|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 5:45 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Яну 27, 2008 11:41 pm |
|
123Ichiban |
|
|
Регистриран на: Нед Фев 25, 2007 9:11 pm Мнения: 89 Местоположение: Раковски
|
ще е много яко ако наруто иде да тренира някаде при майка си например ...
Като гледам битката със сасуке и итачи и ми идва един цигат... оставам на вас да се сетите от къде е...
- I need you.
- Ще скъсам.
- I need you.
- Ще скъсам.
- I need you.
- Кажи ми още веднъж ай нийд ю и ща...
_________________ 123
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Яну 28, 2008 12:17 am |
|
Moondance |
|
|
Регистриран на: Нед Яну 20, 2008 6:46 pm Мнения: 193 Местоположение: dunno :}
|
123Ichiban написа: ще е много яко ако наруто иде да тренира някаде при майка си например ... Като гледам битката със сасуке и итачи и ми идва един цигат... оставам на вас да се сетите от къде е... - I need you. - Ще скъсам. - I need you. - Ще скъсам. - I need you. - Кажи ми още веднъж ай нийд ю и ща... Боби Турбото
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Яну 28, 2008 4:31 am |
|
zlolub |
|
|
|
очаквам скоро да се съберат Тоби,Какаши,Итачи,Наруто,Саске и още там кой ви доиде на ум,и да започнат да си сменят очите
its all about the power
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Яну 28, 2008 10:29 am |
|
Uchiha Madara' |
|
|
|
ki6i написа: най-силния от добрите беше елиминиран демек джирая и то само от пейн, който се смята за по кекав от тоби.
Ти пък от къде разбра че е по кекав от Тоби?Как се смята така?
Да не ти напомням че Пейн е победил Ханзо, който сам е отрепал една орда нинджи, и е пощадил тримата Санини (като тогава им е дал и титлата) само защото единствено те били оцелели.Е на Пейн ако му викаш кекав, аз за останалите просто незнам.
_________________ Simply the Best
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Яну 28, 2008 12:42 pm |
ThaiArt |
|
|
|
Coool .... Tobi с постоянен мангекю
Айде бе .. искам да видя как Кисаме се бие с онуй гадното лапе
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Яну 28, 2008 1:03 pm |
|
Uchiha Madara' |
|
|
|
Selem написа: Защото Тоби е лидера на Акатсуки.... логика братле не само сляпа фенбойщина.
Е, братле не ти виждам логиката.Щом Тоби е създал Акатсуки е логично той да е лидера, нали ?А кой е най - силния в Акатсуки вече е отделен въпрос.
_________________ Simply the Best
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Яну 28, 2008 7:30 pm |
|
Logrus |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
Moondance написа: Възможно е Пейн да е по-силен от Тоби,но ако приемем че Тоби е Мадара,защо Пейн приема заповедите му!? Едвали ако е по-силен би ги приел
Това е по детски наивно. Всеки би приел заповеди от всеки, стига да има изгода от това (или да е въпрос на чест, дълг и тн.).
Никъде не е казано каква е връзката Пейн<->Мадара и е наивно да си вадите изводи, че Мадара е по-силен от него, само защото му се пада шеф ...
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|