Дата и час: Пет Фев 07, 2025 10:27 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 1 от 6 [ 85 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Deadman Wonderland
МнениеПубликувано на: Пет Фев 01, 2008 8:47 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Изображение
    Заглавие: Deadman Wonderland / デッドマン・ワンダーランド
    Брой томове : 2+ тома
    Статус : Ongoing
    Година : 2007
    Жанр : Action / Drama / Sci-Fi / Supernatural
    Сериализирана в : Monthly Shounen Ace (Kadokawa Shoten)
    Мангака : KATAOKA Jinsei & KONDOU Kazuma
    Линкове: Тук
    Ревю: CaBa

Ганта е обикновено момче с нормален училищен живот, но един ден мистериозен „мъж в червено” се появява от в училище от нищото и убива всичките му съученици. Той слага в него някакъв червен кристал, и го оставя жив. По-късно Ганта е обвинен в убийството на съучениците си и е пратен на смъртно наказание в специално поправително учреждение известно като „Deadman Wonderland. Tам той среща момиче на име Широ, с което имам някаква връзка в миналото си, но не си спомня. В Deadman Wonderland затворниците са главната атракция и играчи в различни ужасяващи игри.
Поредната гейм-шоунен манга, този път в затвор с черни тайни, пазени дори от собствените му служители. В този свят и този затвор, дори осъдените на смърт имат определени права и задължения, освен факта, че ако ги нарушат, може да измрат "инцидентно"... SPOILERS:> В действието ни вкарват за 4 телета... бе всъщност за 1 теле даже. Свят, живот, неосъзнат кеф, случка, кошмар, смърт... избиват цял клас залуду и едно момче с подходяща кръвна група остава - шанс. Учудих се, че го осъдиха по бързата процедура, но откак това е просто акт за покриване на нещата вече се съгласих. G отдела едно на ръка, но каква е нашта мацка? Би трябвало да е по-силна от "заразените"... и все пак директора да не знае за нея? Нито оная злобна овца? Не ми се вярва, странно е...
За атмосфера и история още не ща да говоря, не виждам нищо за сега... ма не виждам как ще задържат цялото действие в един затвор, освен ако не дадат няква по-подробна карта къде се намира и какви още отдели има... Ако е само G отдела, тъпо -рано или късно ще се стигне до яцйето и наще ще го скалъпят... Освен ако не ги сбият до смърт утре* де, но не ми се вярва директорчето да си губи екземплярите толкова лесно...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Фев 01, 2008 8:57 pm 
Аватар
Цар Алко

Много добър арт, а пък малката мацка сто процента е някаква на баш директора на wonderland-a и след бедствието е израстнала в този затвор. Знае всички негови кътчета и тн, а бе не се обосновах добре, а бе връзкарка е :twisted: :lol: . Относно боя между гаргата и кълвача нашето момче трябва да победи, защото няма карта за бонбонки, но рано или късно гарджето ще стане приятел с останалите. хаха малката как си стовари циците на лицето му :lol: .

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Фев 02, 2008 12:41 am 
Аватар
Модератор

Женското още се чудя какво е. И познава нашия отпреди. А и тези шевове по нея, 100% ще е била някоe опитно зайче :>

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Фев 02, 2008 12:47 am 
Аватар
Цар Алко

Щом лисицата не го познава, значи е човек на баш шефа. :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Фев 02, 2008 11:59 am 
Аватар

първото нещо дето привлече вниманието ми е че с арта от юрека 7 . Чак тогава като потърсих инфио видях че е същ създател. Иначе да, до момента типично шоненче, главен герой със супер сила, полу-голо девойче с психични отклонения и мистериика на която все още не можеш да хванеш началото и края :lol:
Не е лошо следи се ^^

Ти преведе първия чаптър с твоята група, а незнаше, че е от на Eureka 7 авторите :lol:
CaBa

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Фев 07, 2008 2:07 am 
Аватар
Цар Алко

