Дата и час: Пет Фев 07, 2025 10:56 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 2 от 17 [ 243 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 17  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Яну 29, 2008 10:02 pm 

Определено е недомислен ...
Изкарали са го като блондинка :lol:

Но мен някакси ме кефи идеята за фанатизиран клечест бишонен търсещ и той не знае какво. Има уменията и физическите показатели, следователно с Ланселот изразвнява 1в1 почти всичко със земята :D
Suzaku е машина ...

Лулу му лепна обаче кофти проклятието :lol:
...следователно ако не измислят нещо по разчупено Сузаку няма как да има "Голямата Flashy саможертвена смърт" присъща на този тип герои :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Яну 29, 2008 10:12 pm 
Аватар

Bleed4me написа:
Лулу му лепна обаче кофти проклятието :lol:
...следователно ако не измислят нещо по разчупено Сузаку няма как да има "Голямата Flashy саможертвена смърт" присъща на този тип герои :lol:

=)) Просто колко правота има в тези думи :lol:
За Сузако аз в началото на анимето го харесвах, ама като показа до каква степен стига заради "идеалите си" малко в множко ми дойде. В началото го възприемах като хипокрит, който щом опре ножа до кокала ще си покаже истинското лице и ще се промени, но когато показаха, че найстина си вярва просто е прекалено глупаво, че да го вземеш насериозно :? Сега поне втори сезон ще се бие заради самия себе си, така че смятам че ще има и истинска причина да ме дразни с обсесия "Must kill Lulu" :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Яну 30, 2008 12:18 am 
Аватар

Ashura написа:
Излезе ново трейлърче нещо подобно на второто само че с добавени някои сцени.Просто тоя сезон ще бъде лууудница...
Trailer 3

заради теб получих сърдечен удар и сега чакам линейката да дойде да ме прибере Цели 2 месеца още :( Това не е реално, не е чесно!! Прекалено много трейлъри има за крехкото ми здраве>< :lol:

Edit: Не забелязах веднага но геаса на Лулу е дезактивиран :o
И ми хрумна още една малко лудика идея. Новото хлапе в действителност е нанали, след като тя самата е получила някакъв тип гиас ОО Знам слабо вероятно но в една от сцените малко ми напомни на нея^^

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Яну 30, 2008 6:58 pm 
Аватар

подкрепям faye за теорията за Нанали ^^" и аз забелязах че мн прилича на нея О.о'

а за geass-а ми е мн интересно как е успял да го дезактивира О.о

нз как ще идържа още 2 месеца
Изображение

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Яну 30, 2008 7:19 pm 
Аватар

Почти е сигурно, че Роло НЕ Е Нанали. А за геаса на Лулу засега можем само да гадаем какво точно е станало.

Оф, още само два месеца и няколко дни до началото на новия сезон.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Яну 30, 2008 7:46 pm 
Аватар

А защо ли Снимката на Zero(Lulu) беше задраскана на 1 момент ... показваха го на 1 видео стена и задраскана :o ... в смисъл че е разкрит или лол :o

шото на тези които бяха хванати от "опълчението" имаха надпис че са арестувани .... пък на Лулу 1 червен хикс .... да е eliminated не е .... да са го убили си личи че не са .... :o

едит: а можеби само си мислят че е мъртав ( баси конспирациите)

Последна промяна Wizarda на Сря Яну 30, 2008 7:53 pm, променена общо 1 път

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Яну 30, 2008 7:52 pm 
Аватар

Обявили са го за мъртъв, явно. Това, че не е, няма значение - важното е хората да си мислят, че е. :)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Яну 30, 2008 7:57 pm 
Аватар

И видях някакъв нов пич или просто не съм го виждал ... с дълга черна коса ,облечен в синьо :o

в трейлара на 0:32 се вижда ясно

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Яну 30, 2008 8:05 pm 
Аватар

Wizarda написа:
И видях някакъв нов пич или просто не съм го виждал ... с дълга черна коса ,облечен в синьо :o

