Дата и час: Вто Фев 11, 2025 5:03 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 1 от 2 [ 28 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: .: Major Season 4 :. (зима 2008)
МнениеПубликувано на: Съб Яну 05, 2008 1:16 am 
Аватар

Вече има една тема за дискусии, но реших, че такова хубаво аниме заслужава отделна тема за този дългоочакван сезон.

Major 4

Изображение

Producers: NHK
Episodes: 26
Start date: 05.01.08
Genres: Action, Shounen, Sports

Ако не сте гледали предишните сезони, не четете резюмето!!! Спойлери!

Резюме:

След жестоката битка с всеизвестният отбор Кайдо в предишния сезон, Горо отново се изправя на крака. Минавайки през ужасни контузии, разочарования и загуби, нашият герой продължава с бейзбола, само че в Америка. Целта му е да се изправи срещу Гибсън на стадиона, грандиозен питчър, който играе в Мейджър лигата (Major League) и е първовиновника за смъртта на баща му - Шигехару Хонда(изгряващ батър). Горо е амбициозен герой и компетентна личност. Той винаги се бори за интересите си и обича да се самодоказва. Грандиозен питчър, който лека-полека започва да изгрява в Щатите, започвайки от дъното на бейзбола там, Майнор лигата (Minor League). Пътят му нагоре започва.

Аз като един заклет фен на анимето го очаквам с нетърпение. Предишния сезон бе изключително добър, а очакванията ми за този за още по-високи. Анимето започва днес и като гледам май NEET си точят зъбите за него. Да кажем, че в близките няколко седмици можем да очакваме първи еп. :wink:

Последна промяна extasy на Съб Яну 19, 2008 5:50 pm, променена общо 1 път

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 05, 2008 1:20 am 
Аватар

Това е едно от продълженията ,които съм си заплюла да гледам...
Всяко година по един сезон по от това аниме -досега Major не ме е е разочаровал като заглавие така че го чакам с нетърпение...
Очертава се да е по-добър от третият сезон....

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 05, 2008 1:21 am 
Аватар
Цар Алко

Хм... и аз съм съгласен да се направи една отделна тема за 4ти сезон, защото много спойлс ще се получат. Ако някой друг модератор сметне, че трябва да има една тема, нека да заключи тази ;). Определено има още материал и спокойно може да се изкара и пети сезон, ако не решат да минат на OVA.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 05, 2008 1:24 am 
Аватар

Стискам палци... това аниме не искам да ми го претрупат набързо набързо...
естествено много зависи къде ще свърши 4-ят сезон...ама не ми се струва че ще го завършат с този сезон

ПП Абсолютно съгласна- събрали сме първите три сезона в една тема :roll:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 05, 2008 9:18 am 
Аватар

Аз пък мисля, че след следващия /ако не този/ сезон ще приключат анимето ^^', колкото и да не ми се иска. Спортният живот обикновено е най-интересен в 'развиващите' години, тези, в които героя се изгражда като full-fledged спортист, а по-нататък не мисля, че е нормално да го завършат с упадъка на толкова изпипан в 100 епизода герой xD. След много битки, които е водил и толкова оптимизъм, ще е жалко да видим това. Започваме от елементарното у-ще, средното, високото xD и сега ще играе в колеж, тааа... този сезон се очертава като най-добър, ще има определено драма, която се надявам да не е в големи количества /но поне компенсирана от качеството/.
Искаме допълнителна OVA за животът му след кариерата на спортист :Р.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 05, 2008 2:46 pm 
Аватар
RyuKo FanSubs

Анимето предизвикваше голям интерес през миналите сезони, така че аз разчитам на събнат епизод до няколко дена...
От количествена гледна точка не искам анимето да свършва с 4 сезон, но от качествена предпочитам да си го довършат сега, отколкото да го мотаят и разтягат за да съберат материал за 5 сезон. По други причини съм леко против да продължат историята в ОВА...

