|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 8:59 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Фев 01, 2008 11:55 pm |
|
Cypher |
|
|
Регистриран на: Съб Яну 20, 2007 6:23 pm Мнения: 656 Местоположение: Велико Търново
|
SayanMk написа: Или просто Саске най-сетне ше разкрие, че има мангекьо... Тва м/у другото смятам че е много , вероятно , трябва да призная че мноо бих се радвал ако стане така , само че остава въпроса >>>> ....... КАК ....... ?????
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Фев 01, 2008 11:56 pm |
|
thefolenangel |
Всепризнат Спамър |
|
Selem написа: Символите са призоваващи от тях си вади звездичките, нещо като Тен Тен.
Туй на кого го казваш?
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Фев 02, 2008 12:14 am |
|
Zenith |
|
|
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
Няма ли скоро да мръднем към Тоби?
Да му извади очите дано!Така е,като се закачаш с батко си.Нищо,че батко ти е откачалка...
Иначе реално вариянта ще е,че писъкът всъщност е на Итачи...Или и аз не знам какво.Нищо непредвидимо...
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Фев 02, 2008 12:16 am |
|
xads |
|
|
|
animeFAN написа: Ще се изкефя ако това е генджуцу на Саске
Да и накрая като Итачи излезе от генджицуто да види Саске да си бърка в носа и от там да вади...
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Фев 02, 2008 12:23 am |
|
Moondance |
|
|
Регистриран на: Нед Яну 20, 2008 6:46 pm Мнения: 193 Местоположение: dunno :}
|
sifer написа: SayanMk написа: Или просто Саске най-сетне ше разкрие, че има мангекьо... Тва м/у другото смятам че е много , вероятно , трябва да призная че мноо бих се радвал ако стане така , само че остава въпроса >>>> ....... КАК ....... ????? Ем сигурно по начина по който и Какаши е получил своя..според мен тва с убиването на най-близкия ти приятел е глупост
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Фев 02, 2008 12:25 am |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Ае, хайде бе да ходи като циклоп, не може да бъде в цялата манга богопомазан.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Фев 02, 2008 1:28 am |
|
Horde |
|
|
Регистриран на: Пет Ное 17, 2006 1:24 am Мнения: 399 Местоположение: Плевен
|
Итачи умира следващия чаптър Доста предвидимо ..
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Фев 02, 2008 2:01 am |
|
thefolenangel |
Всепризнат Спамър |
|
Moondance написа: sifer написа: SayanMk написа: Или просто Саске най-сетне ше разкрие, че има мангекьо... Тва м/у другото смятам че е много , вероятно , трябва да призная че мноо бих се радвал ако стане така , само че остава въпроса >>>> ....... КАК ....... ????? Ем сигурно по начина по който и Какаши е получил своя..според мен тва с убиването на най-близкия ти приятел е глупост
Да изкопираш мангекю шарингана, голяма ирония а?
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Фев 02, 2008 2:04 am |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Кво толкова се надявате да не ослепее бре? Може да си сложи черни очила като Steve Wonder(велик певец) и да пропее по нинджа бакети. Ай кво толкоз да не стане сляп за няколко десетки чаптъра, после ще си ги върне, те само къде не си плюят в устенцата, а да не говорим за откъсване на очи. Весело ще е Киши да си жертва любимия герой временно.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|