|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 10:56 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Яну 29, 2008 10:02 pm |
Bleed4me |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Сря Ное 02, 2005 9:47 pm Мнения: 2991 Местоположение: Германия, Бремен
|
Определено е недомислен ...
Изкарали са го като блондинка
Но мен някакси ме кефи идеята за фанатизиран клечест бишонен търсещ и той не знае какво. Има уменията и физическите показатели, следователно с Ланселот изразвнява 1в1 почти всичко със земята
Suzaku е машина ...
Лулу му лепна обаче кофти проклятието
...следователно ако не измислят нещо по разчупено Сузаку няма как да има "Голямата Flashy саможертвена смърт" присъща на този тип герои
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Яну 29, 2008 10:12 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=407_1470342821.png) |
faye |
|
|
Bleed4me написа: Лулу му лепна обаче кофти проклятието ...следователно ако не измислят нещо по разчупено Сузаку няма как да има "Голямата Flashy саможертвена смърт" присъща на този тип герои ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
![=))](./images/smilies/=)).gif) Просто колко правота има в тези думи
За Сузако аз в началото на анимето го харесвах, ама като показа до каква степен стига заради "идеалите си" малко в множко ми дойде. В началото го възприемах като хипокрит, който щом опре ножа до кокала ще си покаже истинското лице и ще се промени, но когато показаха, че найстина си вярва просто е прекалено глупаво, че да го вземеш насериозно ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) Сега поне втори сезон ще се бие заради самия себе си, така че смятам че ще има и истинска причина да ме дразни с обсесия "Must kill Lulu"
_________________ <3
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Яну 30, 2008 12:18 am |
faye |
|
|
Ashura написа: Излезе ново трейлърче нещо подобно на второто само че с добавени някои сцени.Просто тоя сезон ще бъде лууудница... Trailer 3
заради теб получих сърдечен удар и сега чакам линейката да дойде да ме прибере Цели 2 месеца още ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) Това не е реално, не е чесно!! Прекалено много трейлъри има за крехкото ми здраве><
Edit: Не забелязах веднага но геаса на Лулу е дезактивиран
И ми хрумна още една малко лудика идея. Новото хлапе в действителност е нанали, след като тя самата е получила някакъв тип гиас ОО Знам слабо вероятно но в една от сцените малко ми напомни на нея^^
_________________ <3
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Яну 30, 2008 7:46 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6246_1395649097.jpg) |
Wizarda |
|
Регистриран на: Чет Яну 04, 2007 10:01 pm Мнения: 2739 Местоположение: Delta Quadrant
|
А защо ли Снимката на Zero(Lulu) беше задраскана на 1 момент ... показваха го на 1 видео стена и задраскана ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) ... в смисъл че е разкрит или лол
шото на тези които бяха хванати от "опълчението" имаха надпис че са арестувани .... пък на Лулу 1 червен хикс .... да е eliminated не е .... да са го убили си личи че не са ....