Изображение
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Яну 06, 2008 1:13 am 
Аватар

Саяман пуснаха епизода на RAW :wink:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Яну 06, 2008 1:30 am 
Аватар

Сега забелязах сугойския екшън... може би ще има каубои, мятащи bullet balls :lol: ... надявам се след като изгледам епизода да напиша нещо.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Яну 08, 2008 11:27 pm 
Аватар

Цитат:
Major Season 4
01: TL

статуса на сайзен с епа........ Кво да кажа.... Хората са бавни. Още около 9 стъпки им остават

Neet реших, че е по-добре да ги отпиша. Сайтът им се е бъгнал, така че ако карам песимистично, няма да се разочаровам.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2008 11:38 pm 
Аватар

Еее... ти пък отписа [MJN] :Р, според мен те правят най-хубави рилийзи на Major, обаче и те не са от бързите ^^'/въпреки малкото'на брой проекти/

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Яну 15, 2008 7:18 pm 
Аватар

Аз вече изгледах два пъти епа и смятам 4е поставиха едно неотразимо на4ало на сезона. Как обичам, когато Горо кара някой да си глътне езика :lol: Човекът се справи доста добре, но едно е да батира гимназист, съвсем друго-професионалист от Major лигата.

Забелязала съм, че във филми, анимета и къде ли не, едно от първите ти преживявания в Америка е да ти откраднат чантата още на летището. Идиот си Горо и това е, ама шапка му свалям 4е имаше достатъчно гордост да не се обади вкъщи. И все пак извади късмет с Хаято (мноо ме изкефи това момче), иначе не го виждам как щеше да се оправи.

Моите лични очаквания бяха, че Горо в Америка няма да е нищо особено, и че ще мине през големи разочарования, но ето, че пак упя да впечатли, това май прави най-добре. Ох, радвам се, че има Major отново. След като още в първи еп ме хвана такова напрежение, смятам, че ще има с какво да ни зарадва този сезон. Абе липсваше доста това аниме. Не знам как дочаках сезона.

Следващият еп ще е мноо як и просто нямам търпение. направо ме хваща яд, че такива тегави групи все подхващат Major. Дано не е както с предишния сезон.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Яну 16, 2008 2:53 pm 
Аватар

1вите 3 сезона ги изгледах не веднъж сега дойде момента да се мъча с ongoing раоти .. иначе добро начало :thumbsup:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Яну 23, 2008 10:37 pm 
Аватар

Брей, не мога да повярвам, че толкова бързо се пусна нов епизод.

Аз съм много радостна! Веднага започнаха с тежка атмосфера и напрежение, ама то какво друго да се очаква от аниме като това. Винаги, винаги успяват да измислят нещо, което да те накара да зяпнеш и да измърмориш:"Абе, тия луди ли са?! Това е невъзможно!" Да надминат отбор с 10 точки преднина и то отбор с едно ниво над тяхното. То да направиш 10 точки за Горо не е било кой знае колко често явление, ама и да ги надминеш, да не позволиш противниците да направят и един хоум. Е, това си е то изпитание. Понеже уча в училище, където американците се гледат под лупа ми беше много интересно да видя как представят един расист :lol: Да кажем, че ми беше весело и приятно да видя как Горо му натрива носа.

Идва и момента, в който мноо яко се дразня, че нещо с езиците не могат да се оправят по организирано. Не виждам как Хаято ще виси нонстоп на главата на Горо готов да превежда. Дано дадат некъв таймскип, в който Хонда малко понаучи езика... Малко дразнещо като знаеш, че Горо седи и си говори и изведнъж каже нещо по-смислено, а на сътоборниците им трябва време за да компресират или изобщо не разбират. Става малко лаф, ама не това е силата на анимето.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Фев 03, 2008 3:30 pm 
Аватар
Цар Алко

Goro го поставиха на мястото му, има още доста доста да учи за да настигне питчърите от Мейджър лигата. Започва да става все по-интересно, а и яките тренировки тепърва предстоят ;).

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Фев 03, 2008 11:07 pm 
Аватар

Ехааааааааа, най-сетне очакванията ми се оправдаха. Знаех си, че на Горо далеч няма да му е толкова лесно в Америка.
Едно обаче не ми се понрави и то беше, че Горо започна да се съмнява в себе си, абе даже не беше това, а по-скоро момента, в който каза "Невъзможно е" и "Как можаха да ме сложат в Мейджърите?" Е, тия две реплики и целия диалог около тях изобщо не мога да повярвам как може Горо да ги каже. От устата на човека, който беше готов сам да се изправи срещу Кайдо. Верно, че самочувствието му бе здраво потъпкано, ама още не мога да го приема. А пък и той какво очакваше, че щом са го пратили в Мейджърите ще е най-добрия?
Със сигурност мачът ще бъде доста тежка работа. Дано осирането не е много тежко. След това ще има бая тренировки. Сигурно ще осъзнае окончателно, че ще му е нужно доста време да настигне Санчез, пък даже и Гибсън.
Още повече, чакам да видя какво става със Сато и Маямура :mrgreen: Без тях не може :lol:

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 1 от 2 [ 28 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]