с моя случай е семестъра ама айде.
математика: 6
програмиране: 6
физика: 3
материали в електрониката: 4
английски език: 6
въведение в комуникационната и компютърната техника и технологии: 5
средно: 5.00
Последна промяна 640509-040147 на Пет Фев 01, 2008 8:36 pm, променена общо 1 път
_________________ and don't panic.
Др. Хаус написа:
Rational arguments don’t usually work on religious people. Otherwise there would be no religious people.
Сезон 4, епизод 2
Заглавие:
Публикувано на: Вто Яну 29, 2008 1:13 am
samara
Регистриран на: Пон Юли 18, 2005 8:39 pm Мнения: 2483 Местоположение: някъде в облаците
Ам знам само някои предмети
БЕЛ-5
Математика-май е 6 Физическо-6
Живопис -6(машинааа )
Рисуване-5
Скулптура-6(не че нещо мога да направя ма той си ги пише така)
по Грим на срочния изпит има 4(мамицата им тия хора са пълни идеоти )а по аксесоари със грим и перука имам 6
Ам знам само някои предмети БЕЛ-5 Математика-май е 6 Физическо-6 Живопис -6(машинааа ) Рисуване-5 Скулптура-6(не че нещо мога да направя ма той си ги пише така) по Грим на срочния изпит има 4(мамицата им тия хора са пълни идеоти )а по аксесоари със грим и перука имам 6
по другите предмети нямаме срочна
Ооо,начи си дочакала да разбереш оценките по грим Дано мойта да е хубава щото с тва "стимулиращо" 3,50 по живопис се чувствам стимулирана да убия даскалката
5.62 имам петици по Англииски (незнам що винаги имам 5), Физика (Мразя класната ми), Литература (на косъм 6) и География(Директорката ни преподава на всичкото отгоре ми е леля, пък и много мразя географията)
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 15 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения