|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 2:40 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Яну 26, 2008 11:40 pm |
|
Uchiha Madara' |
|
|
|
SayanMk написа: Така, че първия Е бил ПО-мощен от Мадара. Но всички умираме, какво да се направи....
Дори и да е така (в което не съм много убеден), първия определено отстъпва по сила на третия и четвъртия.
Дано Сасу по бързо да се разправи с Итачи и да тръгне след предполагаемия Мадара, и най - после да разберем Мадара ли е, брат му ли е, Обито ли е, осмия братовчед на деветите братовчеди ли е....
_________________ Simply the Best
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Яну 26, 2008 11:43 pm |
|
nozo |
|
|
|
elyon прав/а си, но това донякъде съвпада с казаното от Кишимото за какво ще пише тази година
1. Саске- битката с Итачи ще е дълга това е ясно, след това слепота, размисли и т.н.
2. Какаши- нещо голямо ще се случи, защо не да изгуби Шарингана си
3. Сакура- израстване. Взема окото на учителя си и го слага на съотборника (любовта) си, който е издилвала
Може и да не стане така, но поне намирам някаква логика и връзка ops:
_________________ Kenny Dalglish & Sir Alex Ferguson walk into a bar. The barman says "sorry Kenny, only over 18s in here
ЕФЕКТА ОТ МАНГА Е ПОЧТИ СЪЩИЯ http://myanimelist.net/profile/nozo
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Яну 26, 2008 11:58 pm |
ki6i |
|
|
|
сакура вече налита на наруто а саске с едното око но какаши трудно ще стане най великия а и като гледам последната картина на новия чаптър саске не мисли да губи
_________________ Конохамару ThE bEsT
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Яну 27, 2008 12:20 am |
|
chaos_master |
|
|
Регистриран на: Съб Май 06, 2006 11:50 am Мнения: 220 Местоположение: София <-> Шумен
|
nozo написа: 2. What's gonna happen next year? Kishi : Started with Sasuke vs Itachi battle. I'm gonna write about mainly Sasuke next year. По-добро доказателство за това кой ще спечели трябва ли му на човек? Друг е въпроса какви ще са обстоятелствата. Все си мисля че Итачи ще ослепее точно когато има предимство над Саске и по този начин ще загуби, но това си е лично мое мнение. nozo написа: And Kakashi and Sakura, after that. Especially Kakashi. I can't tell yet but a huge event will happen to him. Това е странно ако наистина го е казал Киши, защото прекалено много насочва вниманието на фена в конкретна посока. Може да е нарочно с цел манипулация на читателя, но не съм медиум и не мога да го знам какво мисли А иначе ако това го бях прочел преди този чептър, Обито имаше да ми се върти през главата цяла година. Иначе Сакура горе долу ясна - да си изясни веднъж завинаги Наруто или Саске. Малко сълзливо ще е, но поне да се изяснява и на горката изтормозена душа Хината ще е имало ли смисъл от толкова години тайна любов или ще си остане само с изчервяванията
P.S. Малко се поразрових и намерих това интервю и определено това най ми хвана вниманието:
6. You said you're gonna write about Sasuke, Kakashi and Sakura. What about Naruto?
Kishimoto : Naruto has to wait.
Не знам защо, но много смешно ми стана след това. Още като го погледна и ме избива на кикотене
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Яну 27, 2008 1:06 am |
|
nozo |
|
|
|
Това, че Наруто ще почака май го дискутирахме, а и е предпоставка Киши да му направи индивидуален таймскип за тренировка, където да усвои някоя и друга техника(нужна му е), както и втори елеминт, който съм почти сигурен, че ще е вода не само заради майка му, а и защото му трябва противодействие срещу огъня на Саске. Друга причина е и името на баща му Namizake, nami- вълна, zake- вятър, Minato- пристанище
_________________ Kenny Dalglish & Sir Alex Ferguson walk into a bar. The barman says "sorry Kenny, only over 18s in here
ЕФЕКТА ОТ МАНГА Е ПОЧТИ СЪЩИЯ http://myanimelist.net/profile/nozo
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Яну 27, 2008 1:39 am |
|
mona_fei4kata |
|
|
Регистриран на: Пет Ное 02, 2007 7:21 pm Мнения: 970 Местоположение: homeless =D
|
elyon написа: Може би те бърка това, че технически само Пейн и Конан знаят, че Тоби всъщност е баш шефа Другите го смятат за един прост идиот
Време е да препрочета мангата че много съм я забравила ops: Благодаря за разясненията
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Яну 27, 2008 12:51 pm |
|
Morri D'in |
Masaka?! |
|
Уффф,
SayanMk написа: И стига с тия глупости за смъртта на твой близък за получаване на мангекьо, пак ли трябва да обяснявам? Какаши няма абсолютно нищо общо с клана, как ше стане тогава?
