|
Дата и час: Чет Фев 13, 2025 10:53 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Яну 19, 2008 3:07 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=407_1470342821.png) |
faye |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
Ой наведнъж си наваксах близо 20 глави! Как може да ми е толкова мътно и кърваво. Знам какво става, но нямам никакво желание да се опитвам да гадая как ще протече нататък ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) Всеки случей не го очаквах това, че Сакура също е клонинг. А това за желанието на Рийд ни дадоха преди хинтове, можеше да се сетя. Мал-шанс ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) Само се надявам от тук насетне само да оправят създадената бъркотия, без да объркват повече нещата^^
_________________ <3
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Яну 20, 2008 9:12 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1245_1262876890.png) |
Haruka |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
|
И най-после си наваксах с последните 3 чаптъра. В шок съм. Ама много. Ама наистина много голям шок.
Признавам си, че малко набързо ви прочетох коментарите и може да повторя нещо, та няма да следвам точките от преди. Почвам направо..
1. Никога не бях сериозна когато си мислех, че и Сакура ще е клонинг, не само аз де. А то какво се оказа ![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif) Практично наистина да си има по една за двамата Шаорановци, а и нашета Сакура вече съвсем я осакатиха и явно не може да си оставят главната героиня така (на части, с неподвижен крак, ръгана сто пъти и прочее). Сега наистина си обяснявам какво е искал да каже Шаоран като каза на клони, че фактът, че Сакура е най-важния му човек не идва от него. Все си мислех, че това звучи малко гадничко спрямо нея, сякаш на Шаоран не му пука за нея, а само на клони, но клони вече си загуби ума, така че.. на никой не му пука за Сакура. А то било просто оригинал за оригинал, клонинг за клонинг.
2. Плановете на ФУР усилено се опитвам да си ги разясня в момента, така че може и да пиша глупости ^^'
Като начало е създал "реплика" на Сакура в момента на разпръскването на перата при руините - Репликата е тръгнала на пътуване, за да събира спомени, но важни са били само спомените на тялото, така че ако тя умре на него му трябва само тялото.
От тук вече не ми я ясно, може би трябва да прочета по-свестен превод. Значи той иска те да търсят перата, за да може да "събудят" силата за прескачане през светове с помощта на Юко, която няма да има избор, но да изпълни желанието? И другите failed creations са провалени копия на кого..? Аз ли нещо не разбрах или наистина не го изясняват? Провалени копия на друг човек преди Сакура, който е имал нейния потенциал и също е можел да служи за нуждите на ФУР? И защо точно Xing Huo е останала тогава? Преди да продължа да си гадая за тях, трябва наистина да разбера дали се заблуждавам.
Към 179
3. Когато Сакура каза "because I`m the same", Куро-сама се изненада, но Фай гледаше нещо надолу. На бас, че пак е знаел
4. После това "Your Sakura is..waiting" къде, как, защо чака и какво въобще е правила през цялото това време? От къде клони Сакура знае, че го чака/очаква? И какво иска да каже клони Сакура със "в името на наистина най-скъпия ти човек..be free"?
5. И ключовият момент за мен идва тук "If those two keep on living ...it won`t end". Считайки, че клони Сакура вече я "няма", остана само клони /Шаоран/ - това не са "тези двамата". Също не може да се отнася и до Шаоран и истинската Сакура, защото го казва на Шаоран. Тогава.. клони и Уатануки? Или става дума за нещо съвсем друго, кето пак не съм разбрала?
И къде се затри клони? Да не изчезна когато съответната му Сакура "умря"? Не е въозможно, нали?
6. "I love you" момента наистина беше добър и признавам, че беше много красиво. Бяха се постарали страшно много да го нарисуват този път и има за какво.
7. Когато Кайл се появи много си се израдвах, че познах, че много скоро ще го видим :Р Сега когато историята отива към край, нищо няма да остане случайно и всеки герой трябва да си изпълни ролята.
Приликата не е случайна, да знаете. Ама и аз не знам защо
8. Големият въпрос е "ами сега какво!?", но понеже много малко остава до отговор няма и аз да мъча малкото мозъчни клетки ^^'
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Яну 25, 2008 11:10 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=15_1283841889.gif) |
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
![Anime Sekai Kenkyuuin Anime Sekai Kenkyuuin](./images/ranks/sayanmk.gif) |
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Freelancer написа: Стигнах момента когато двамата Syaoran се срещат и неможах много добре да резбера какво стана някой можели да ми обясни на кратко ?
