|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 11:44 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Фев 02, 2008 8:27 pm |
|
ShinChan |
|
|
|
Хахах,ако сега Саске-кън остане с едно очо ще могат да го вземат в Onepiece като пират,тамън преди Наруто му късаше нервите,сега Лъфи ще върши тая работа Ако пък и двете си изгуби по-добре да си тегли куршума,по точно шурикена де BELIEV IT!!!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Фев 02, 2008 9:40 pm |
|
elyon |
|
|
Регистриран на: Сря Мар 08, 2006 1:58 pm Мнения: 773 Местоположение: On a desert island with Asami *drooling*
|
alucard_itachi`` написа: Same here Сия ако Итачи наистина извади едното око на Саске и някой вземе че се намеси в тоя момент (визирам Наруто и компания, мотаещи се наоколо) и Итачи избяга, преди да е довършил работата, ще стане е**ти сапуна Въпреки че донякъде ми се връзва Ако приемем, че Итачи ей тъй на място вади своето око и слага това, което е взел от Саске, а своето захвърля някъде наоколо ( ), и в същия момент нахълтат наш`те от Коноха, Сакура на секундата ще се лепне за Саске да му оправя окото. Така и тя ще изиграе важната роля, за която е споменал Киши (пък и ще свърши нещо наистина полезно). В крайна сметка двамата братя остават с по един обикновен Шаринган и един МШ, което предполага да чакаме новата им последна среща Лошото е, че при този сценарий битката на Учиха ще се прекъсне и ще погледаме как се справя Наруто срещу Кисаме (или където е там и на който се натъкне по пътя, вече забравих ) kidamy написа: Иначе да не забравяме,че в момента Саске не притежава само уменията научени от Оро но и всичко,което Оро знае. Нали самият той е затворен вътре в Саске и той използва целият му капацитет от знания и умения,което хич не е малко като се има предвит,че Оро се е стремял към научаването на всички джутсота.
Само дето Оро не е в Саске, а в Кабуто. Саске само го използва най-долно за да получи каквото искаше - учител Санин и източник на сила и нови техники, с които да убие Ита-чан
Който е прочел романа ми - браво и мерси, че си си направил труда да ми прочетеш глупостите
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Фев 02, 2008 10:10 pm |
|
animeFAN |
|
|
|
elyon , ако някой тръгва да спасява Саске , немислиш ли че ще е някой от Снейк тийма ? А и те са най-близко до Саске , въпреки че двамата Рибари /Кисаме и пича с меча на Забуза/ се бият
Не ми се вярва че някой ще се намеси , нито че Саске ще остане без две очи . Тренира две години при Орочимару и няма право на грешки , смисъл такъв че трябва да е измислил стратегия преди боя с брат му , защото е корав противник ... Според мен това е още началото на боя , а и толкоз лесно неможе да му вземе очите ..
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Фев 02, 2008 10:44 pm |
|
elyon |
|
|
Регистриран на: Сря Мар 08, 2006 1:58 pm Мнения: 773 Местоположение: On a desert island with Asami *drooling*
|
Доколкото помня, Хеби сега са при Кисаме и се бият (или най-малкото са си организирали седянка ), а Наруто и компания са с Тоби някъде наоколо. Ако не бъркам, те много хубаво му бяха хванали дирята на Саске, ама ги спряха по пътя... Както и да е... За по-драматично Какаши остава сам с Тоби, правят се сума ти разкрития; Наруто и другите генини пак си хващат следата, стигат до Хеби; с общи усилия побеждават Кисаме, Хината подхваща Карин, а Киба, Сай, Шино и другите там поемат Джууго и Суигетсу докато Сакура и Наруто бягат след Саске и става онова, което споменах в предния си пост.
Но пък това си е мое предположение и сигурно нищо от това няма да стане Обаче кой знае какво му се върти в главата на Киши - може пък наистина да ослепи Саске само за да ни хвърли в тъч
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Фев 03, 2008 11:46 am |
|
kidamy |
|
|
|
elyon написа: Само дето Оро не е в Саске, а в Кабуто. Саске само го използва най-долно за да получи каквото искаше - учител Санин и източник на сила и нови техники, с които да убие Ита-чан
Бъркаш не си ли спомняш коментара на Саске след двубоят му с деидара,че е започнал да се healva по-бързо и каза това сигурно е от уменията на Оро или нещо от сорта беше. А това дето Кабуто беше докопал беше някаква част от тялото на Оро и си я беше присъдил или нещо от сорта. А иначе в самото джутсо даже бяха показали как някъде си и аз незнам точно къде оро седи затворен а саске свободен. Демек в опита си да превземе тялото си прехвърляики се по неясен ми начин оро губи двубоя в тялото на саске и остава там под негово влияние.
_________________ Buy manga support your favorite authors and artists ONE PIECE BATTLE GROUND COMING SOON
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Фев 03, 2008 3:53 pm |
|
Blinkers |
|
|
Регистриран на: Вто Яну 02, 2007 3:40 pm Мнения: 1011 Местоположение: Стара Загора
|
spiralkinda написа: Ае, хайде бе да ходи като циклоп, не може да бъде в цялата манга богопомазан.
И аз съм на тва мнение.
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Фев 03, 2008 4:47 pm |
|
xads |
|
|
|
Blinkers написа: spiralkinda написа: Ае, хайде бе да ходи като циклоп, не може да бъде в цялата манга богопомазан. И аз съм на тва мнение.
На чаветата обаче няма да им допадне
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Фев 03, 2008 9:30 pm |
|
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
Имам въпрос , Сакура ще се влюби ли в Наруто, или само такива намеци пускат в анимето о.0
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Фев 03, 2008 10:24 pm |
|
xads |
|
|
|
Belgarion написа: Имам въпрос , Сакура ще се влюби ли в Наруто, или само такива намеци пускат в анимето о.0
За сега не се е...нито намек дори по-скоро и тя стана манячка на тема saveee Sasukeeeeeeeeeee-channnnnnnnnnnnnn
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Фев 03, 2008 10:41 pm |
|
elyon |
|
|
|
kidamy написа: elyon написа: Само дето Оро не е в Саске, а в Кабуто. Саске само го използва най-долно за да получи каквото искаше - учител Санин и източник на сила и нови техники, с които да убие Ита-чан Бъркаш не си ли спомняш коментара на Саске след двубоят му с деидара,че е започнал да се healva по-бързо и каза това сигурно е от уменията на Оро или нещо от сорта беше. А това дето Кабуто беше докопал беше някаква част от тялото на Оро и си я беше присъдил или нещо от сорта. А иначе в самото джутсо даже бяха показали как някъде си и аз незнам точно къде оро седи затворен а саске свободен. Демек в опита си да превземе тялото си прехвърляики се по неясен ми начин оро губи двубоя в тялото на саске и остава там под негово влияние. Ми нз, честно казано оня момент малко ми остана неясен какво точно стана с Оро, остана ли някаква част от него в Саске или не Останах обаче с впечатлението, че Саске тотално го разби и в крайна сметка той някакси свърши в Кабуто, ма кой знае, може и да си прав xads написа: Belgarion написа: Имам въпрос , Сакура ще се влюби ли в Наруто, или само такива намеци пускат в анимето о.0 За сега не се е...нито намек дори по-скоро и тя стана манячка на тема saveee Sasukeeeeeeeeeee-channnnnnnnnnnnnn
Пък на мен ми се струва, че имаше един момент, в който Сакура се държеше като тотално хлътнала по Наруто Ямато тогава не помня дали само си го помисли или наистина каза нещо тип: "So you really do feel something about him" или от сорта
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|