|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 12:52 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Яну 26, 2008 1:33 pm |
|
Uchiha Madara' |
|
|
|
SayanMk написа: Та.. Мадара жив..? My ass. Брат му може и да е жив, ма Мадара -не! Ако Мадара е жив, значи първия, който е бил НАД него, трябваше още да си е и Хокаге
Никъде не е казвано че първия е бил над него, просто той притежава джутсу което e можело да подтиска чакрата на Nine Tails, и Мадара не е можел да го копира, и заради това го е победил.Иначе колкото и силен да е бил първия, определено не е колкото Мадара (за четвъртия вече може да се поспори).
_________________ Simply the Best
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Яну 26, 2008 2:11 pm |
SenZ |
|
|
Регистриран на: Вто Сеп 04, 2007 12:45 pm Мнения: 67 Местоположение: Юбрееее
|
Според мен историята за мадара , че губел от хокагетата е така нагласена , за да може евентуално Саске да надмине Мадара , Наруто да е хокаге и да пребие или убие Саске
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Яну 26, 2008 2:36 pm |
|
animeFAN |
|
|
|
ira написа: сега ще видим едно Уникално меле. ако Сасу победи не вярвам че ще вземе очите на Итачи. ще изръси нещо дълбоко сантиментлно от рода на "аз имам сила и без тези очи" и ще тръгне да трепе мадара. кадето пък ще се засече с наруто и вече ще се получи : all for one and all against Madara/ Toby
възможно е
както стана при битката с наруто , можеше да получи мангекю ако го беше убил .. но все пак Итачи е избил семейството и Мадара му е помогнал . Саске знае че е Мадара е по-силен от Итачи , и ще трябва да направи всичко възможно / дори да взмеме очите на брат си / да убие Мадара
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Яну 26, 2008 2:53 pm |
|
Zenith |
|
|
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
Uchiha Madara' написа: SayanMk написа: Та.. Мадара жив..? My ass. Брат му може и да е жив, ма Мадара -не! Ако Мадара е жив, значи първия, който е бил НАД него, трябваше още да си е и Хокаге Никъде не е казвано че първия е бил над него, просто той притежава джутсу което e можело да подтиска чакрата на Nine Tails, и Мадара не е можел да го копира, и заради това го е победил.Иначе колкото и силен да е бил първия, определено не е колкото Мадара (за четвъртия вече може да се поспори).
Е,да,ама какво общо има пък Мадара с деветоопашатия в дадения случай?
Той в битката с Първия не е използвал Кюби-то,а дори и да е,той е бил най-великата нинджа не заради тая лисица,а заради около един милион други умения.
Което ме навежда на мисълта,че МШ може да бъде победен не само от друг МШ,както беше казал Итачи на Какаши в далечното минало...
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Яну 26, 2008 4:48 pm |
|
Morri D'in |
Masaka?! |
|
Уф, отиде ми теорията, че тоя румпел Итачи е добър; е поне познах, че е имал помощ при избиването на клана и иска Сасу да е силен, за да надвие Мадара ><
тОбито и Мадара са един и същи човек според мен. Мадара-та може да сменя тела подобно на Орочимару? Ясно защо говедото искаше очите на Сасу, щеше хем да е безсмъртен, хем да копира абс. всички техники на земята
Сегашният тОбито/Мадара обаче е страшно слаб в сравнение с предишния; това поне е сигурно, иначе щеше да е изнесъл всичко досега... (А първия колко велика нинджа е бил, не е истина, няма такъв пич )
Може и това с убиването на приятел да е вярно, btw: Какаши има мангекьо обаче е взел очо от тОбито, който го е активирал/пренесла се е душата на Мадара там? и това е активирало и очото на Какаши...?
Иначе - тОбито едно 99% знае за плановете на Итачи; предполагам, че след като Итачи/Сас'ке си изпободат очите, планът на тОбито е да е вземе очите на победителя и така да си възвърне предишните сили...
Всичките са една кръв, дали са братя или не - това според мен не е толкова важно; идеята е да имат мангекьо и във вените им да тече кръвта на Учиха клана...
_________________ wwwwwwwwwwwwwwwww
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Яну 26, 2008 5:08 pm |
|
123Ichiban |
|
|
Регистриран на: Нед Фев 25, 2007 9:11 pm Мнения: 89 Местоположение: Раковски
|
Една нова теория .
Забележете как мадара се протяга към очото на брат си... но кое очо... лявото очо :0... после на снимката показват мадара... като наблягат на лявото очо отново . Така, че Тоби = брата на мадара .
Така си мисля, че ще стане... ще разберем найстина като тоби си свали маската... но според мен шефа иска да ни накара да спорим кой е тоби... обито или мадара... да не мислим за други... обаче ся от тея флашбакове как мадара е взел очото на брат си... еми кво да ви кажа... просто така пича ни подсказва кво ще стане за напред ... може би след 30 до 50 чаптера като тоби си свали маската .
@Morridin добра теория...
п.п.
Киши беше на наруто бос, а Тито на белината, тъй ли беше?
_________________ 123
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Яну 26, 2008 5:34 pm |
|
nozo |
|
|
|
123Ichiban Теорията ти за брата на Мадара и на мен ми хрумна и наистина според мен има вероятност да си окаже истина, все пак Мадара, колкото пъти са го показвали всеки път само лявото око се вижда, а пък Тоби е показал само дясно, така че работата отново се завързва в друг аспект.
Наистина мисля, че Киши чете какви са теориите из фенските форуми (предполагам японските) и така завърта историята, че да ги разбие всичките , или е такъв творец на който никой не може да разбере какво му се върти в главата.
_________________ Kenny Dalglish & Sir Alex Ferguson walk into a bar. The barman says "sorry Kenny, only over 18s in here
ЕФЕКТА ОТ МАНГА Е ПОЧТИ СЪЩИЯ http://myanimelist.net/profile/nozo
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Яну 26, 2008 5:49 pm |
ki6i |
|
|
|
интересно вси4ки си мислеха 4е пеин е някои познат после се оказа 4е е бил някакъв неизвестен у4еник на джирая но после маи излезе 4е е някои друг. Ся тоби се смята 4е е някои от познатите после се появи безизвестния досега брат на мадара,но може да се окаже съвсем дрyг
_________________ Конохамару ThE bEsT
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Яну 26, 2008 5:56 pm |
|
Kiba |
|
|
Регистриран на: Пон Сеп 10, 2007 12:32 am Мнения: 2426 Местоположение: Лондон / Пловдив
|
nozo написа: 123Ichiban Теорията ти за брата на Мадара и на мен ми хрумна и наистина според мен има вероятност да си окаже истина, все пак Мадара, колкото пъти са го показвали всеки път само лявото око се вижда, а пък Тоби е показал само дясно, така че работата отново се завързва в друг аспект. Наистина мисля, че Киши чете какви са теориите из фенските форуми (предполагам японските) и така завърта историята, че да ги разбие всичките , или е такъв творец на който никой не може да разбере какво му се върти в главата.
1. И аз мисля така за брата на мадара
2. Според мен чете японските форуми и измисля нещо ново от тва дето вече му е хрумнало и на над 1милион души в Япония
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|