Като се срещат, окото/душата на оригинала се връща в оригинала. С това в клонинга остава само контейнера(not rly, но това се разбира по-нататам), при което оригинала тръгва да убива контейнера, защото той няма душа. Но Сакура, осъзнава че.... спойлер ще е, ако не си чел последната глава -> (( осъзнава, че и тя е контейнер и спира Шаоран)), при което контейнера го пробожда. Малко преди това, контейнера зима окото на Фай, тъй като неговото магическо вече е извадено, защото е тръгнало към собственика си.. Т'ва е. Гледай втората ОВА, която излезе съвсем наскоро, там мн добре и красиво го обясняват.
Та, сега -последната глава.... YESSS, дано има още 5 тома ^^^ Но не ми се вярва. Тука вече прескочихме границата със смъртта, тъй че ръша ще е голям. Едно, че клонинга откачи, ама откачи не като машина, която не може да си свърши мисията и забива - откачи, като ЧОВЕК с душа! ЯРОСТ! Та той 100% ще погне създателя си, свършвайки яко драматично. А нашата банда, както казах още в момента, в който пристигнаха в Токио - тука стана като RPG за геймбой. Героите ни получиха яките ъпгрейди и сега започва 2ра част =D Ta Второ, че наште също ще бързат, за да успеят да спасят Сакурите..
С нетърпение очаквам да чуя, дали Фей Уонг е очаквал Фей с вампирска кръв, Шаоран в пълната си магия и Круо-пун с метална ръка, всичките освободени от каквито и да е проклятия :> Са ше му стане спечено :>
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Яну 28, 2008 2:05 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4341.jpg) |
Oni_no_ko |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
Регистриран на: Сря Май 03, 2006 12:06 am Мнения: 625 Местоположение: Bishounen~Land
|
Me suffered a major brain damage X_x
Леле как се четат 130 глави от тва нещо за 2 дни не е истина xD~. Айде до там дето се препокрива с анимето и двете ови - ОК. Ама след това направо ми се разказа играта. То не беше кръв, не бяха клонинги и близнаци, не беше чудо...мани мани
Доста на нагорно ми дойде след като си тръгнаха от Токио
Но как и да е... Единственото, което ще кажа за историята като цяло, преди да коментирам последните глави, е че от един момент нататък взе да става много нагласено. В смисъл, в момента когато Курогане си отряза ръката, аз вече се чудех какво ли ще стане, за да си я върне. И ето - дойде Фуума-мен и му донесе изкуствена ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) . Като се замисля никой май няма да остане с трайни физически повреди... Фай може да си върне окото, Шаоран....на него май нищо няма все още... Сакура я потрОшиха милата и накрая се оказа, че и тя била клонирана....
Та... Беше ми интересно кога Клони ще започне да се осъзнава. В интерес на истината беше малко безсмислено само да си ходи от свят на свят и да си събира пера. И к'во - казаха му едно "обичам те" и на пича му прищрака па взе, че мина в total bitch mode и са ш'си омтъщава човека, ама за къф и той не знае
И така.....сега ще видим какво ще стане по нататък и найвече дека е истинската Сакура...
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Фев 01, 2008 3:57 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=343_1369223116.jpg) |
Darkprince |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
|
За 181 chapter: Абеее, FWR WTF O_o?
- "Какво стана с истинската Sakura?"
- "Миии, след като създадох клонинга, тя се "разпадна" и изчезна"
Я пак? О_o
1. Бра'О бе, мама, пич си та дрънкаш ><. Като дойде онзи със cyber-ръката......, не, като дойдат тримата.....erm.... ![:calc:](./images/smilies/calc.gif) четиримата (май?)....колкото са там.... така ще те Одрънкат, НАдрънкат, ПРЕНАдрънкат и натаковат, че и трите букви нИ моИШ да сИ каИШ. И внимавай къде си държиш ръчичките ><.
2. Sakura = Kotori 2 ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) Ми нИ щЪ пЪ *цупи се* >< Вярно, че подобно сравнение (уравнение? ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ) не би било уместно, ама......
