Дата и час: Чет Мар 06, 2025 7:57 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 3 от 15 [ 222 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 15  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Яну 23, 2008 12:10 am 
Аватар

Ама и аз иам един ъкъъъъъъъъъъъъл всичко ви измислих а? "Кухо тук, кухо и там!"

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Яну 23, 2008 12:21 am 
Аватар

...

Последна промяна Joy на Пон Окт 28, 2013 9:51 pm, променена общо 1 път

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Яну 23, 2008 11:02 pm 
Аватар

МАдами и господа позволете аз да продължа, предишния път бях принудена от майка си да оставя компютъра.

Тя хвана за ръка Саске и го поведе към банята. На вратата го пусна и започна да ровичка в шкафа под мивката, след което извади кутия с прах за пране на която пишеше "Нинджа прах за пране". Това накара Саске да се усмихне, защото да има специален нинджа прах за пране си беше смешно. Сакура му обясни колко прах да сложи в чашката и в коя преграда да го изсипе. Той благодари и изчезна. Успокоена, че най-после може да поспи, момичето си легна и сладко заспа. След няколко часа отвори очи и видя срещу себе си някой да се усмихва. Зрението й беше сънено-замъглено, но след секунди разбра, че това е Саске, легнал до нея. Той гледаше спокойно, сякаш се наслаждаваше на Сакура, която тъкмо се събуждаше.
-Саске?
-Какво?
-Какво правиш тук? Какво стана с прането?
-Не знаех как да включа пералнята и дойдох тук, но ти спеше толкова СЛАДКО, че не исках да те будя, затова легнах до теб и зачаках да се събудиш.
-Ами Наруто?
-Той отиде да "ремонтира" апартамента си.
-Пффф ха-ха-ха-ха!
Тя стана от леглото и бързо се оправи, след това тръгнаха към дома на Саске. Сакура нагласи всичко и включи пералнята.
-Готово! Всичко е наред, като изпере ще я изключиш оттук. Ясно?
-Да.
-Добре, аз ще тръгвам, чао.
-Чао - каза тъжно Саске. Сакура вършеше у тях всичката домакинска работа много добре, у Саске също беше пълно с такава работа, но той не можеше да прави нищо. А и в компанията й му беше приятно. Сакура тръгна към дома на Хината и почука.
-Здравей, Сакура!
-Здрасти, Хината! Искаш ли да излезем по магазините?
-Защо не? Ей сега идвам - момичето изчезна и се появи след минутка.
Двете отидоха до Тен Тен и до Темари, после и до Ино. Всички се запътиха към мола с усмивки, предвещаващи щуро пазаруване.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Яну 23, 2008 11:26 pm 
Аватар

Sakura Uchiha написа:
Всички се запътиха към мола с усмивки, предвещаващи щуро пазаруване.[/color] [/b]

Жена с пари като луд с автомат
:lol: :lol: :lol: :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Яну 24, 2008 12:24 am 
Аватар

...

Последна промяна Joy на Пон Окт 28, 2013 9:51 pm, променена общо 1 път

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Яну 24, 2008 4:51 pm 
Аватар

Sorry about the PINK (panter). Искам да продължа ама стаам нахална. Идеята ми е Темари да влене в магазин за ветрила и да види няква томбола за почивка на Карибите (Pirates of the Caribbean are the best!) за 10 човека и те да спечелят - Хината с Наруто, Неджи с Тен Тен, Темари с Шикамару, Ино с Киба, а Сакура със Саске (Лий да си ръфа цветята). Ако на някой му аресва идеята да пише във фика. :P

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Яну 24, 2008 5:11 pm 
Аватар

Темари беше пребита и уморена от това пазарене по магазините. Ръцете вече й бяха на отоци ат торбите. Господи колко тежаха тези торби!!! Тя реши да мине по-напряко през една малка уличка. Изведнъж в края на уличката се очерта човешка фигура. Темари забави ход и вдигна гарда си на макс. Кой ли беше по това време в тази част на селото? Колкото повече приближаваше фигурата толкова повече разбираше,че познава тази персона. Темари зяпна:
- Саске?! Какво правиш тук? Не трябваше ли да си на мисия с другите :shock: ?
Темари не вярваше на очите,много добре занеше,че Саске не от типа купонджий,който биха излезли по това време. По-добре за ниго би било да си седи вкъщи.Кого ли чакаше?
- Аа, здрасти!-каза тихо и хладно Саске- чакам..