едит: а можеби само си мислят че е мъртав ( баси конспирациите)
Последна промяна Wizarda на Сря Яну 30, 2008 7:53 pm, променена общо 1 път
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Яну 30, 2008 7:57 pm |
Wizarda |
|
Регистриран на: Чет Яну 04, 2007 10:01 pm Мнения: 2739 Местоположение: Delta Quadrant
|
И видях някакъв нов пич или просто не съм го виждал ... с дълга черна коса ,облечен в синьо
в трейлара на 0:32 се вижда ясно
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Яну 30, 2008 8:05 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1967.jpg) |
shadowblack |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Чет Яну 05, 2006 7:16 pm Мнения: 1343 Местоположение: Пловдив
|
Wizarda написа: И видях някакъв нов пич или просто не съм го виждал ... с дълга черна коса ,облечен в синьо ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) в трейлара на 0:32 се вижда ясно
Тоя е от Китайската Федерация. Доколкото разбрах го има съвсем за кратко в първия сезон (толкова за кратко, че въобще не си го спомням ![:drop:](./images/smilies/drop.gif) )
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Яну 30, 2008 8:08 pm |
faye |
|
|
Wizarda написа: И видях някакъв нов пич или просто не съм го виждал ... с дълга черна коса ,облечен в синьо ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) в трейлара на 0:32 се вижда ясно
Него го имаше още в първия сезон но сега ще му стане ясна ролята
Ама не е истина просто. Има 2 месеца и кусур до излизането на първи епизод но вече има повече активност в тази тема отколкото в 1000 други
А тоз новия предполагам ще е японското лице на зеро който се връща от мъртвите ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Ще бъде шоу^^
*Само да са посмели да го развалят! Само да са посмели да го развалят!* ще има нов термин Отакурист
_________________ <3
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Яну 30, 2008 8:28 pm |
Wizarda |
|
|
faye написа: Wizarda написа: И видях някакъв нов пич или просто не съм го виждал ... с дълга черна коса ,облечен в синьо ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) в трейлара на 0:32 се вижда ясно Него го имаше още в първия сезон но сега ще му стане ясна ролята Ама не е истина просто. Има 2 месеца и кусур до излизането на първи епизод но вече има повече активност в тази тема отколкото в 1000 други А тоз новия предполагам ще е японското лице на зеро който се връща от мъртвите ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Ще бъде шоу^^ *Само да са посмели да го развалят! Само да са посмели да го развалят!* ще има нов термин Отакурист ![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif) мдам ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) много хора харесват анимето ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) .... много ми е интересно ко ще стане с The Order Of The Black Knights и Japanese Rebelion ... от трейлъра си личи че са заловени ... нали още в първия сезон ги предадоха ......
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Яну 31, 2008 12:30 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1603_1254660360.jpg) |
Morri D'in |
Masaka?! |
|
Това, че са заловени дава възможност за поне 2, 3 еп-а 'бягство от затвора', спонсорирано от Zero....
Най-ме притеснява това, че Лулу няма Гиас... ;/ НЗ какво е станало на оная престрелка, но не виждам как ще му се махне умението... освен ако не е прекъснал договора си? В един кратък момент от трейлъра му дават само дясното око, а лицето му е сбръчкано...
Btw, червеният хикс не е над Лулу, а е над Zero... Просто си мислят, че Zero е мъртъв...
Роло наистина може да е Нанали... обаче съм му виждал картинки гол до кръста, гадината е момче... или Нанали е плоска като дъска - едно от двете...
_________________ wwwwwwwwwwwwwwwww
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Яну 31, 2008 10:54 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1245_1262876890.png) |
Haruka |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
|
Morridin написа: Роло наистина може да е Нанали... обаче съм му виждал картинки гол до кръста, гадината е момче... или Нанали е плоска като дъска - едно от двете... ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
За това, че Нанали е плоска като дъска никой няма съмнения
На мен дори не ми е минало през ума, че може да е тя, но сега ми давате тази идея. Така като го гледам наистина прилича, а и ще е сладко ако Нанали реши, че трябва да направи нещо и да помогне за дейноста на Лулу. Стана ми много смешно обаче като го дадоха с онзи "злобен поглед" някакво жалко подобие на този на Лулу. И си искам Лулу за главен герой пък, не го искам Роро. /това вече е жестока подигравка с имената/
Иначе впечатления от трейлара- хубаво изглежда, но все още имам малко съмнения отнасящи се до новия, но..ще видим. Сега не мога да го прегледам пак, но като се прибера ще видя дали я имаше Нанали в трейлъра. И това за кръста също.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Фев 09, 2008 8:18 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1603_1254660360.jpg) |
Morri D'in |
Masaka?! |
|
Нова реклама на Coge Geass пусната във времето на рекламите на последния еп на Gundam WC.
http://www.dailymotion.com/video/x4bjk7_code-geass-r2-cm1_shortfilms
Всъщност няма никакви нови кадри (май), освен малко по-ясно лицето на пича от Китайската федерация (от там беше, нали?), но пък за сметка на това почти е сигурно, че музикалният фон е от новия opening.
_________________ wwwwwwwwwwwwwwwww
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|