|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 1:42 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Филм:Ефектът На Пеперудата/The Butterfly Effect Публикувано на: Съб Дек 22, 2007 1:02 am |
|
Wizarda |
|
|
Регистриран на: Чет Яну 04, 2007 10:01 pm Мнения: 2739 Местоположение: Delta Quadrant
|
Режисьор(и):Eric Bress J. Mackye Gruber Жанр:Drama / Fantasy / Sci-Fi / Thriller Година:2004 В Ролите: Логан Лирман, Ейми Смарт, Аштън Кътчър, Итън Съплий, Мелора Уолтърс, Ерик Столц, Уилиям Лий Скот, Елдън Хенсън Държава:САЩ Веметраене : 113 минути Рейтинг:7.7/10 Резюме: Евън Треборн е изгубил представа за времето. От най-ранна възраст, важни моменти в неговия живот изчезват в черна дупка от забрава, момчешките му години са белязани от поредица ужасяващи събития, който той обаче не може да си спомни. Това което остава са духът на спомена и разбитите животи на приятелите му от детството - Кейли, Лени и Томи През детството си Еван е под наблюдение и грижа на психолог, който го съветва да си води дневник, в който да описва подробно живота си, ден по ден. Години по-късно, той открива случайно старите си дневници. Започвайки да ги чете, Еван се връща назад във времето, без да може да си обясни как. Той разбира, че старите му дневници, който лежат захвърлени са средство, с което той може да се връща назад във времето и да преоткрива загубените си спомени. Но по този начин Еван само открива каква отговорност носи за опропастените съдби на своите приятели и най-вечен а Кейли, първото момиче, което е обичал. _____________________________ Филм който трябва да се гледа
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Дек 22, 2007 1:07 am |
|
Wizarda |
|
|
Регистриран на: Чет Яну 04, 2007 10:01 pm Мнения: 2739 Местоположение: Delta Quadrant
|
niksaan написа: изглежда добър ама факта че Аштън Къчър участва в сериозен филм малко ме притеснява да ама си изигра добре ролята ... за втората част на филма няма да коментирам ,но е факт ,че 1 си заслужава да се зяпа
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Дек 22, 2007 3:02 am |
|
yyh |
|
|
Регистриран на: Вто Май 15, 2007 2:04 am Мнения: 170 Местоположение: Пловдив
|
niksaan написа: а дано ... иначе като чета резюмето ми напомня за Мементо
Ми нещо подобно е макар и доста различен като сюжет наистина си заслужава да се гледа филма е страхотен.
А втората част не я гледаите в никакъв случеи толкова се ядосвах, тва беше гавра с невероятния първи филм.
_________________ Коцето е тлъст сом
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Дек 22, 2007 3:04 pm |
|
Vego |
Мародераторче |
Регистриран на: Чет Май 10, 2007 5:27 am Мнения: 15576 Местоположение: Kame House: Where the beaches are fine, and the bitches are finer.
|
интересен филм не бих казал невероятен,но интересен
Kudrokoska написа: И според мен и втората част си заслужава ^^
и пак ти го казвам Curly~chan втората част е боза без баничка
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Яну 25, 2008 11:19 pm |
|
Aspirin4o |
|
|
Регистриран на: Чет Юли 05, 2007 9:28 am Мнения: 4552 Местоположение: Manchester, United Kingdom
|
Spokesman Of Madness написа: Филма е много добър, и е адски очудващо ,че Ащън си изгра ролята толкова добре...
x2
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Яну 25, 2008 11:46 pm |
|
snookie |
|
|
Регистриран на: Сря Юли 11, 2007 11:47 am Мнения: 7852 Местоположение: Deep inside within my head.
|
Aspirin4o написа: Spokesman Of Madness написа: Филма е много добър, и е адски очудващо ,че Ащън си изгра ролята толкова добре... x2
Да между другото, тва е единствения филм в който като гледам Къчър не ми иде да си строша монитора
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|