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Яну 25, 2008 12:16 am 
Аватар

Хаха,забавно е!Дотук много ми харесва,продължавайте в същия дух!!! :D По някое време може да се включа,ако измъдря нещо :D
П.С. : Sakura Uchiha,идеята ти е щура кефи ме :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Яну 25, 2008 12:17 am 
Аватар

Местоположение: Paradise Lost /otoko-tachi ha ikutsu mono umi wo wadari!
Много Sasusaku се правят :o :o :o

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Яну 25, 2008 10:44 am 

-Чакам...-Отговори Сасуке
-ами добре тогава аз ще тръгвам !чао Сасуке!-каза Темари и мина покрай него.Сасуке всъщност се надяваше Сакура да мине по тази улица.неслед дълго тя се зададе с страшно много чанти в ръце(нали е била на пазар :D).
-Сасуке-кун?!Какво правиш тук?
-Искаш ли да ти помогна с покупките?-попита Сасуке без да отговори на нейният въпрос.Сакура кимна и черноокото момче взе чантите от ръцете й.Двамата се запътиха към дома на Сакура.Когато стигнаха тя отвори вратата и покани Сасуке да влезе.
-Всъщност ти не ми отговори на въпроса.Какво правеше на онази улица?-запита Сакура
-Ами аз исках да...

Хайде следващият

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Яну 25, 2008 2:02 pm 
Аватар

"Ами ..."-Саске се помъчи да измисли нещо,но нищо не му идваше наум.-"излезнах на чист въздух за да събера мислите си"-Измърмори той като погледна Сакура със крайчеца на окото си.
Сакура го погледна изпитателно-"Саске-кун,все още не си се възстановил добре !Трябва да лежиш повече!"
"Хн"-каза Саске като остави чантите на масата.
"Ано,Саске-кун..Благодаря ти,за това че ми помогна с чантите!" - каза Сакура и му подари усмивката която пазаше САМО за него.
Саске усети, че чувствата му разбушуваха и се бе усмихнал без да разбере...

Ваш ред :idea: :watermelon: :dancing: [b]
[/b]

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 26, 2008 8:13 pm 

Саске усети, че чувствата му разбушуваха и се бе усмихнал без да разбере.Изведнъж усети нщо странно в стомаха си.Не беше гадно но не беше и приято. Изведнъж изпита неутолимо желание да целуне розовокосото момиче.Красивите й смарагдови очи и нежното й тяло го побъркаха. За първи път той забеляза коко красива е тя. Реши да се остави на чуствата си да го водят и се доближи до Сакура. Тя забеляза това."Какво правиш Сасуке-кун?"Попита розовокосото момиче много изненадано.Тя знаеше че той ненавиждаше някой да е близо до него.Сасуке сложи едната си ръка на бузта й а с другата си ръка той обви нежното тяло на Сакура,като я издърпа близко до себе си и я целуна по устните.

следващият :arrow: ама хора дайте да напишем нещо за сасусаку като опишем малко по подробно това което се случва :wink: ако ме разбирате де :oops:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Яну 27, 2008 12:11 am 
Аватар

След като Саске целуна Сакура единственото което тя успя да направи беше първо начално да отвори широко очи,а после да се отпусне и да се порадва на мига близост със първата си любов.Саске близна устната и като искаше пространство.Сакура изненадана отвори леко устата си и се изчерви до толкова че лицето и започна да гори...Саске забеляза това и след като прекрати целувката се подсмихна.Нещо не беше ... наред тази целувка не му стигаше....Той закопня да я вземе в ръцете си и да я обгърне със всичката любов която би могъл да даде.Той я вдигна на ръце и я понесе към спалнята...

:D Е хора давайте натам!Нека въображението ви се развихри :D :D А и надявам се че не съм ви подразнила със репликите си от другите два фика обаче много ми харесват и не се сдържах да не ги вмъкна...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Яну 27, 2008 6:41 pm 

Той я вдигна на ръце и я понесе към спалнята.Когато стигна до леглото Сасуке я постави да легне много внимателно.Сакура все още беше изненадана и неможеше да реагира по никакъв начин.
-Сасуке-кун какво става тук?това някаква шега ли е?-Попита Сакура с притихнал глас.Чернокосото момче я погледна в очите наведе се и прошепна в ухото й:
-Не...

Следващият :arrow:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Яну 28, 2008 4:59 pm 
Аватар

-Не....прошепна Саске в ухото и.След това бавно започна да сваля ципа на дрехата и.Сакура загуби ума и дума.Тя не знаеше каква е тази внезапна промяна у Саске.Погледна го с големите си очи малко несигурна..Той забеляза и все едно разбра какво искаше да го попита тя и отговори спокойно..."Не се безпокой,ако не го искаш ще те оставя."Сакура напълно изненадана от думите му прошепна- "Но,Саске-кун искам да знам защо го правиш....".Саске се приближи толкова че лицата им бяха на сантиметри едно от друго.Той я изучаваше може би защото искаше да прочете отговора си в очите и. След кратко мълчание Саске призна-"Аз.....Аз наистина искам да съм с теб Сакура..."

Go On :arrow: :arrow: :arrow: Който може да измисли реакцията на Сакура да дава :o :o :o (Wtf?!)

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 3 от 15 [ 222 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 15  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]