Дата и час: Съб Фев 08, 2025 8:59 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 34 от 36 [ 540 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Фев 02, 2008 1:25 pm 
Аватар

най-нечовешкия момент в чаптъра!

http://img352.imageshack.us/img352/7075/18dp4.jpg

Просто се сцепих от смях на лошия късмет на еспадата.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Фев 02, 2008 1:30 pm 
Аватар

Тая битка напомня на битката с Тоусен :).
Според мен доста ще се помлатат... оня ще си релийс хайорито или квото му вика не тфа грамадното, ще казва, че зераки няма никъф шанс... ше го понакълца и зараки ще каже нещо от рода на... нандая... ис дат ал ю гот...
Сигурно ще почне пак да мисли в един момент... Нещо от рода на битката с Тоусен в 52-53ти епизод... Дето му се явяват Ячиру, Икаку и Хубавеца...
Зераки е мноо фън пич :).
А колкото до достигане на шикай или банкай... трудно... въпреки, че вече направи първата стъпка към шикай... всъщност зараки може да постигне банкай за минути, ако става въпрос... стига да извади шикай и да иде при Юройчи и куклата на Урахара :). Зераки ще каже нещо от рода на "Ой, банкай йо... шине" и така... Зараки не е от типа дето споделят сила :)... било то и със собствения си соул слейър.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Фев 02, 2008 1:48 pm 

Хахаха тоя махна превръзката на Кенпачи голяма грешка :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Фев 02, 2008 2:39 pm 
Аватар
Spamoza Vulgaris

Аххахаха тоя току-що сам си изкопа гроба!!! =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) Е Зараки просто няма равен! Е това вече е Bleach, а не наш юнак Ичиго, дето и едно лудо чиби го надминава.... Нямам търпение за следващия чаптър :spinin: :spinin: :spinin: :spinin:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Фев 02, 2008 3:07 pm 
Аватар

каквото и да си говорим ичиго си е най голямия талант научи банкай, който се учил за нз си колко хиляди години, а пък Зараки Кенпачи и живял доста повече от Куросаки и е нормално да е по силен :wink: , абе ичиго за една година тренировки и фитнес ще ги бъхти сичките бе :wink:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Фев 02, 2008 3:29 pm 
Аватар
Spamoza Vulgaris

nikibl8 написа:
каквото и да си говорим ичиго си е най голямия талант научи банкай, който се учил за нз си колко хиляди години, а пък Зараки Кенпачи и живял доста повече от Куросаки и е нормално да е по силен :wink: , абе ичиго за една година тренировки и фитнес ще ги бъхти сичките бе :wink:

Е, да ама след известно време ти писва протагониста да бъде постоянно счупван от бой.Защо по дяволите винаги отнася егати боя, преди "като по чудо" да победи.... :roll: Айде един-два пъти хубаво, ама при Ичиго тва е редовния номер... то писва най-накрая, няма никаква изненада при битките...все едно аз съм ги писала :?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Фев 02, 2008 4:38 pm 
Аватар

yessss... :twisted: Ето това исках

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Фев 02, 2008 4:38 pm 
Аватар

Wooohooo 2 в 1 неочаквано добра комбинация :lol:
Уви, тази битка надали ще продължи още дълго... Но поне разбрахме къде му е на Нойтора дупката xD

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Фев 02, 2008 5:14 pm 
Аватар

Прочетох от 306 до 308 наведнъж и > Коментар : Хахахаха :twisted: :twisted: :twisted: Винаги съм се кефил на Зараки :twisted: :twisted: :twisted: , още първият път като го видях ми стана любимец , що се отнася ди битката , супер е , 5-я въпреки че ще падане , не се дава копелето , ама то така и трябва (още по добре за пича със звънчетата :lol: ) , 5-я ще излезе по-корав знами си аз :D , само дано излезе достатъчно корав че да прнуди Зараки да извади Шикай :doom:
Бтв > Има за мен само 4 пича в Bleach и това са - Бякуя ; Зараки ; Тоушироу ; Ичиго ...... (Ренджи само на външен вид изглежда добре :? )

Последна промяна Cypher на Съб Фев 02, 2008 11:47 pm, променена общо 1 път

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Фев 02, 2008 5:26 pm 
Аватар

Супер чаптърче!Поне стана ясно що оня е такъв идиот. :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Фев 02, 2008 8:26 pm 
Аватар

Сега се сетих, че преди време имах една теория... още преди да отворят форума "фенскусии" и за тфа ми изтриха темата с теории... та една теория от тая тема беше следната...