Много набързо кълвачето победи гарджето, миг невнимание и цял живот без бонбони :oops: :lol: . Очаквах повече, дано някой да поеме тренировките на Ganta, че като го гледам скоро няма да издържи,а и няма кръв като на възрастен за атаки. Осъдените на смърт са доста. Аз лично ще продължа мангата, ако някое добро студио я направи на аниме доста добре ще изглежда. :wink:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Фев 07, 2008 2:40 am 
Аватар
Модератор

Мдам, доста набързо бе битката. Дано започне някакви тренировки, че да има по-добри битки. И тоя кристал определено ще изиграе някаква роля. В началото си мислех, че всички за да станат такива трябва да го имат, но изглежда не е така.
За аниме прекалено рано е да се каже :>, можеби след 1-2 години.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Фев 13, 2008 3:42 pm 
Аватар
Цар Алко

След осми чаптър вече почти съм убеден, че тази манга няма да види бял свят като аниме. Ако го пуснат ще е гавра да бъде толкова орязана. В осми чаптър то разчленени трупове ли нямаше, скалпове, вадене на очи и някакво старче-зомби пеещо за кълвача :shock: . Също новите дружки на Ганта и те някакви откачалки като Широ-чан, доста веселба и кръв ни очаква :lol: . Широ правилно каза на Ганта, че си е слабичък особено след това какво направи в кулата :shock: представям си нататък ганта след като се яви на "едноръкия бандит" колко по-силен ще стане. Само трябва някой да го обучи ;). :wink:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Фев 13, 2008 7:34 pm 
Аватар

Линкът към първа глава не бачка :? EDIT:Оп,моя грешка-бачка си :blush: :P

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Фев 16, 2008 10:38 pm 
Аватар

we are pirates
we are
yes we are pirates cool

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Фев 23, 2008 11:39 am 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Хмм... за момент ми се стори мнннн добра идеята, действието да излезе от затвора, ма ми попариха идейката =/ Тая са дали е луда? Или просто се прай на луда за може да оцелее... все пак тръгна да бяга с тоя нашия... Не им е лесно и на тия... Но ако сичко ше е в затвора, малко усещам, че ше ми доскучее. По-добре света да се превърне в дедмен уъндърланд :> Тъкмо ше е по-сейнен.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Фев 24, 2008 4:55 am 
Аватар
Цар Алко

Както и очаквах, тази малка пикла се оказа някаква кучка, сега Ганта трябва с кеф да я смачка пред погледа на заблудения и брат. Доста грехове има да изплаща, щом с тъпото си личице е накарала брат си да убие баща им. Аз лично очаквам Широ-чан да се появи малко преди нашия да се предаде и да го подкрепи, определено тази мръхла трябва да си изплати греховете. Морски, от затвора нема да излезат. единствено ако нашето момче ако научи, че червения е извън затвора и заедно с Широ да хукнат навън. Тия бонбонки е друг въпрос как ще ги оправят.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Фев 26, 2008 6:45 pm 
Аватар

Тоя червения ми е интересно що за изрод е...Някъв свръх имбата на мангата,за са май само Широ е горе долу на 1 ниво с него...Мангата за са ми се вижда доволна,но ми е интересно какво ще стане са.Тая мацката направи още няква поразия...През колко време излиза мангата?И няква идея кога ще е 11тия чаптър?

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Фев 26, 2008 7:00 pm 
Аватар
Модератор

Следващия чаптър на 26ти март илиза, а кога ще има скан + превод е друг въпрос.
Иначе, тфа малкото хич не ми се нрави, че ще вземе да стане "добро". Надявам се да и се падне да й вземат мозъка. А това, че тоя и беше брат, липсваше всякакъв момент на изненада като го разкриха, беше толкова очевидно, че тя е сестрата която търси.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Фев 26, 2008 9:48 pm 
Аватар
Цар Алко

Мдам почивка един месец и след това по един чаптър всяка седмица докато не изкарат няколко на брой. Мангата си струва, но никога няма да види бял свят като аниме или ще е супер орязана. Пък сестрата да и обръснат главата, и да я пуснат на стадо разгонени негри, това да и се падне от едноръкия :lol: . Впечатление ми направи зомбясалото старче,, че имаше същата снимка като Ganta (дребосъка и майка му). Може да му се пада дядо? :roll:

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 1 от 6 [ 85 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]