Не може да си толкова категоричен.
Ето ти няколко възможни обяснения: A. Какаши има око на тОбито, тОбито активира своя MS, което активира и окото на Какаши, защото има някаква връзка между двете очи. Убер лейм, но мооооооже и да е така.. Б. Какаши се чувства виновен за смъртта на тОбито (неговият най-добър приятел) и затова успява да активира MS. В. Или - по време на 3те години филъри среща Рин (която е мислил, че е умряла; щото беше казал преди това, че приятелите му са мъртви) и пак я убива поради незнайни причини.
//Итачи казва - 'требва да убиеш приятел', Какаши има MS и това ти стига да заключиш на 1000%, че Итачи греши, когато въобще не знаеш как Какаши го е придобил?
Г. Може да има два метода - убийството на приятел да е по-бързият и лесният, а този на Какаши да е 'истинският', но много труден за постигане? Примерно - нонстоп четене на еро-новели и БАМ - MS!!1!!1one
Btw, Мадара не е разменил очи с брат си - Мадара е убил брат си и му е взел очите или му е взел очите и го е убил. Поне с такова впечатление останах от главата...
И стига сте се прехласвали пред тоя Кишимото, има две неразкрити истории - веднага 'ууу, той е гений, откъде му идват тия идеи'... >< Отидете да четете Тсубаса Хрониките след 14ти том или нещу от тоя сорт ако искате обрати, които ще ви размажат в земята...
Въпреки че признавам - напоследък мангата отново почна да ми харесва. ^^
_________________ wwwwwwwwwwwwwwwww
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Яну 27, 2008 1:04 pm |
|
chaos_master |
|
|
Регистриран на: Съб Май 06, 2006 11:50 am Мнения: 220 Местоположение: София <-> Шумен
|
Гледам тук двете страници от последния чаптър, където започва разказа за братята и никъде не пише как те самите придобиват МШ, освен следното нещо:
- They continued to refine their abilities and soon ... both of them obtained the power of the mangekyou sharingan
Точно между двете реплики има 2 картинки, едната е Саске гледащ в недоумение, а другата сякаш показва някакви капки. Ако са кръв, тогава може да се предположи, че те отключват МШ по споменатия от Итачи начин, но ако е нещо друго, то никъде не е оказано как точно те самите се ъпгрейдват. Ако е второто, то Какаши може да си го е придобил по техния начин, било то чрез постоянни тренировки или с нещо непоказано още.
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Яну 27, 2008 1:28 pm |
|
SHADOWSONG |
|
|
Регистриран на: Съб Мар 31, 2007 11:48 am Мнения: 2219 Местоположение: Харманли!The town :D!
|
Според мен Мадара и брат му са отклучили манкегю без да убиват никого , поне щеше да се спомене, пък и съдеики по казаното от Ита според мен те са си били наи близките, затова не ми се вярва да са ги получили след като са убили някои близък, според мен Мадара като наи силен от Учиха след като убива брат си, ( не се знае дали брат му не е убил мадара защото Тоби ако тои е мадара не е с неговата прическа а с такава приличаща на тази на брат му) та Мадара след като убива брат си можеби сийлва манкегюто като поставя условие , че само когато убиеш много бллизък можеш да получих манкегю , както тои е убил брат си, така хем ще предпази силата на манкегю от по слабите нинджи които ги е страх да убият близък , хем и този които получи манкегю ще изпита болката да убиеш близък.Или може би тои взима едното око на брат си а му дава неговото, така и двамата остават с по едно здраво око затова и тоби е с едно око на маската а брат му евентуално е някаде другаде.
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|