|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 4:00 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Яну 26, 2008 6:39 pm |
ki6i |
|
|
|
ся наруто като тръгне да се млати с тоби нема да може да използва лиску заради мс то на оня следователно наи сетне наруто ще покаже кво е наследил от четвъртия
_________________ Конохамару ThE bEsT
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Яну 26, 2008 6:42 pm |
|
chaos_master |
|
|
Регистриран на: Съб Май 06, 2006 11:50 am Мнения: 220 Местоположение: София <-> Шумен
|
ira написа: а сега сасу като разбра че мадара е предизвикал атаката над Коноха дали ще се раздразни че Мадара е причинил мъка на Наруто. (едва ли, но все пак чудеса стават) а само си представете русокосчо като разбере Хаха, според мен Натуро е последния за който в момента пука на Саске, особено що се отнася до Мадара. По-скоро би се амбицирал да го убие заради това, че е избил клана му. Все пак Саске вече недвусмислено показа, че отмъщението за клана му е с по-голям приоритет от отношенията му с Наруто.
Но едно е вярно - русото като разбере, репертоара ще се смени от "Саске, Саске" на "Must kill Madara, must kill Madara"
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Яну 26, 2008 7:58 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Uchiha Madara' написа: SayanMk написа: ... Никъде не е казвано че първия е бил над него, просто той притежава джутсу което e можело да подтиска чакрата на Nine Tails, и Мадара не е можел да го копира, и заради това го е победил.Иначе колкото и силен да е бил първия, определено не е колкото Мадара (за четвъртия вече може да се поспори).
Малко изпускаш нишката човече... Първият Е победил Мадара. Факт! По времето, когато са се биели за властта в новото им село, на Мадара му е било през мангекьото за лисицата - тогава той е бил най-мощната нинджа уж... НО не е. Първия го пребива като маче от дирек и силите за репресиране на кюуби нямат НИЩО общо със случая. Мадара оцелява(надали) и по-късно вика лисицата. Тогава вече идва 4тия... тогава вече говориме за лисицата. До колкото ни е известно(поправете ме ако греша) лисицата е призовавана САМО 1 път... и от тогава половината от нея живее в Наруто, а другата послушно си седи в скрола на жабата ;] Така, че първия Е бил ПО-мощен от Мадара. Но всички умираме, какво да се направи....
Колкото до теорията за безсмъртност, всъщност нз защо не се сетих за очеизвадното.... ~_~" нали всички говориме за "вселяване" в Тоби & такива глупости... ем. Не. Мн просто- >очите<! Той може да има >око< на Мадара. Това е и начинът "Мадара да оцелее" толкова дълго... Преди имах една теория за силата на шарингана му и как "волята му" оцелява, чрез тази сила, но с тая трампа на очи вече теорията ми си има обяснение. Просто някой му е взел очите ;]
И стига с тия глупости за смъртта на твой близък за получаване на мангекьо, пак ли трябва да обяснявам? Какаши няма абсолютно нищо общо с клана, как ше стане тогава? Идеята е просто да смениш очите, защото има някакъв вид банн, който не ти позволява да използваш свойте напълно. Тоест, когато Мадара е взел тези на брат си, няма да се учудя, ако брат му е взел неговите... =/
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Яну 26, 2008 8:12 pm |
|
Cypher |
|
|
Регистриран на: Съб Яну 20, 2007 6:23 pm Мнения: 656 Местоположение: Велико Търново
|
SayanMk написа: ...... Хм... .... това е интересна теория , допада ми. Как да е , искам да посъбера още малко инф. та после ша се фърля и аз у спора
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Яну 26, 2008 8:32 pm |
|
extasy |
|
|
|
Най-сетне доживях да видя Итачи като това, което винаги съм искала да бъде-психопат.
Добре, че не съм му фен, иначе щях супер мноо да се разочаровам. В тоя чаптър Саске взе, че излезе мноо по-готин. Итачи супер много падна в моите очи. Оказа се, че е типичния 'лошко', който просто търси повече мощ. Не мога да повярвам, че зад един от най-загадъчните и впечатляващи конфликти в цялата манга седи такава клиширана причина. Идеята, че чрез Саске, Итачи иска да види колко е силен беше мноо по-интересна. Абе разочароващо...
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Яну 26, 2008 8:32 pm |
|
chaos_master |
|
|
Регистриран на: Съб Май 06, 2006 11:50 am Мнения: 220 Местоположение: София <-> Шумен
|
SayanMk написа: ... когато Мадара е взел тези на брат си, няма да се учудя, ако брат му е взел неговите... =/ Не се ли казва изрочно, че и двамата си сменят очите, а не само Мадара да намазва? Аз останах с впеччатлението, че и двамата оцеляват и са с нови очи.