Тоя е от Китайската Федерация. Доколкото разбрах го има съвсем за кратко в първия сезон (толкова за кратко, че въобще не си го спомням :drop: )

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Яну 30, 2008 8:08 pm 
Аватар

Wizarda написа:

Него го имаше още в първия сезон но сега ще му стане ясна ролята :D
Ама не е истина просто. Има 2 месеца и кусур до излизането на първи епизод но вече има повече активност в тази тема отколкото в 1000 други :lol:

А тоз новия предполагам ще е японското лице на зеро който се връща от мъртвите :lol: Ще бъде шоу^^
*Само да са посмели да го развалят! Само да са посмели да го развалят!* ще има нов термин Отакурист :lol: :twisted:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Яну 30, 2008 8:28 pm 
Аватар

faye написа:
Wizarda написа:

Него го имаше още в първия сезон но сега ще му стане ясна ролята :D
Ама не е истина просто. Има 2 месеца и кусур до излизането на първи епизод но вече има повече активност в тази тема отколкото в 1000 други :lol:

А тоз новия предполагам ще е японското лице на зеро който се връща от мъртвите :lol: Ще бъде шоу^^
*Само да са посмели да го развалят! Само да са посмели да го развалят!* ще има нов термин Отакурист :lol: :twisted:
мдам :) много хора харесват анимето :) .... много ми е интересно ко ще стане с The Order Of The Black Knights и Japanese Rebelion ... от трейлъра си личи че са заловени ... нали още в първия сезон ги предадоха ...... :?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Яну 31, 2008 12:30 am 
Аватар
Masaka?!

Това, че са заловени дава възможност за поне 2, 3 еп-а 'бягство от затвора', спонсорирано от Zero....

Най-ме притеснява това, че Лулу няма Гиас... ;/ НЗ какво е станало на оная престрелка, но не виждам как ще му се махне умението... освен ако не е прекъснал договора си? В един кратък момент от трейлъра му дават само дясното око, а лицето му е сбръчкано...

Btw, червеният хикс не е над Лулу, а е над Zero... Просто си мислят, че Zero е мъртъв...

Роло наистина може да е Нанали... обаче съм му виждал картинки гол до кръста, гадината е момче... или Нанали е плоска като дъска - едно от двете... :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Яну 31, 2008 10:54 am 
Аватар

Morridin написа:
Роло наистина може да е Нанали... обаче съм му виждал картинки гол до кръста, гадината е момче... или Нанали е плоска като дъска - едно от двете... :lol:

За това, че Нанали е плоска като дъска никой няма съмнения :lol:
На мен дори не ми е минало през ума, че може да е тя, но сега ми давате тази идея. Така като го гледам наистина прилича, а и ще е сладко ако Нанали реши, че трябва да направи нещо и да помогне за дейноста на Лулу. Стана ми много смешно обаче като го дадоха с онзи "злобен поглед" някакво жалко подобие на този на Лулу. И си искам Лулу за главен герой пък, не го искам Роро. /това вече е жестока подигравка с имената/
Иначе впечатления от трейлара- хубаво изглежда, но все още имам малко съмнения отнасящи се до новия, но..ще видим. Сега не мога да го прегледам пак, но като се прибера ще видя дали я имаше Нанали в трейлъра. И това за кръста също.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Фев 09, 2008 8:18 pm 
Аватар
Masaka?!

Нова реклама на Coge Geass пусната във времето на рекламите на последния еп на Gundam WC.
http://www.dailymotion.com/video/x4bjk7_code-geass-r2-cm1_shortfilms

Всъщност няма никакви нови кадри (май), освен малко по-ясно лицето на пича от Китайската федерация (от там беше, нали?), но пък за сметка на това почти е сигурно, че музикалният фон е от новия opening. :D

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Фев 09, 2008 8:34 pm 
Аватар

Търпението ми е вече на привършване :( :D
Изгледах отново последните епове на първи сезон -> СС и Мариан са в комбина !? Това как съм го пропуснала Оо

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 2 от 17 [ 243 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 17  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]