3. Абе, Watanuki, абе мАмче ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) КО ни напраЙ? ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Бива ли да ни вкарваш в такива филми? ><
4. Тази манга е/стана голяма мешаница, т.е наистина от всичко (досега излязло на CLAMP) е щипнато по нещо - сега като погледнах splash-страницата се сетих за CLOVER, даже Sakura ми заприлича на Su, пък и историята между нея и Kazuhiko почти си прилича с тази на C!Syaoran и C!Sakura
А и историята с близнетата Kamui и Subaru ми изглежда някак недовършена ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) , т.е. мисля си, че има нещо повече (може би? ![Idea :idea:](./images/smilies/icon_idea.gif) )
P.S. След 182 chapter ще има две седмици почивка (така изглежда ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) ), но за сметка на това ще има две поредни седмици -> xxxHolic (O, да! ![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif) )
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Фев 01, 2008 5:56 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4341.jpg) |
Oni_no_ko |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
Регистриран на: Сря Май 03, 2006 12:06 am Мнения: 625 Местоположение: Bishounen~Land
|
Darkprince написа: За 181 chapter: Абеее, FWR WTF O_o? - "Какво стана с истинската Sakura?" - "Миии, след като създадох клонинга, тя се "разпадна" и изчезна" Я пак? О_o 1. Бра'О бе, мама, пич си та дрънкаш ><. Като дойде онзи със cyber-ръката......, не, като дойдат тримата.....erm.... ![:calc:](./images/smilies/calc.gif) четиримата (май?)....колкото са там.... така ще те Одрънкат, НАдрънкат, ПРЕНАдрънкат и натаковат, че и трите букви нИ моИШ да сИ каИШ. И внимавай къде си държиш ръчичките ><.
Принце, уби ме честно
Но в интерес на истината и моята реакция беше подобна... За сметка на това ми се потвърждава предположението, че душата на истинската Сакура ще се merge-не с клонираното й тяло и по този начин душата й ще получи спомените от пътуването чрез тялото... Освен ако CLAMP не решат да обърнат всичко на 180° и да оборят и малкото останала логика в тая манга
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Фев 02, 2008 10:14 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1245_1262876890.png) |
Haruka |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
|
1. И аз имах същата реакция определено ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Как нормално си го каза сякаш ей така споменава какво е закусвал (a.k.a. колко хора си е хапнал с кафето)
Ама не, тва няма как да е. Ясно си го заявиха, че Сакура все още я има в 2 форми. Тооой се опитва да ни метне нещо
3. Уатануки върти няправо цял собствен Холивуд. Какво пак е правил О.о Цената ясно, че я е платил, но дори не се бях замисляла, че това може да включва забравяне, че я е платил О.о
Чудя се какво ли е забравил, при какви обстоятелство е платил, как точно? Юко каза, че е "същата цена като Сакура", а фактически на Сакура цената й беше да забрави само за Шаоран. А Уатануки нищо не помни.. Сега да не се окаже, че има някаква връзка с Кохане-чан.
4. Абсолютно вече ме обърка/побърка.
И този стремеж към хепи енд наистина взе леко да става прекален. Правят точно така както не обичам-първо създават драма, после оправят нещата и се оказва, че всичко ще е наред. Но за сега имам вяра в Клапм, че ще тръгнат добре нещата. Със сигурност мога да кажа, че е много напрегнат момент сега, толкова неща разкриват, че не пуска интереса просто.
ФУР бил в Клоу, омг О.о То е толкова очевидно, ама никой никога не го е третирал като такова. През цялото време сигурно си е седял до/под/над онези руини в друго време като Юко. Затова интересът на Фуджитака към тях е бил толкова голям. Около този човек със сигурност има още нещо недоизяснено.
А като казаха, че си е събирал души дадоха едни картинки, които ми приличаха на Холик историята с онова момиче с крилата, които трябваше да се откъснат от нея иначе щеше да умре или не помня точно как беше. Но явно и това е било свързано с неговите планове. Гледайте само как сега всяка една история от Холик ще се окаже свързана по някакъв начин с ФУР и неговите планове.
5. Забелязахте ли, че Сей-чан е бил "поканен" или поне така каза Фуума. Явно Томойо пак имала нещо на ум
Уау за Холик и жалко за Тсубаса. Но сега със сигурност ще ни обяснят малко нещата и от другата страна.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Фев 04, 2008 2:06 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6551_1301427843.png) |
oversoul |
RyuKo FanSubs |
|
Тази глава изясни доста неща от Холика, включително и защо толкова разтягат арка с Кохане, както и защо излизат главите толкова рядко ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) А иначе много се израдвах, че Уатануки е платил - иначе щеше да стане прекалено - то какво им остана да им вземе О.о Малко ме разтревожи изказването за Сакура на FWR - това означава ли, че няма да има по една Сакура за Шаро и за Клони ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) (joking, не ми обръщайте много внимание ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) )
_________________ My Music - OverSoul A.K.A Plamen Tsvetanov
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|