Дата и час: Съб Фев 08, 2025 10:04 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 4 от 38 [ 558 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 38  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 26, 2008 3:20 am 
Аватар

иха дотука с готиния Итачи,човека просто си е отглеждал очи :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 26, 2008 4:39 am 
Аватар
Цар Алко

Добрър, информативен чаптър. Сега вече няма начин да не се сбият, Итачи е полудял за власт, но май той от Учихите първи ще се пресели в отвъдното :).

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 26, 2008 4:48 am 
Аватар

That was one crazy Itachi...
чаптера става...лошо че през всичките години мадара вече затьва от кьм сила..историята не беше зле виде се че той е викнал Kyubi-то... :roll:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 26, 2008 8:54 am 
Аватар

аз се изкефих, че поне Итачи е избил клана си и причината да остави Саске е толкова брутална :D

Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 26, 2008 9:52 am 
Аватар

И в крайна сметка Киши успя да изненада всичи с това за братята- никой не очакваше подобно нещо ДОВОЛЕН съм :D
Видя се също, че МШ изглежда различно при всеки- този на Мадара или брат му нямат нищо общо с този на Итачи или Какаши

http://myanimelist.net/profile/nozo
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 26, 2008 9:53 am 
Аватар
Всепризнат Спамър

Копеле много се изкефих на чаптъра :twisted:
Интерестно е кой кого ще изтрепи :lol:
А това с братята, беше уникално! :D

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 26, 2008 10:57 am 
Аватар

До колкото разбрах Мадара и брат му са отключили МС без да убиват най-близкия си приятел, що' и Сасуке да не го е направил след като е единствения който може да надмине Мадара.Интересно ми е само дали МС на различните хора, имат различни техники...
А пък мислехме Мадара за зъл... :D
Итачи леко го минава.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 26, 2008 11:05 am 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Ахахаха :lol: Начи Ита се оказа болен психар :lol:
Чудесно, сега вече Сасу изглежда като порастнало момче, което е готово да вземе щафетата. Ще е добре някой от тях да умре, за да може другия да му вземе очите ^^ Ма надали ще е толко лесно..

Та.. Мадара жив..? My ass. Брат му може и да е жив, ма Мадара -не! :mm: Ако Мадара е жив, значи първия, който е бил НАД него, трябваше още да си е и Хокаге :mm: Нз Итачи защо вярва на някви такива измишльотини. Всички от безсмъртните Акатскита до сега не са прескочили 50 години праг, за ква безсмъртност говориме ?
Та тОбито, или на-мадара-брат-му, или който и да е, подяволите, си е доста по-зъл от Итачи. Итачи си мисли, че си говори с Мадара, но в действителност, самия тОбито си контролира развитието на нещата както си иска =/ Нз защо Ита се заблуждава, че тОбито не знае за плановете му =/

Иначе, тва за мангекьото не го ли изяснихме преди година-две... това, че трябва да убиеш най-близкият си е пълна глупост и е ясно още от момента в който Какаши се оказа, че има мангекьо :roll:
Тая история се отнася за >постоянния< мангекьо шаринган, който не ти прецаква очите....
А всички видяхме погледа на Итачи, не му остава много преди да потъне в пълен мрак :roll:

пп: Сасу 99% има мангекьо

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 26, 2008 11:20 am 
Аватар

Излгежда Саске ще се сдобие с още един чифт очи :) И тогава верно ще стане хипер мега свръг силен ...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 26, 2008 11:58 am 
Аватар

Добър чап,макар прекалените Учихи,но вече им свикнах.
Интересно е,че колкото и велик да е бил Мадара(ако вземем на 100% думите на Ита) как всяко хокаге срещу,което се е изправил директно или индиректно се е справило с него.Верно май с цената на живота си,но все пак...
И Итачи съвсем си уби образът.Особено с тези бръщолевеници за това как щял да надмине Мадара.Имам усещането,че всички в тази манга страдат е непреодолим комплекс за малоценност и ТРЯБВА да надминат някого.
И Мадара не е жив.Докато Тоби не си свали маската и не потвърди,че е онзи вечен тип,аз ще вярвам,че е най-якия пич Обито,който прави всички на маймуни. :D

Бтв,Акатсуки е организацията събрала манияците на тема безсмъртие,които ги убиват за отрицателно време.Едиствения пич беше Дейдара,който даже се и самоуби.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 26, 2008 12:05 pm 
Аватар

Много добър чептър. Изключително информативен, показа неща за които може да се каже, че никой не е подозирал (визирам номера с трампата на очите) и горе долу лафчето между Учихите се изчерпи, та да могат да започват въргала.

Аз - доволен :thumbsup:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 26, 2008 12:30 pm 
Аватар

Интересен чаптър..Предполагам че вече в другия ще сменят малко на Какаши и тия другите...или пък ще гледаме боя :)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 26, 2008 1:14 pm 
Аватар

Всъщност никъде не казаха в чаптера,че не трябва да убиеш най-добрият си приятел за да имаш mangekyou напротив даже итачи каза,че от много време избиват най-добрите си приятели и взимат нечии очи ама явно не става толкова лесно.
Мене друго ми направи голямо впечатление. И сега вече се замислям,че Какаши с това взето око може да се окаже доста по силен от колкото очакваме. Даже имам чувството,че и той може да достигне до някакъв уникален негов си шаринган. А аз мисля,че Мадара наистина е създал Акатсукито или брат му но и двамата би трябвало да са мъртви. А пък тОбито или там как беше ппритежава силата на Мадара и може да се представя за него не са ми ясни детаилити.

Но от друга странна може да има двама в акатсуки с маски единия тОбито а другия Мадара ??

Защото ако си спомняте единият с маската се присъедини наскоро към Акатсуки и е този дето го знаеме,че беше партньор на деидара и никой го немаше за нищо особено. Които според мене е Обито. А иначе другия,които командваше Пеин би трябвало да е мадара.
А и не е толкова невероятно Мадара да е все още жив все пак вече видяхме един наистина immortal от акатсуки дето го зарови Шикамару.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 26, 2008 1:27 pm 

не е логично да е мадара, нали постоянно избиват старите и показват как младите са надминали техните умения и тем подобни както джирая и оня с великите трети вид очи както шикамару и оня с ножовете както наруто го изкаржат по силен от какаши,и саске и оро . Не се врузва да покажат най-стария от всички който вече е показал всичките си умения срещу първия да се бие пак и да е великия гаден.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 26, 2008 1:29 pm 
Аватар

итачи доказа че е психар. вече никой не се самнява в това. :twisted:
сега ще видим едно Уникално меле. ако Сасу победи не вярвам че ще вземе очите на Итачи. ще изръси нещо дълбоко сантиментлно от рода на "аз имам сила и без тези очи" и ще тръгне да трепе мадара. кадето пък ще се засече с наруто и вече ще се получи : all for one and all against Madara/ Toby :twisted:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 4 от 38 [ 558 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 38  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]