|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 8:55 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Фев 01, 2008 11:09 am |
|
kidamy |
|
|
|
Според мене е доста правилно това дето се написа за Конохамару но някак си имам предчувствието,че това няма да стане скоро.
Другото,което е дали чаптера,които излиза ще е пак върху Итачи и Саске или ще ни върнат на Наруто и компания.
А до колкото за битката Итачи в Саске според мене победителят се знае лошият ще мре. А колко чаптера до тогава ще минат какво ще се случва кой ще го убие това не знам
_________________ Buy manga support your favorite authors and artists ONE PIECE BATTLE GROUND COMING SOON
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Фев 01, 2008 8:39 pm |
|
nozo |
|
|
|
nozo написа: Да ви кажа честно, замислям се за варианта все пак Саске да загуби от Итачи, а с това и очите си. Така ще има нужда от спасяване и като го намерят Какаши ще му даде своя Шаринган, защото все пак не е Учиха ...... ммм пиша абсолютни глупости, но след последното развитие и разкритие кой знае
постнато 26.01
Бе като гледам последния чап май не са чак такива глупости
_________________ Kenny Dalglish & Sir Alex Ferguson walk into a bar. The barman says "sorry Kenny, only over 18s in here
ЕФЕКТА ОТ МАНГА Е ПОЧТИ СЪЩИЯ http://myanimelist.net/profile/nozo
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Фев 01, 2008 10:02 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Сасу си изгуби очите? Хм малко ме съмнява, толкова бързо да премине тази битка, но ще ми е интересно да ходи като циклоп. Е, после може да си възвърне окото/очите, но сега ми е любопитно да го видя обезобразен.
Опс, новия чаптър http://rapidshare.com/files/88358277/Na ... 7__FH_.zip
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Фев 01, 2008 10:11 pm |
|
KISSSY |
Spamoza Vulgaris |
Регистриран на: Пон Май 21, 2007 12:27 pm Мнения: 8529 Местоположение: On the highway to hell
|
Не го вярвам Наистина бая бързо успя да се докопа до очите му.... Саске трябва да се е покрил някак....
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Фев 01, 2008 10:12 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Интересно е накрая кой извика от двамата? Итачи да не го хванаха за топките или пък същия гони очите на братчето си по земята
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Фев 01, 2008 10:18 pm |
|
loader |
|
|
Регистриран на: Съб Ное 17, 2007 1:35 am Мнения: 3675 Местоположение: Oro Jackson
|
spiralkinda написа: Сасу си изгуби очите? Хм малко ме съмнява, толкова бързо да премине тази битка, но ще ми е интересно да ходи като циклоп. Е, после може да си възвърне окото/очите, но сега ми е любопитно да го видя обезобразен. Опс, новия чаптър http://rapidshare.com/files/88358277/Na ... 7__FH_.zip
това целия чаптър ли е ? много малко бе :S
_________________ You heard it too didn't you?... | MyAnimeList The voice of the wind.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Фев 01, 2008 10:32 pm |
|
KISSSY |
Spamoza Vulgaris |
Регистриран на: Пон Май 21, 2007 12:27 pm Мнения: 8529 Местоположение: On the highway to hell
|
Uchiha Madara' написа: Сасу мое пак да е пуснал некое змийче, и то да е фанало Итачи за двете... очи.
дано да е така, защото нямам намерение да гледам сляп Саске....ще бъдееее..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|