Соул слейъра на Зераки е Ячиру(онова розовото) в смисъл... доста е мошно... постоянно е с него и постояно я кара да се отдалечи от него когато се бие с някого. Тъй като казва на Ичиго когато се би с него, че предпочита да се бие сам, без помоща на соул слейъра си за това не го е и развивал... но това може да значи, че соул слейъра му е Ячиру :).
Не се знае... може ячиру да си е и човек де, фифти-фифти е тая работа... ако обаче Ячиру се появи в хуеко мундо... теорията ми ще бъде по-вероятна...
Дайте мнения!
п.п.
Според теорията ми, Зераки също така не знае, че Ячиру е соул слейъра му.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Фев 02, 2008 9:29 pm 
Аватар

Да и аз съм си мислел това защото в флашбека на Зараки беше показано как тои и дава Име а нали уш всеки занпакту си има име.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Фев 02, 2008 9:32 pm 
Аватар

123Ichiban написа:
Сега се сетих, че преди време имах една теория... още преди да отворят форума "фенскусии" и за тфа ми изтриха темата с теории... та една теория от тая тема беше следната...

Соул слейъра на Зераки е Ячиру(онова розовото) в смисъл... доста е мошно... постоянно е с него и постояно я кара да се отдалечи от него когато се бие с някого. Тъй като казва на Ичиго когато се би с него, че предпочита да се бие сам, без помоща на соул слейъра си за това не го е и развивал... но това може да значи, че соул слейъра му е Ячиру :).
Не се знае... може ячиру да си е и човек де, фифти-фифти е тая работа... ако обаче Ячиру се появи в хуеко мундо... теорията ми ще бъде по-вероятна...
Дайте мнения!
п.п.

Човек хвърли ме в оркестъра :shock: Много яка теория , просто върха е ... направо ме въодушевява мисълта как мога да заплетат историята между Зараки и Ячиру. Така и така смятах да преглеждам любимите си епизоди от СС арката, сега ще си отварям очите на четери за евентуални намеци за това, което написа

Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Фев 02, 2008 11:53 pm 
Аватар

Logrus написа:
123Ichiban написа:

Дайте мнения!
п.п.

Човек хвърли ме в оркестъра :shock: Много яка теория , просто върха е ... направо ме въодушевява мисълта как мога да заплетат историята между Зараки и Ячиру. Така и така смятах да преглеждам любимите си епизоди от СС арката, сега ще си отварям очите на четери за евентуални намеци за това, което написа
По въпроса да кажа нещо :) : На едно бойно поле , където имаше само трупове и кръв , Зараки седеше под едно дърво и държеше меча си. Едно щастливо детенце , газеше из локвите кръв и се смееше на смъртта . Бавно предвижвайки се на четири крака , детето се озова пред Зараки ....... От там насетне не помня , но знам че тогава я кръсти и Я ОТГЛЕДА КАТО СВОЯ ДЪЩЕРЯ.

След това което съм видял и чул(описаното по-горе) , смятам че теорията за Ячиро е нереална , ако има някой който не смята така , да каже :D , ако се окаже в последствие както казвате ще е доста интересно наистина :D , но на база написаното по-горе ..... много се съмнявам :wink:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Фев 03, 2008 1:19 am 
Аватар

sifer написа:
По въпроса да кажа нещо :) : На едно бойно поле , където имаше само трупове и кръв , Зараки седеше под едно дърво и държеше меча си. Едно щастливо детенце , газеше из локвите кръв и се смееше на смъртта . Бавно предвижвайки се на четири крака , детето се озова пред Зараки ....... От там насетне не помня , но знам че тогава я кръсти и Я ОТГЛЕДА КАТО СВОЯ ДЪЩЕРЯ.

След това което съм видял и чул(описаното по-горе) , смятам че теорията за Ячиро е нереална , ако има някой който не смята така , да каже :D , ако се окаже в последствие както казвате ще е доста интересно наистина :D , но на база написаното по-горе ..... много се съмнявам :wink:

Братле всъщност не се знае дали соул слейърите могат да растът/умират... все пак никаде не се загатва за това :).
Но както когато Итсуго се биеше със Зераки имаше някаф цитат от рода на "Аз тренирах само себе си... трябваше да тренирам заедно със соул слейъра си" Също така соул слейърите имат чувства и т.н. така, че нищо не пречи и да се променят и да могат да умират :).

Това, че Ячиру се кефеше на крафта още повече доказва, че е вероятно да е соул слейъра на Зераки защото както знаете соул слейърите до момента все наподобяват притежателите си...

Ичиго = Зангетсу... подобни са.
Ренджи = Маймуна със змийска опашка... подобни са.
Красавеца = Ятагана на красавеца... подобни са. нарцисисти.
Тоусен = Тук само по банкая може да предполагаме, че са еднакви щото банкая беше някаф питч блак :).
Гин = Силата на меча му... който пита какво имам предвид... еми лисиците се определят като дълги, тънки, бързи и убийствено настроени. Лисицата всъщност, ако е да кажем 2 пъти по-голяма от момента щеше да напада и хора(Тфа последното няма връзка с блийч).
Комамура = Банкая... грамаден...
На Суй Фонг лейтенанта = Шикай... подобни.

Предполагам толкова стигат :).

[малко фън, ако сте следили последните няколко поста]Ся ще видим дали зераки ще извади розов банкай :).

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 34 от 36 [ 540 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]