Дата и час: Съб Фев 01, 2025 5:48 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 10 от 38 [ 558 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 38  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Яну 28, 2008 8:08 pm 
Аватар

Всъщност по-силен е твърде относително понятие.Когато говорим за нинджи от такъв ранг и с такива умения не можем просто да изведем твърдения от тоя тип.Евентуално силите са изравнени с лек превес от едната страна,но в тия битки и късмет си трябва.И подкрепа,истечение на обстоятелствата. Не вярвам Джирая да беше по-силен от Пейн,но можеше да подеби.Е,да,загуби,но...
Наруто не е по-силен от около 90% от противниците си.
Идеята ми е,че зависи от случая.А и на Пейн му е през чакрата за тва кой всъщност командва.Той си има свои цели...

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Яну 28, 2008 10:11 pm 

оро е гей.оро учи саске на специалните си умения.следователно специалното умение на саске-гей джутсу :P
ще го използва срещу наруто :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Яну 28, 2008 10:58 pm 
Аватар
RyuKo FanSubs

Mitizaro написа:
Orochimaru си беше гей.

Добро утро :lol: Как спа?
То за това толкова е харесал Саске и за това е изоставил Анко :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Яну 29, 2008 1:32 am 
Аватар

Mitizaro...На негово място щях да изчукам Karin. so true... тая има някво дрийм боди и особено нейния дрийм гъз...
само да не е като приятелката деба... стигна ли до гъзъ и бега... ама не вервам... тая ще е послушна и ще праи квото и кажеш :)...

и в допълнение...
Накрая ще остане само 1...

На бас, че тоя 1 ще е конохамарууу, като конохамару ще нареди да изобразят лицето на наруто на планината заедно с другите хокагета или няква грамадна статуя ще му направи... той ще стане некво хокаге...
Наруто ще умре в бой, Сасуке може би... Сакура 99%... което ще подлуди наруто и ще вземе контрол под 7/8 опашки...

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Яну 29, 2008 7:10 am 

за джирая ще искара 7,8 а за сакура ще са поне 70,80 :twisted:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Яну 29, 2008 1:53 pm 
Аватар

Не смятам,че Саске е готов да бие Итачи,още много далече е,докато не разкрие своя "MS" :wink: Подозирам,че ще се бие отново с Наруто и тогава и двамата ще дадат всичко.Ще бъде яко ако Наруто успее да контролира "Kyubi"както го е правел Мадара,тогава ще може да срита на всеки задника:)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Яну 29, 2008 2:27 pm 
Аватар
Pugnus Dei

Всички много смятате и мислите. Почакайте и ще видите, аз дори не виждам на какви основи базирате предполженията си кой ще живее и кой ще умира? :o :o

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Яну 29, 2008 5:39 pm 
Аватар

Mitizaro,брато!
Вярно.Затова и исках да обясня простичкия факт,че реплики от типа тоя е по-силен от оня поне в тези случай не са много уместни.Пък Киши ,каквото иска да прави.:)
Карин съкс.Как може някой да харесва това подобие на женско същество?Има къси крака и не знам как е успял Киши,ноя е нарисувал с увиснал задник. :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Яну 30, 2008 7:28 am 
Аватар

Zenith написа:
Mitizaro,брато!
Вярно.Затова и исках да обясня простичкия факт,че реплики от типа тоя е по-силен от оня поне в тези случай не са много уместни.Пък Киши ,каквото иска да прави.:)
Карин съкс.Как може някой да харесва това подобие на женско същество?Има къси крака и не знам как е успял Киши,ноя е нарисувал с увиснал задник. :lol:

аа стига а, аз га четах чаптера с нея беше мноо яка :)... дай снимка да видим дали е такава каквато казваш... въпреки, че знам, че не е!

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Фев 01, 2008 12:40 am 
Аватар

Хахах какво видях в mangashare просто много смешно ми стана хах защо учихите просто не си сменят очите? Не виждам какво може да ги спре.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Фев 01, 2008 3:08 am 
Аватар

Мицаро, не е зле да освободиш малко напрежението, пусни си хентяйче, или снимка на карин си принтираи и си бутни една костурка че тогава ми я хвали тая рисуваната :lol: , а тая вечер ще се тупат здравата братята ;)))

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Фев 01, 2008 3:30 am 

Ако сега Саске победи САМ брат си, който има и мангекю ще бъде егати ебавката :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Фев 01, 2008 3:47 am 
Аватар

не ми се вярва както се видя той до сега не знаеше за кво става въпрос, в генджутсу ли е не е ли.Макар, че всичко е възможно.Аз ще викам за Саске, дано да бие, ейй голямо стори тая манга, от заплетено по заплетено :)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Фев 01, 2008 10:01 am 

nikibl8 написа:
не ми се вярва както се видя той до сега не знаеше за кво става въпрос, в генджутсу ли е не е ли.Макар, че всичко е възможно.Аз ще викам за Саске, дано да бие, ейй голямо стори тая манга, от заплетено по заплетено :)
аз сериозно мисля , че ще мине 3тия им незаконен и незнаен брат , ще си вземе по едно око и такам ... после ще се млатят с Мадара поради лични причини като откраднато гадже в детската градина.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Фев 01, 2008 11:03 am 
Аватар

Единствения смислен начин по който Саске може да победи Итачи е или той самия да има или да отключи по време на битката МШ или Итачи да ослепее, което естествено ще стане в колуминационния момент когато след завършващата си реч големия брат ще е на 1 джитсу разстояние от победата.

Проблема е, че най-вероятно Киши ще премести действието поне веднъж от битката и отидоха 10 чаптъра докато Саске бие. Има ли въобще някой който се съмнява в последното? :roll: :D

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 10 от 38 [ 558 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 38  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]