ЕДИТ: Поправям се, изтървал съм един апостроф и за това съм се заблудил ops:
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Яну 26, 2008 9:33 pm |
|
elyon |
|
|
Регистриран на: Сря Мар 08, 2006 1:58 pm Мнения: 773 Местоположение: On a desert island with Asami *drooling*
|
mona_fei4kata, в главата, в която показах лицето на Пейн, го дадоха и как дава отчет (или нещо такова) на Тоби, тъй че тогава се разбра, че Тоби всъщност е баш шефа
Иначе по тази глава... Ми кво да кажа, Итачи като взе да щрещи и да се блещи умрях от смях Фенка съм му на човека и, честно казано, не ми стана много приятно да го видя така изперкал, но все още историята не е свършила и има време да стане още нещо (еххххх, мечтиииииииии )
Перфектен вариант Ита и Сасу менкат по едно око, и двамата имат МШ, не ослепяват и хукват да трепят Мадара, защото:
а) Саске търси отмъщение и е готов на временно примирие с Итачи за да победят Мадара
б) Итачи го смята за слабак и му е на кеф да го утрепе
Жалко, че няма да стане
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Яну 26, 2008 9:48 pm |
|
chaos_master |
|
|
|
elyon написа: Ита и Сасу менкат по едно око, и двамата имат МШ, не ослепяват и хукват да трепят Мадара, защото: а) Саске търси отмъщение и е готов на временно примирие с Итачи за да победят Мадара б) Итачи го смята за слабак и му е на кеф да го утрепе Жалко, че няма да стане Ето и моето мнение отностно защо това, както ти вече отбеляза, няма да стане:
1) Саске мрази Итачи ... не просто да го мрази, ами си е посветил целия съзнателен живот на това да му изтрие лицето от земята
2) Итачи надали ще допусне да има жив Учиха конкурент, а ако все пак реши да си направи устата за това, погледни 1)
3) Защото ще е прекалено мирно разрешение на проблема - този бой го чака всеки който е чел мангата откакто за първи път видяхме Итачи. Няма да се размине без поне 1 в гроба!
Единствената причина за която мога да се сетя поради която има нищожна, но все пак съществуваща вероятност това да се случи:
Какво минава през главата на Кишимото само той си знае и на фона на тотално неочакваното развитие на нещата с тия очи, всичко може да се очаква от бъдещето ... освен Наруто да не стане Хокаге
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Яну 26, 2008 10:06 pm |
|
elyon |
|
|
Регистриран на: Сря Мар 08, 2006 1:58 pm Мнения: 773 Местоположение: On a desert island with Asami *drooling*
|
chaos_master написа: elyon написа: Ита и Сасу менкат по едно око, и двамата имат МШ, не ослепяват и хукват да трепят Мадара, защото: а) Саске търси отмъщение и е готов на временно примирие с Итачи за да победят Мадара б) Итачи го смята за слабак и му е на кеф да го утрепе Жалко, че няма да стане Ето и моето мнение отностно защо това, както ти вече отбеляза, няма да стане: 3) Защото ще е прекалено мирно разрешение на проблема - този бой го чака всеки който е чел мангата откакто за първи път видяхме Итачи. Няма да се размине без поне 1 в гроба!
Както казах - временно примирие, после великия бой пак ще си го има, само дето двамата ще са много по-равностойни. И двамата ще имат Мангекьо с всичките му там техники, няма да оцеляват, ще си се мразят... Иначе както са сега нещата, по отношение на очите има голяма пропаст между двамата, а Итачи се води най-големия гений на Учиха...
Както и да е, вероятността това наистина да стане клони към нула. Обаче такова развитие би било много забавно, не мислите ли?
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Яну 26, 2008 10:55 pm |
|
Zenith |
|
|
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
Един шаринган си ТМ на Какаши(евентуално и на Обито.).
Не знам защо обаче,това вадене с очи много ми изпростя.Смисъл от всичките мистики и глупости накрая се стига просто до избождане на нечии очи и взимането им.
Итачи се радвам обаче,че няма някакив скрити обичливи чувства към противното си братче.даже евалата ,че го използва по този начин.И Саске няма да вземе очите на Итачи.нали не спира да мрънкоти как нямало да придобива сила по неговия начин.
И аз съм държа на своето.Обито е важен.Не може да е споменат просто за красота.Нищо,че е само в гайдена...
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Яну 26, 2008 11:10 pm |
|
elyon |
|
|
|
nozo, съмнявам се Саске да падне от Итачи Ако това стане, историята ще се разбозави и разтегли още цяла вечност Ако сега Саске се разправи докрай с Итачи ( ) поне ще се свърши с тази част от историята и той ще си хукне да трепе Мадара. Ако обаче сега по някаква причина Итачи се измъкне и не се довърши боя, Саске ще има да го гони и него, и Мадара, и не знам си още кой
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|