на X TV и Code Geass, което са мен си е една енигма
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Авг 25, 2008 3:33 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=10285_1391302947.png) |
Whisper |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Съб Май 26, 2007 3:24 pm Мнения: 1365 Местоположение: Wonderland Състояние: Potatoes Допълнително: I'm gonna be an unicorn.
|
Byousoku 5 cm <33333 арта го обожавам...
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|