|
Дата и час: Чет Яну 30, 2025 10:22 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Фев 04, 2008 11:34 pm |
|
CaBa |
Модератор |
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 12:17 am Мнения: 14913 Местоположение: Сливен
|
Nilion написа: Иначе абе хора знам, че Fairy Tail ruleс ама моля ви се не прекалявате ли?? xD То щото кефи затова :>, като започне новата му манга гледай к'ва реклама ще пада Nilion написа: наистина една от най-добрите страници и картинки, които съм виждала *_*
Наистина една от най-отвратителните страници които съм виждал :> Най-вече главата в корема не ми хареса
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Фев 07, 2008 12:28 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
CaBa написа: Nilion написа: наистина една от най-добрите страници и картинки, които съм виждала *_* Наистина една от най-отвратителните страници които съм виждал :> Най-вече главата в корема не ми хареса
И наистина страницата заради която дропнах мангата(ако не се лъжа)
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Фев 07, 2008 7:04 pm |
|
Cagalli |
in need of a hero |
Регистриран на: Пет Сеп 30, 2005 6:44 pm Мнения: 2511 Местоположение: Sky Състояние: весело ^-^
|
Ама тя е само един том ! Как ще дропнеш еднотомова манга?
А като заговорихме за красота... Трябва да пусна няколко странички от Риборн. Какви красиви бойни сценки има, просто съм се разтапяла.
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Юли 02, 2008 1:31 am |
|
Omega Red |
|
|
|
пфу едвам я намерих тази тема Добре, че бях сигурен, че съществуа, та упорствах
-----
СаВа ... ти сериозно ли се кефиш на тези картинки дето ги пускаш ? Малко излизам от рамките на добрия и незаядлив тон, но ти на колко си години ?
_________________ Babyface, East Side Gunz gang member - Cri-kee "The Lucky"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|