|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 5:49 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Яну 28, 2008 8:08 pm |
|
Zenith |
|
|
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
Всъщност по-силен е твърде относително понятие.Когато говорим за нинджи от такъв ранг и с такива умения не можем просто да изведем твърдения от тоя тип.Евентуално силите са изравнени с лек превес от едната страна,но в тия битки и късмет си трябва.И подкрепа,истечение на обстоятелствата. Не вярвам Джирая да беше по-силен от Пейн,но можеше да подеби.Е,да,загуби,но...
Наруто не е по-силен от около 90% от противниците си.
Идеята ми е,че зависи от случая.А и на Пейн му е през чакрата за тва кой всъщност командва.Той си има свои цели...
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Яну 28, 2008 10:11 pm |
ki6i |
|
|
|
оро е гей.оро учи саске на специалните си умения.следователно специалното умение на саске-гей джутсу
ще го използва срещу наруто
_________________ Конохамару ThE bEsT
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Яну 29, 2008 1:32 am |
|
123Ichiban |
|
|
Регистриран на: Нед Фев 25, 2007 9:11 pm Мнения: 89 Местоположение: Раковски
|
Mitizaro... На негово място щях да изчукам Karin. so true... тая има някво дрийм боди и особено нейния дрийм гъз...
само да не е като приятелката деба... стигна ли до гъзъ и бега... ама не вервам... тая ще е послушна и ще праи квото и кажеш ...
и в допълнение...
Накрая ще остане само 1...
На бас, че тоя 1 ще е конохамарууу, като конохамару ще нареди да изобразят лицето на наруто на планината заедно с другите хокагета или няква грамадна статуя ще му направи... той ще стане некво хокаге...
Наруто ще умре в бой, Сасуке може би... Сакура 99%... което ще подлуди наруто и ще вземе контрол под 7/8 опашки...
_________________ 123
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Яну 29, 2008 1:53 pm |
|
ShinChan |
|
|
|
Не смятам,че Саске е готов да бие Итачи,още много далече е,докато не разкрие своя "MS" Подозирам,че ще се бие отново с Наруто и тогава и двамата ще дадат всичко.Ще бъде яко ако Наруто успее да контролира "Kyubi"както го е правел Мадара,тогава ще може да срита на всеки задника:)
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Яну 29, 2008 5:39 pm |
|
Zenith |
|
|
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
Mitizaro,брато!
Вярно.Затова и исках да обясня простичкия факт,че реплики от типа тоя е по-силен от оня поне в тези случай не са много уместни.Пък Киши ,каквото иска да прави.
Карин съкс.Как може някой да харесва това подобие на женско същество?Има къси крака и не знам как е успял Киши,ноя е нарисувал с увиснал задник.
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Яну 30, 2008 7:28 am |
|
123Ichiban |
|
|
Регистриран на: Нед Фев 25, 2007 9:11 pm Мнения: 89 Местоположение: Раковски
|
Zenith написа: Mitizaro,брато! Вярно.Затова и исках да обясня простичкия факт,че реплики от типа тоя е по-силен от оня поне в тези случай не са много уместни.Пък Киши ,каквото иска да прави. Карин съкс.Как може някой да харесва това подобие на женско същество?Има къси крака и не знам как е успял Киши,ноя е нарисувал с увиснал задник.
аа стига а, аз га четах чаптера с нея беше мноо яка ... дай снимка да видим дали е такава каквато казваш... въпреки, че знам, че не е!
_________________ 123
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Фев 01, 2008 3:08 am |
|
nikibl8 |
|
|
|
Мицаро, не е зле да освободиш малко напрежението, пусни си хентяйче, или снимка на карин си принтираи и си бутни една костурка че тогава ми я хвали тая рисуваната , а тая вечер ще се тупат здравата братята ))
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Фев 01, 2008 10:01 am |
Hajutze |
|
|
|
nikibl8 написа: не ми се вярва както се видя той до сега не знаеше за кво става въпрос, в генджутсу ли е не е ли.Макар, че всичко е възможно.Аз ще викам за Саске, дано да бие, ейй голямо стори тая манга, от заплетено по заплетено аз сериозно мисля , че ще мине 3тия им незаконен и незнаен брат , ще си вземе по едно око и такам ... после ще се млатят с Мадара поради лични причини като откраднато гадже в детската градина.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|