Абе мангата на хартия е съкровище в моя свят и ааааааадски много си я обичам и ценя, но манга на хартия аз повече няма да си взимам!
Няма такъв страх от огъване на странички и корици братче!
И за да не я огъвам твърде много, съм си въртяла ръцете по какъв ли не начин, само и само мангата да е добре и в напълно перфектен вид!
Да не говорим за случаите в които я давам на някой да я прочете. Не съм свидлив човек, мангата ми стана като курва (толкова хора мина миличката), но всеки път като я давам сърчицето ми се свива. (подооричам, че е поради факта, че ми излезе златна XD). Но бощо взето голяма любов, голямо нещо...
На компа ми е перфе. Препрочитам по колкото пъти си искам, ако нещо ми хареса веднага на фотошопа за обработка и бам в някой форум с нов профил or somethin' like that.
На теория на хартия, но тук се намесва жестоката реалност... двете томчета на Berserk съм ги чела и препрочитала че направо ги знам наизуст... обичам да се излегна на леглото на пухено и да си чета книжките, но няма как... Мисля за в бъдеще най-практично да си махам всичко от бярото освен монитора да се изтягам удобно отгоре и тей да чета xD
Във Форума всички са толкова компетентни ...
Заглавие:
Публикувано на: Пон Дек 10, 2007 12:16 am
Hanabishi_\R/_*cool huh?
На хартия разбира се Имам голям и качествен монитор,не се оплаквам от четенето на компа,но на хартия пак е по-яко Съвсем друго е чувството да си хванеш любимата манга в ръчичка и да си я четеш Жалко,че имам немного томчета на листи или купени... И все пак винаги ми е кеф да си ги хвана и да препрочитам по нещичко като имам свободно време,а като е на компа това става по-рядко
_________________ And are you scared?
Заглавие:
Публикувано на: Съб Фев 02, 2008 9:29 pm
Logrus
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
Ако можех да чета Берерк на български със страхотен превод на хартиен носител .... това би било върха ...
Но както отбелязаха - суровата действителност ме кара да се зверя пред монитора по всяко време на денонощието
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
Пред компютъра.Манга на хартиен носител аз не мога да чета.Да,мога да си я гледам на рафтчето,но не и да я чета.И аз не знам защо.Аз така съм и свикнала и въобще не ми пречи,единственото което ми пречи е,че вечер очите ми са като на някой вампир,та ми трябват по милион опаковки капки месечно.
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
Стига бе хора! Мислете като environmentalists!
Един интересен факт: хартията и мастилото са от малкото неща, чиито цени не се влияят от разни кризи - те винаги са сравнително високи. Просто суровините са скъпи.
Пък и в държава като нашата, където не се преработват отпадъците... като е например в Швейцария(там са луди на тази тема) .... лично мен това ще ме накара да се чувствам още по-виновна.
_________________ Time is the worst place to get lost in...
Заглавие:
Публикувано на: Нед Ное 09, 2008 5:33 pm
Shadowcat
Регистриран на: Съб Авг 05, 2006 12:36 pm Мнения: 3228 Местоположение: In the middle of nowhere...
Тва се едно да питаш дали е хубаво да четеш книга от компа или на хартия...
На хартия си е по-автентично и някак си по-сближава с историята...не мога да го обясня ^^" Но въпроса е, че не ми се ще да пръскам маса средства за книжле, което даже нз дали ще ми хареса оО....
Иначе манга, да пипнеш, да усетиш...the best, desu~!
Вече спокойно мога да заявя, че малко са удоволствията, като това да хванеш мангата в ръце и кротичко да си я четеш, на някое удобно място (може и в офиса )
да можех само на хартия да ги чета ... еххх
_________________ Babyface, East Side Gunz gang member - Cri-kee "The Lucky"
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 16 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения